WORKSHOP HAPPY & IN CONTROL 

Een live workshop van 3 uur in Amsterdam met Sophie

"Ik wil heel graag meer genieten van het leven" als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

Tijdens de Workshop leer je...

  • Terug te komen bij wie JIJ werkelijk bent los van je rol als partner, vriendin, mama en/of carrière vrouw 
  • Hoe je kunt leren leven & werken vanuit een bewuste intentie
  • Hoe jij je dag relaxt en ontspannen kunt afsluiten zelfs na een hectische werkdag  
  • Hoe je meer rust & balans creëert in je dagelijks leven 
  • Hoe je optimaal kunt genieten van het leven
August
14

Locatie: Amsterdam Ijburg 

Tijdstip: 19:00 - 22:00 uur 

Maximaal aantal deelneemsters: 8 

Kosten: 100 euro 

Dit zeggen mijn Ideal Customers 

Fijne sfeer en praktische toepasbaar 

Ik ben deze week direct aan de slag gegaan met bewuste intentie. Het lukt mij niet altijd om die meteen na het opstaan te doen dus dan doe ik hem op de fiets naar mijn werk of zoals vandaag onderweg in de trein. Ik heb er heel veel aan! Ik heb ook gemerkt dat ik negatieve gedachten eerder opmerk en ik nu bewust meer helpende gedachten kies zodat ik sneller uit een negatieve gedachtestroom kan komen. Heel erg bedankt hiervoor!  

Eva  

Fantastisch Inspirerend  

Gisteren de workshop Happy & in Control gedaan. Ik vond het in één woord (vooruit twee); Fantastisch Inspirerend! Vandaag met een goed gevoel de dag begonnen en de tips opgevolgd die we hebben gekregen. Om maar meteen te beginnen met de dankbaarheid, Sophie, ik ben jou dankbaar dat je jezelf in zet voor meiden/vrouwen, om hun eigen ultieme geluk te kunnen creëren/ervaren!  

Bedankt 🙌🏼!  

Martje 

Ik heb mijn knop eindeijk gevonden

Na jarenlang zoeken heb ik mijn ultieme geluk eindelijk gevonden. Ik ben perfect want ik ben wie ik ben, dat is wat ik geleerd heb

Ravenna - Hairstyliste 

Ik zie de hele wereld nu anders

Dankzij de workshop en de online training heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en in wat ik doe. Elke dag sta ik nu op met een positieve intentie. Je gaat de hele wereld anders zien! En probeer maar eens uit... zodra er een niet-helpende gedachte opkomt mag je hier maximaal 17 seconden aan besteden. Jij bent je gedachte niet en kan deze dus loslaten! Gun jezelf deze inspiratie, 

Stephanie 

Wie ben ik?

Sophie 

Psycholoog & Schrijfster

Mijn missie 

Ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters to be helpen en inspireren om meer rust & balans te creëren in hun leven, en hen te leren hoe je van binnen naar buiten kunt leven en werken zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. 

Mijn gift to you

Jou inspireren en helpen een andere kijk op het leven te krijgen en met praktische tools je leven echt compleet te veranderen. Ik help jou van binnen uit te gaan leven, op een manier die niet te zweverig is maar wel echt diepgang heeft.  

#Empower your mindset

Zo kan ik je helpen

Gun jezelf "Me Time" in de vorm van deze inspirerende workshop

Meditatie album 

Voel je dat meditatie je heel veel kan opleveren maar weet je niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Download dan hier mijn meditatie album voor starters - coming soon 

Start vandaag nog met het creëren van meer rust & balans met mijn 7 weekse online training

Haal het maximale uit jezelf en je leven met behulp van mijn VIP 1 op 1 coaching traject 

Vul je gegevens in om je aan te melden voor de workshop 

Privacy Policy: Ik hou ook niet van Spam, dus we beloven je gegevens veilig te houden