Binnen 30 minuten het product af wat jou dat gewenste passief inkomen gaat opleveren!

Yes ik heb iets heel tofs voor je! Een geweldig tijdelijk aanbod om je te helpen een online product te creëren dat ervoor zorgt dat jij een passieve inkomstenstroom krijgt, waardoor jouw business easy & effortless doorgroeit zonder dat jij er extra tijd en geld in hoeft te investeren. 

Dit heb je aan het einde van de training bereikt!

je krijgt toegang tot de modules:

Laat mij je helpen met dit waanzinnige (tijdelijke) aanbod!

Je bent gaan ondernemen omdat je graag een legere agenda wilde,  meer tijd om echt volop te genieten van alle facetten van het leven & ondernemen maar……

Je bent vooral bezig in je business (lees bezig met je bestaande klanten).

Die vrijheid waar je oorspronkelijk voor ging ondernemen blijkt in praktijk toch behoorlijk tegen te vallen. Je voelt dat er nog zoveel meer in je zit. Dat je nog meer impact zou kunnen maken met je gift, een nog betere vrouw zou kunnen zijn voor je partner en een nog betere moeder voor je kids. Maar op een of andere manier komt het er niet uit. Je vermoed dat een shift naar meer online werken de oplossing is. Maar je twijfelt of dit überhaupt kan in de business waar jij in werkt, of jouw klanten hierop zitten te wachten. En niet geheel onbelangrijk of je dit zelf überhaupt leuk zou vinden!

Ondertussen verlang jij wel naar meer vrijheid, een legere agenda, een manier van leven waar je fully present kan zijn bij alle dingen die je doet (bij je kids, bij je klanten….), 100 % te kunnen geven. En volop te kunnen genieten van alle facetten van het leven!

Doe mee aan de audio training 'Easy & effortless' je eigen online product creëren

Normaal .... EUR maar......

Nu slechts eenmalig ....,- EUR

Ik help je een lege agenda creëren terwijl je business easy & effortless doorgroeit!

En daarvoor heb jij eerst een goed converterend online product nodig, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent. En dit kan heel easy & effortless via de training die ik speciaal voor jou gemaakt hebt.

Ook als je nu nog geen idee hebt over hoe je online programma eruit zou moeten zien, of jouw dienst geschikt is voor een online programma, of jouw klanten op een online product van jou zitten te wachten en wie jouw ideal customer voor dit product überhaupt is

bonussen die je direct kunt implementeren in je business!

Weggever DFY template

“Ik weet niet hoe ik mijn mailing lijst snel kan laten groeien op een manier die easy & effortless voelt” is vanaf nu verleden tijd. Met deze kant en klare weggever die je gemakkelijk kunt aanpassen in canva in je eigen huisstijl kun je direct aan de slag met het laten groeien van je eigen mailinglijst.

t.w.v. ...,- EUR

Succes casestudy - Spirit Marketing Sales Formule

Afgelopen jaar draaide Arrezina (een van mijn 1 op 1 klanten) haar  eerste lancering van ruim €30.000 volgens de Spirit Marketing Sales Formule. Een paar maanden later herhaalde ze deze formule en draaide ze een omzet van ruim €70.000! Ik deel de exacte stappen die zij hiervoor gezet heeft zodat jij deze formule kunt ‘copy pasten’ en dezelfde resultaten kunt behalen.  

t.w.v. ...,- EUR

E-mail template voor je mailinglist 

Met dit e-mail template zorg je ervoor dat jouw e-mail lijst inschrijvingen zich niet direct of in mum  van tijd weer uitschrijven voor jouw lijst. Je weet nu precies hoe jij je e-mail lijst geboeid houdt en warm maakt voor je eigen online product.

t.w.v. ...,- EUR

Totale waarde: ....,- EUR

Doe nu mee voor geen .... EUR maar......

Nu slechts eenmalig ....,- EUR

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Arrezina van Roekel

Ik kan niet anders zeggen; Het is echt dankzij Soof dat mijn eerste launch een killer launch was met een omzet van meer dan 30K. Alles wat je nodig hebt om zo’n waanzinnige launch te doen komt aan bod! Ze begeleid je helder en kordaat stap voor stap door het hele proces zodat je in volledige overgave en vertrouwen gewoon dit resultaat kan neerzetten. Haar persoonlijke 1 op 1 begeleiding vond ik een heel waardevolle toevoeging. Als je echt next level wilt, kan ik je dat enorm aanbevelen want Soof heeft echt een gave in het invoelen wat je nodig hebt om een killer launch neer te zetten!

Dominique Dolman

Voordat ik met Sophie ging werken kwamen mijn klanten organisch. Daar was ik blij mee en dat liep goed, maar dat betekent ook dat je veel online moet zijn en daar heb ik niet altijd zin in. Daarnaast doe je dan ook vaak maar wat. Vorig jaar heb ik met Sophie een strategie voor mij ontwikkeld zodat ik in 1x veel klanten kan aantrekken. Dat was nieuw voor me. Ik deed dit bijvoorbeeld met een webinar. Mijn eerste webinar leverde 10.000 omzet op. Dus dit hebben we vergroot en herhaald. Zodat ik naar 25K per maand kon gaan. Sophie is spiritueel, maar tegelijkertijd vind ik haar van alle business coaches waar ik mee heb gewerkt, het beste in marketing. Dus een een gouden combi!

Deze training is voor ........

Ondernemers die graag een legere agenda willen terwijl hun business easy & effortless doorgroeit! 

De stappen uit deze training deel ik normaal alleen met mijn Spirit Marketing Academy deelnemers (waarvoor de investering 2999,- euro is). Alleen hé what’s the fun in that. De resultaten zijn zo cool & mindblowing dat dit gewoon nog veel grootser gedeeld mag worden. Dus daarom eenmalig als aanbieiding voor ….,- euro. I know crazy laag bedrag, maar niets is zo leuk als het delen van je gift 😃🙏💫