BEGIN VANDAAG MET JOUW NIEUWE LEVEN!

Ben je op zoek naar meer verdieping, of naar een hele nieuwe start? Ik heb verschillende online trainingen voor je klaar staan. Of je nu helemaal nog niet bekend bent met de wet van aantrekking en alles wat het universum ons te bieden heeft of dat je hier juist al heel veel over weet, mijn trainingen zijn voor beide geschikt. Mijn online trainingen staan bekend om de enorme impact die ze hebben. En door de waardevolle support van mij en mijn Dream Members in de Dream Community zal je leven een compleet andere wending krijgen. 

“Sophie heeft diepgang en haar trainingen zijn super persoonlijk en praktisch , ik kan hier echt volop mee aan de slag iedere dag! Zo fijn! Gek op the law of attraction en gek op haar visie! Dit wil je niet missen!” – Vanessa 

ONLINE COURSES

a course to purpose, peace & self confidence

3 weekse

 Deze 3 weekse training is perfect als jij nu op een punt in je leven staat dat je voelt dat je meer wilt, maar niet goed weet waar je moet beginnen. De belangrijkste thema’s van deze training zijn: ontdekken waar jij ultiem gelukkig van wordt, leren hoe jij jezelf in een hogere energie kunt houden en ontdekken wie je werkelijk bent (een bijzondere, gifted en unieke vrouw).

 

 

EMPOWER YOUR MINDSET COURSE

7 weekse

Voel jij aan alles dat het tijd is voor een volgende stap! Voel je dat er zoveel meer uit het leven te halen valt en wil jij een echte connectie gaan maken met jezelf en je source energy dan is deze training de eerste stap! Alle thema’s die in de Course to Purpose, Peace & Self Confidence aan bod komen, vind je ook terug in deze training, maar in de 7 weekse gaan we nog een stap verder door de verdieping op het stuk relaties, meditatie/visualisatie, vertrouwen en dankbaarheid. 

FINANCIAL FREEDOM COURSE

5 weekse

Voel je al langer dat er veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Voel je dat je een gift te delen hebt met de wereld, maar heb je weinig vertrouwen dat je met je gift ook je eigen financiële vrijheid kunt creëren? Dan is deze training echt een mandatory course voor jou! Na het volgen van deze training zal je een compleet nieuwe relatie hebben met geld en zul je vol vertrouwen vanuit allignment je gift de wereld in kunnen zetten en tegelijkertijd je financiële vrijheid gaan ervaren. 


ONLINE MASTERCLASSES

ONLINE MASTERCLASS "LEREN COMMUNICEREN MET JE INTUÏTIE"

Heb jij ook regelmatig dat je zo overspoeld wordt door je eigen gedachten en dat je zo twijfelt over wat je moet doen dat je het gewoon niet meer weet? Soms over hele simpele vraagstukken en soms over ingewikkelde vraagstukken?

En hoe heerlijk zou het zijn als je in deze situaties gewoon aan je intuïtie kunt vragen wat je moet doen, en dat dan automatisch het perfecte antwoord volgt?!

Hoe je dit kunt leren ga ik jou leren in mijn allernieuwste masterclass: leren communiceren met je intuïtie!

REVIEWS/WORDS OF PRAISE

Schermafbeelding 2018-02-11 om 22.11.56
Vere Vermeulen
www.VereVermeulen.com

"Dankzij Sophie durf ik groot, groter, groots te denken én te dromen. Dankzij haar voel ik het vertrouwen in mijzelf al mijn dromen waar te maken en zet ik precies de juiste stappen in het creëren van mijn ultieme leven."

Vere volgde de Financial Freedom Course bij Sophie

Schermafbeelding 2018-02-11 om 22.05.50

Carlijn Appel
www.VoedingsAdviesAppel.nl

"In een slechts 3 weken tijd manifesteerde ik 5030 euro mijn hoogste omzet tot dan toe"

Carlijn volgde de Financial Freedom Course bij Sophie

IMG_0951
Dianne
www.Imaniweddings.com

"Door Sophie laat ik mijn dromen voor het eerst echt toe en ben ik begonnen met mijn eigen droomleven te creëren. Ik ben haar mega dankbaar voor haar enorme inspiratie en het vertrouwen dat ik in mezelf krijg."

Dianne volgde de Deep Conncetion & Transormation Course bij Sophie

IMG_0958

Johanna Eindhoven

"Ik krijg zo een positieve energie van Sophie. Zij laat me vliegen. De reis die ik maak is magisch en zo mooi om te ervaren."

Johanna volgde de Deep Connection & Transformation Course bij Sophie