Mij inhuren als spreker

💯 % Authentiek

👁 Volledig in samenwerking met het universum

💰Goed geld verdienen met wat je het liefste doet

💫 Ontdek je eigen goudmijn

🎓Drs. psycholoog (cum laude)

'Spreken' is meer dan een passie, het is wie ik ben!

Als er een ding is waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken is het ‘spreken’. Mijn verhaal en ervaringen delen met anderen vrouwen. Anderen vrouwen inspireren en hen laten zien dat echt alles mogelijk is. Of ze nu dromen van een leven als actrice, als zangeres, als coach, als inspirator, als blogger, als influ- encer, als masseur, als verzorger van hun kinderen, heck y’all, al dromen ze van de hele dag borduren. 

Ontdek je eigen goudmijn

Tijdens mijn allernieuwste ‘ontdek je eigen GOUDMIJN’ lezing, neem ik vrouwen mee op een magische reis naar wat ik noem ‘ultiem geluk’. Een plek waar een GOUDMIJN aan kennis  en inspiratie verborgen ligt. Tijdens een super inspirerende, magische en interactieve lezing breng ik vrouwen op een plek waar ze zelf niet zo makkelijk komen. Én geef ik hen mijn 7 geheime sleutels mee waar ze zowel zakelijk als privé direct verder mee aan de slag kunnen. 

Een GOUDEN combinatie van  ‘verstilling’ & concreet doorpakken. 

DUIZENDMAAL DANK

“Ik ben echt heel dankbaar dat ik hier vanavond bij mocht zijn! Het heeft veel losgemaakt en naast dat het een hoop stof tot nadenken is, is het vooral een peper in mijn reet om voor mezelf te kiezen! Duizendmaal dank voor deze peper!!!! IK KAN HET EN ZAL HET DOEN!!” – Roos

wie is sophie?

Naast een heel ervaren psycholoog, coach en spreker ben ik  bovenal een inspiratiebron voor veel vrouwen door de weg die ik zelf heb afgelegd. 

Voordat mijn online business (in 20017) booming ging had ik dagelijks het gevoel dat ik overstroomde, ik werd geleefd door het leven en alle to do lijstjes!  

Strevend naar perfectie
Altijd bezig met mijn lijf & gewicht (lees obsessief) 
Altijd bezig met anderen te pleasen 
Bang om dingen uit handen te geven (lees controlfreak) 😉
En onzeker of ik wel voor het grote succes was weggelegd

Totdat ik na een jaar lang op bed te hebben gelegen aan de morfine vanwege 2 breuken in mijn rug, ik begin 2016 na een succesvolle operatie, de wet van aantrekking ontdekte en mij hier volledig in specialiseerde. Ik veranderde niet alleen mijn eigen leven compleet maar ook het leven van alle vrouwen die ik vanaf toen heb mogen begeleiden.

ENERGY IS ALL THERE IS

Een super high energy neer zetten is waar ik bekend om sta. Ook vind ik het altijd leuk om de vrouwen een mooie blijvende herinnering mee te geven na afloop van de lezing zodat ze de energie ook thuis verder kunnen vasthouden en voortzetten.  

WAAROM Doe ik wat ik doe?

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen ontdekken wat hun eigen GOUDMIJN is. Ik geloof namelijk oprecht dat iedereen hier op aarde is met een diepere purpose. En anderen vrouwen helpen ontdekken wat die purpose is, is het mooiste cadeau wat ik aan de wereld kan geven. Sterker nog het is ook het mooiste cadeau wat ik mijzelf ooit heb gegeven.  

Dankzij dit cadeau ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes top 100 lijst met mijn eigen podcast show, bracht ik mijn eerste boek uit en creëerde ik een super inspirerende en betrokken (online) community. Maar belangrijker nog ik creëerde financiële en geestelijke vrijheid! En dit gun ik iedereen! 

praktisch

Om mij in te huren al spreker kun je contact opnemen met Vanessa via  redactie@sovschoice.com.

Prijzen vanaf €2000 excl. btw. Voor non profit organisaties kunnen we in gesprek kijken wat de mogelijkheden zijn.  

As Seen On: