Big Leap Event 7 November 2018

Hosted by Sophie

Je gaat naar huis met een super duidelijke focus (die je tot in je kern kunt voelen) en de tools om dit direct de wereld in te zetten!

Transformeer je leven en business in een dag!

Ben jij een Onderneemster of een Onderneemster to be? En voel jij dat jij je licht groots wil laten schijnen, dat je een bijzondere impact wilt maken op deze wereld? Maar word je nog te veel belemmerd door ego gedachten? Gedachten zoals:

** zo een prijs kan ik toch niet vragen, wie gaat dat nou betalen?

** ik moet eerst nog een extra opleiding doen voordat ik echt kan beginnen?

** ik heb nog nauwelijks volgers of een te kleine mailinglist om te starten?

** ik krijg niet helder wat mijn eerste stap moet zijn.

** misschien moet ik eerst voor deze (fill in the blanks) tussenstap gaan voordat ik echt ga!

Herken je deze gedachten? En wil je hier doorheen breken? GROOTS? Zorg dan dat je 7 november aanwezig bent bij dit life changing transformatie event!

 

Wat ga je leren?

– Je gaat kraakhelder krijgen wat je zielsmissie is

– Je gaat ontdekken hoe jij jezelf nu nog klein houdt en hoe je dit kunt doorbreken
– Je gaat je persoonlijke helpers ontmoeten die jou gaan helpen je zielsmissie te voltooien
– Je gaat leren hoe je jouw helpers kunt inzetten om het perfecte aanbod te creëren voor jouw doelgroep en de beste prijzen vorm te geven
– Je gaat naar huis met een concreet plan voor het aankomende jaar voor je business en leven

 

Voor wie is dit event?

Dit event is enkel voor vrouwen en mannen die echt commited zijn om die next step te nemen. Je hoeft nog niet per se een eigen onderneming te hebben, maar je moet wel echt bereid zijn voor die next step te gaan en je uit je comfort zone te laten trekken. 

 

Locatie

De dag vindt plaats op de prachtige locatie: Orangerie Elswout aan de Elswoutlaan 22 in Overveen. 

Er is voldoende parkeer gelegenheid en de locatie is met het OV te bereiken. Vanaf het station is het ongeveer 5-10 minuten fietsen met een OV fiets. 

 

Praktische info

  • Woensdag 7 november van 10:00-18:00 uur.
  • Er is deze dag BEPERKT PLEK.
  • Een heerlijke lunch, hapjes & drankjes zijn allemaal inbegrepen.
  • Een afsluitende borrel om nog meer te connecten met mij, de onderneemsters uit mijn high-end trajecten (want die zullen ook allemaal aanwezig zijn) en de andere aanwezige vrouwen.
  • Voorafgaand aan het event ontvang je van mij toegang tot het “energiespel” zodat je vanuit de meest optimale energie 7-11 echt GROOTS kan gaan doorpakken. 

Bonus t.w.v €1500 exlc. btw

Als Bonus ontvang je mijn mega waardevolle online Empower Your Money Mindset Bootcamp. Een course waarin je niet alleen gaat leren hoe je geld kunt manifesteren maar bovenal gaat leren hoe je echte financiële en geestelijke vrijheid voor jezelf creëert. Dankzij de tools uit deze course, die ik zelf nog steeds dagelijks toepas, wist ik in slechts 3 maanden tijd mijn money verhaal te transformeren van ruim 20.000 euro schuld, altijd rood staan en een omzet van nog geen 500 euro per maand naar schuldenvrij, groene cijfers en mijn eerste 10.000 euro omzet. Maar dat was slechts het begin. Nu 1 jaar later heb ik niet alleen al ruim 2 ton winst gedraaid, maar heb ik meer financiële en geestelijke vrijheid dan ik me ooit had kunnen wensen.

Na boeking van je ticket voor deze live dag ontvang je direct toegang tot deze course zodat jij vandaag nog aan de slag kunt met deze eerste stap: het transformeren van je money mindset. 

Hoe wil jij je energie bijdragen?

In 1 termijn of in 3 termijnen?

Hoe werkt het als je je ticket eenmaal hebt geboekt?

Wanneer je je ticket hebt geboekt opent direct het energie spel en de Money Mindset Bootcamp. Hier kun je direct mee aan de slag. Vervolgens ontvang je na de boeking van je ticket ook nog een mail van mijn team over de korte zielsreading die ik vooraf ga doen bij iedereen die naar het event toe komt. 

3 termijnen

voordeel van gespreid betalen
€433
399
3 maanden
  • Transformatie event 1 daagse + directe toegang tot de Empower Your Money Mindset Bootcamp t.w.v. €1500 excl. btw

1 termijn

voordeligst
€1210
1111
eenmalig
  • Transformatie event 1 daagse + directe toegang tot de Empower Your Money Mindset Bootcamp t.w.v. €1500 excl. btw