een gezond en vitaal bedrijf!

Een gezond en vitaal bedrijf dat is wat we allemaal willen toch?! Maar de realiteit is dat de meeste van ons (online) onderneemsters maar wat doen. 

🙋‍♀️Als ik jou vraag:  

❓Heb je een duidelijk systeem waarmee je werkt? 

Is de kans groot dat je zegt ‘nee’.

❓ Als ik jou vraag of je crystal clear hebt wat voor content en inspiratie je deelt op welk kanaal.

Is de kans groot dat je zegt ‘nee’.

❓ Als ik jou vraag of je met zekerheid kunt zeggen dat er elk kwartaal een X bedrag aan inkomen binnen komt.

Is de kans super groot dat je zegt ‘nee’.

Een gezond en vitaal bedrijf run je niet zomaar. Het vergt 2 dingen: het opvolgen van een bewezen systeem + de juiste energie. 

Dat is de geheime 🕵🏻‍♀️formule, en dat is waarom mijn methode zo succesvol is!

💃Het is de reden waarom Arrezina nadat ze met mij aan de slag ging binnen nog geen half jaar tijd een ton omzet draaide. En vol vertrouwen is dat ze vanaf nu elk kwartaal een nog betere lancering gaat draaien.

💃Het is de reden waarom Angelique nu haar ideale kantoor ruimte kan huren, omdat ze weet elk kwartaal komt er toch voldoende geld binnen.

💃Het is de reden waarom Claartje nu 6 maanden relax met zwangerschapsverlof kan omdat ze weet dat er genoeg geld binnen komt voor die tijd om ruim 6 maanden riant van te leven.

💃Het is de reden waarom Debby nu eindelijk in alle rust haar boek kan gaan schrijven omdat ze weet dat haar inkomen voor de aankomende periode gecovered is. 

Het runnen van een gezond en vitaal bedrijf gaat over 2 dingen: 

De juiste energie + een bewezen systeem. 

En dat is precies waarbij ik jou help. Dit jaar gaan de deuren slechts 1x open en we starten aankomende maandag (17 mei) al! 

📖 Ik heb het introductie boekje van de Academy als bijlage in deze link meegestuurd. Hier vind je een overzicht van mijn beschikbaarheid voor jou tijdens de aankomende 3 maanden + een overzicht van alle modules. 

Ik kijk uit naar 3 fantastische maanden en heel veel nieuwe leuke vitale bedrijven! 

Lets do this! 💥

Nog een keer op een rijtje wat ontvang je de aankomende 3 maanden van mij!

  • elke 2 weken een fantastische online module om jouw gezonde en vitale bedrijf neer te zetten / uit te bouwen
  • elke 2 weken een garantie opdracht om te garanderen dat je ook echt in beweging 🏌️‍♀️komt (lees die stok 🦯 achter de deur) 
  • elke 2 weken 15 minuten 1 op 1 coaching van mij via mail / spraak memo om te zorgen dat je alles vanuit de ‘juiste’ energie doet 💁🏼‍♀️

Wat heb je na 3 maanden bereikt! 

👩‍💼Een gezond en vitaal bedrijf, inclusief matching website, goed lopend social media kanaal/ podcast kanaal, een groeiende mailinglijst, en leuke nieuwe klanten die in de rij staan om met je te werken. 

Let op! Inschrijven kan uiterlijk tot aankomende zondag avond 00:00 uur! ⏰

—> 

❤️ Sophie 

Ik kan niet anders zeggen; Het is echt dankzij Soof dat mijn eerste launch een killer launch was met een omzet van meer dan 30K. Alles wat je nodig hebt om zo’n waanzinnige launch te doen komt aan bod! Ze begeleid je helder en kordaat stap voor stap door het hele proces zodat je in volledige overgave en vertrouwen gewoon dit resultaat kan neerzetten. Haar persoonlijke 1 op 1 begeleiding vond ik een heel waardevolle toevoeging. Als je echt next level wilt, kan ik je dat enorm aanbevelen want Soof heeft echt een gave in het invoelen wat je nodig hebt om een killer launch neer te zetten!

Arrezina van Roekel

De deuren sluiten bijna

Days
Hours
Minutes
Seconds

FLEXIBEL II

1555
1111
(3 maanden)
  • inclusief GARANTIE

EENMALIG

4444
3333
Eenmalig
  • Inclusief GARANTIE