Ontdek waar jij ultiem gelukkig van wordt en hoe jij je drukke (gezins)leven kunt combineren met jouw droom baan en/of droom onderneming 

Een ONLINE Training van 7 weken gegeven door Sophie - Psycholoog

"Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen" als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt dan is mijn Online Training precies wat je nodig hebt!

Tegenwoordig hebben we als vrouwen 100 ballen in de lucht te houden. Naast het feit dat je een goede partner moet zijn, een goede vriendin, een goede zus, een goede dochter, een goede moeder heb je ook nog je eigen carrière en je huishouden te runnen. Er zijn vast momenten dat je even van gekkigheid niet meer weet waar je het moet zoeken. In mijn online training help ik je stap voor stap weer bij jezelf te komen. Te ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en hoe jij jezelf weer op nummer 1 kunt zetten. 

In mijn Online Training leer je...

  • Te ontdekken waar jij ultiem gelukkig van wordt, wat jou drijft, wat jouw gift is to the world 
  • De tools om je drukke (gezins)leven te combineren met je droombaan of droomonderneming - rust & balans :) 
  • Hoe jij jezelf elke dag opnieuw gemotiveerd houdt
  • Hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen (op het gebied van Soul, Body & Mind) 
  • Hoe jij van binnen naar buiten kunt gaan leven en werken
  • Je eigen mindset te creëren zodat al je dromen werkelijkheid zullen worden 

Wat krijg je allemaal?

  • 16 videolessen + bijbehorende opdrachten (welke 24/7 toegankelijk zijn) 
  • Toegang tot de besloten Facebook Groep de Dream Community
  • Toegang de besloten Soul Food Page (verzamelplek met al mijn inspiratie bronnen) 
  • Persoonlijke support van mij in de Facebook Groep en via Email 

Financiële bijdrage

350 euro (of in termijnen zie SHOP

voor 7 weken online coaching + online support

Je ontvangt de eerste 2 filmpjes GRATIS en hoeft daarna pas te beslissen of je de rest van de Online Training wilt volgen. Dus vraag vandaag nog geheel vrijblijvend de eerste filmpjes aan en ontdek of mijn training bij jou past!

Dit is wat je de aankomende 7 weken kunt verwachten 

week 1

Het begin van jouw reis 

Ik help je visueel te krijgen waar jij ultiem gelukkig van wordt, wat jou drijft, wat jouw gift to share is.

En ik neem je mee in de 7 universele wetten.

week 2

Helpende versus niet helpende situaties en gedachten 

Ik leer je de tools om je eigen mindset te creëren zodat al je dromen werkelijkheid zullen worden. 

week 3

Acceptatie 

Ik help je ontdekken hoe jij jezelf op nummer 1 kunt zetten en hoe je door middel van de controle los te laten ultieme controle zult gaan ervaren.

week 4

Inspiratie 

Ik help je ontdekken hoe je het maximale uit jezelf kunt halen, en hoe je anderen kunt zien voor wie ze werkelijk zijn. 

week 5

Kom in actie!

Ik bied je de essentiele tools om je drukke gezinsleven te combineren met je droombaan of droomonderneming.

week 6

Moed en dankbaarheid 

 Ik leer je hoe jij jezelf elke dag opnieuw gemotiveerd houdt. 

week 7

Enjoy the ride 

 Tot slot leer ik je hoe je volop kunt genieten van het leven! 

FAQ 

Is de training 350 euro waard? Mijn motto is: je moet altijd meer geven dan je vraagt dus ik zeg volmondig "ja". Maar omdat ik natuurlijk niet echt heel objectief ben besloot ik het ook te vragen aan een van mijn Ideal Customers / deelneemster van de Online Training en haar antwoord met jou te delen.  

Hierbij haar antwoord: "Ik vond het in eerste instantie veel geld omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Maar nu ik er mee bezig ben vind ik het het zeker waard. Ik vind €350,- een mooi bedrag want je krijgt er echt veel voor. Uiteraard moet je het uiteindelijk zelf doen dus als je dat goed beseft en er echt voor wil gaan dan is het het zeker waard."  

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor de online training? Iedereen doet het in zijn eigen tempo, dus dit verschilt per persoon. Ik adviseer je om er elke week ongeveer een uurtje voor uit te trekken.  

Kan ik de online training in mijn eigen tempo doen? Ja en nee. De dag waarop jij je opgeeft voor de training start de training en vanaf die dag ontvang jij elke week de video lessen en opdrachten die bij die week horen. Er zijn 7 sleutels, dus je ontvangt 7 weken lang elke week video lessen en opdrachten. De ene week zijn het wat meer lessen/opdrachten dan de andere week. De training blijft echter ook na deze 7 weken ALTIJD beschikbaar voor jou. Wanneer je er dus langer over wilt doen, is dat geen probleem.  

Dit zeggen mijn Ideal Customers 

Het is precies wat ik nodig heb

De E-Course/ Online Training geeft mij precies wat ik nodig heb. Goede opdrachten die zorgen voor duidelijkheid. Na iedere sleutel kom ik er steeds meer achter wie ik daadwerkelijk ben. Daarnaast leer ik hoe ik het beste om kan gaan met negatieve, lees: 'niet-helpende', gedachtes. En dat allemaal in mijn eigen tempo. Door deze e-course durf ik weer te vertrouwen en geloven in mijn eigen geluk en toekomst!  

Ravenna - Hairstyliste 

Ik zie de hele wereld nu anders

Dankzij de workshop en de online training heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en in wat ik doe. Elke dag sta ik nu op met een positieve intentie. Je gaat de hele wereld anders zien! En probeer maar eens uit... zodra er een niet-helpende gedachte opkomt mag je hier maximaal 17 seconden aan besteden. Jij bent je gedachte niet en kan deze dus loslaten! Gun jezelf deze inspiratie, 

Stephanie 

Wie ben ik?

Sophie 

Psycholoog & Schrijfster

Hi, ik ben Sophie

Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters to be om meer rust & balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun carrière/bedrijf kunnen halen!  

Mijn gift to you

Jou inspireren en helpen een andere kijk op het leven te krijgen en met praktische tools je leven echt compleet te veranderen. Ik help jou van binnen uit te gaan leven, op een manier die niet te zweverig is maar wel echt diepgang heeft.  

#Empower your mindset

Zo kan ik je helpen

Materclass

Download hier GRATIS de checklist (coming soon): Empower Your Mindset om elke dag het maximale uit jezelf, je leven en je carrière/bedrijf te halen

Meditatie album 

Voel je dat meditatie je heel veel kan opleveren maar weet je niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Download dan hier mijn meditatie album 

Start vandaag nog met het maximale uit jezelf te halen! Download hier de eerste 2 GRATIS lessen van mijn Online Training: Empower Your Mindset.  

Haal het maximale uit jezelf en je leven met behulp van mijn VIP 1 op 1 coaching traject 

Vul je gegevens in en ontvang direct de filmpjes in je mailbox 

Privacy Policy: Ik hou ook niet van Spam, dus we beloven je gegevens veilig te houden