BIG LEAP EVENT
Om jezelf direct groots de wereld in te zetten!

Transformeer je leven en business in een dag!

Ben jij een Onderneemster of een Onderneemster to be? En voel jij dat jij je licht groots wil laten schijnen, dat je een bijzondere impact wilt maken op deze wereld? Maar word je nog te veel belemmerd door ego gedachten? Gedachten zoals:

** zo een prijs kan ik toch niet vragen, wie gaat dat nou betalen?

** ik moet eerst nog een extra opleiding doen voordat ik echt kan beginnen?

** ik heb nog nauwelijks volgers of een te kleine mailinglist om te starten?

** ik krijg niet helder wat mijn eerste stap moet zijn.

** misschien moet ik eerst voor deze (fill in the blanks) tussenstap gaan voordat ik echt ga!

Herken je deze gedachten? En wil je hier doorheen breken? GROOTS? Zorg dan dat je 7 november aanwezig bent bij dit life changing transformatie event!

Tijdens deze dag ga ik je leren hoe je het verschil kunt gaan ervaren tussen ego gedachten en gedachten vanuit source. Je gaat een diepe connectie maken met je source en ik leer je de tools die mij hebben geholpen om in slechts 1 jaar tijd van 20.000 euro schuld, en een omzet van nog geen 500 euro per maand naar 2 ton winst te gaan. Ik ga je leren hoe jij voor jezelf ook die financiële en geestelijke vrijheid kunt creëren en hoe je marketing kunt inzetten als tool, maar niet als leidraad. Deze dag gaat echt over intuïtief ondernemen en taking the BIG LEAP. 

Het is mijn missie zoveel mogelijk van jullie te inspireren die BIG LEAP te nemen, te gaan voor je grote gift, want geloof mij we hebben allemaal een bijzondere en unieke gift te delen. Dus jij ook! De wereld is zo klaar voor jouw UNIEKE gift!!!!

Je gaat naar huis met een super duidelijke focus (die je tot in je kern kunt voelen) en de tools om dit direct de wereld in te zetten!

Are you ready?

Kernwoorden: Diepe Transformatie, Money Mindset, Business Mindset, Source energy, Meditatie, Visualisatie, Diepe Connectie, Alignment First, Quantum Shift, Focus, Excitement 

let op dit event is niet voor iedereen!

 
  • Dit event is enkel voor vrouwen (en mannen) die echt commited zijn om die next step te nemen. Je hoeft nog niet per se een eigen onderneming te hebben, maar je moet wel echt bereid zijn voor die next step te gaan en je uit je comfort zone te laten trekken. 

let op dit event is niet voor iedereen!

 
  • Dit event is enkel voor vrouwen die echt commited zijn om die next step te nemen. Je hoeft nog niet per se een eigen onderneming te hebben, maar je moet wel echt bereid zijn voor die next step te gaan en je uit je comfort zone te laten trekken. 

PRAKTISCHE INFO

  • Woensdag 7 november van 10:00-18:00 uur op een locatie in NL (locatie wordt later bekend gemaakt). 
  • Er is deze dag BEPERKT PLEK.
  • Een heerlijke lunch, hapjes & drankjes zijn allemaal inbegrepen.
  • Een afsluitende borrel om nog meer te connecten met mij, de onderneemsters uit mijn high-end trajecten (want die zullen ook allemaal aanwezig zijn) en de andere aanwezige vrouwen.

"My greatest gift from me to you is to believe in your greatest achievements"

TWIJFELT JE EGO NOG? BELUISTER DAN DEZE EPISODE

BONUS Empower Your MONEY MINDSET bootmcamp T.W.V. €1500 EXLC. BTW

Als Bonus ontvang je mijn mega waardevolle online Empower Your Money Mindset Bootcamp. Een course waarin je niet alleen gaat leren hoe je geld kunt manifesteren maar bovenal gaat leren hoe je echte financiële en geestelijke vrijheid voor jezelf creëert. Dankzij de tools uit deze course, die ik zelf nog steeds dagelijks toepas, wist ik in slechts 3 maanden tijd mijn money verhaal te transformeren van ruim 20.000 euro schuld, altijd rood staan en een omzet van nog geen 500 euro per maand naar schuldenvrij, groene cijfers en mijn eerste 10.000 euro omzet. Maar dat was slechts het begin. Nu 1 jaar later heb ik niet alleen al ruim 2 ton winst gedraaid, maar heb ik meer financiële en geestelijke vrijheid dan ik me ooit had kunnen wensen.

Na boeking van je ticket voor deze live dag ontvang je direct toegang tot deze course zodat jij vandaag nog aan de slag kunt met deze eerste stap: het transformeren van je money mindset. 

LOCATIE

Wordt later bekend gemaakt (ergens in Nederland)

Hoe wil jij jouw energie bijdragen? In 1 termijn of in 3 termijnen? Maak hieronder je keuze.

OMG ik wil ….. mijn source wil, maar mijn freaking EGO schreeuwt heel hard:

– Het is te duur
– Wat als het mijn tijd en geld niet waard is?
– Ik ben bang dat ik het niet aan kan.
– Ben ik al zover dat ik hier aan toe ben?
– Wat als ik me daar een buitenbeentje voel?
 
Hieronder mijn antwoorden om je te helpen die ego gedachten heel snel aan de kant te zetten. 
 

Ego gedachte 1: Het is te duur!

Het Big Leap transformatie event is zeker een investering, maar als je een next level wilt bereiken waar je nog niet eerder bent geweest, dan zal je ook bereid moeten zijn dingen te doen die je nog niet eerder gedaan hebt. Zoals Einstein zo mooi zegt: No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.” 

De intentie van dit event is jou uit je comfort zone trekken zodat je ook echt naar die next level kunt gaan, de prijs voor dit event is daar ook een onderdeel van. In deze episode deel ik daar nog meer info over: EPISODE #78

Daarnaast kun je direct na aanmelding starten met mijn super waardevolle Empower Your Money Mindset Bootcamp zodat je die belemmerende overtuigingen rondom geld nog verder kunt tackelen.

Ego gedachte 2: Ik ben wel eens eerder bij zo een event geweest maar dat viel erg tegen, er kwamen allemaal andere sprekers langs en ik voelde maar weinig van de energie.

Mijn events zijn bedoeld om mijn energie over te brengen. Ik zal dus ook de enige (samen met mijn source energy) zijn die met jullie aan het werk gaat. Wel heb ik Jennifer van Jennifers Healings praktijk gevraagd een energy booth te creëren zodat er een energie oplaadpunt zal zijn voor in de pauze. Anders dan op mogelijke andere events zal de energie op dit event namelijk heel sterk voelbaar zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie goed begeleid worden op dit stukje energie.

Ego gedachte 3: Ik ben bang dat de energie te heftig zal zijn en ik het niet aan zal kunnen.

Sommige mensen zijn bang dat ze de energie niet aan zullen kunnen, precies om die reden heb ik gevraagd of Jennifer het stukje “energie” komt begeleiden, daarnaast zullen ook mijn huidige high end vrouwen** aanwezig zijn om jullie te helpen en begeleiden indien nodig.

** high end vrouwen zijn de vrouwen die nu een high end traject bij mij volgen en dus al heel ver zijn met betrekking tot het stukje energie werk.  

Ego gedachte 4: wat als ik mij een buiten beentje voel?

Deze gedachte hoor ik heel veel terug komen, het enige dat ik hierover kan zeggen is dat iedereen die bij het vorige event aanwezig was direct bij binnenkomst de warme energie al voelde. “Het voelde direct als een warm bad” – Tessa. En ik zal, samen met mijn team, en mijn high end vrouwen ervoor zorgen dat we alles op alles zetten om jou een warm gevoel te geven. De connectie zal heel sterk zijn, belief me!

Ego gedachte 5: Wat als ik hier nog niet aan toe ben?

Again ook hierover kan ik maar een ding zeggen. Geeft deze gedachte een fijn gevoel of een onprettig gevoel? Als de gedachte niet fijn voelt is het een ego gedachte en dus niet waar. Source zal je precies laten weten of je er klaar voor bent. Werd je in eerste instantie helemaal blij van dit event en kwam daarna deze twijfel dan is het per definitie ego.

Tot slot: 

Ik herken bovenstaande ego gedachten als geen ander. De vraag die mij altijd het beste hierbij helpt is de volgende: als ik geen enkele belemmerende overtuiging zou hebben over geld of over wat anderen van mij zouden denken, zou ik dit dan doen? Als je antwoord dan “ja” is denk dan niet langer na en boek je ticket. Is je antwoord “nee” boek je ticket dan zeker niet! 

“My greatest gift to you is for me to believe in your greatest achievements”