de 'Spirit marketing COURSE'

Deel jouw GIFT met de wereld via de Spirit Marketing succes methode en run het bedrijf waar je van droomt

In 6 simpele stappen leer ik je in no time je eigen killer (semi) online business neer te zetten/uit te bouwen op een manier die 100 % bij jou past

Snel en doelgericht, in 3 maanden tijd kun je ongelofelijke resultaten behalen qua bereik, omzet, en levensvreugde!  

Je hebt een gift te delen met de wereld en de wereld zit op jou te wachten!

Je hebt geen social media bereik van 20.000 + volgers nodig om jouw GIFT groots te delen met de wereld en het bedrijf te runnen waar je van droomt. Ongeacht je aantal volgers jij kunt en zult die impact gaan maken waar je van droomt. Jouw ideale klant zit te wachten op jou!

Afgelopen jaren heb ik gewerkt met talloze vrouwen uit diverse branches (advocaten, makelaars, coaches, stylistes, reiki behandelaren, interieur architecten, sprekers, you name it) die hun GIFT grootser wilde gaan delen met de wereld. Van vrouwen die net uit loondienst kwamen, tot doorgewinterde ondernemers, van grote social media influencers tot vrouwen die net begonnen en alles daar tussen in. 

Als jij hier vandaag terecht bent gekomen is dat met een reden!

The Universe is always guiding you………

Herken je dit?

 • Je wilt graag je GIFT nog grootser delen met de wereld, maar je blijft steeds hangen op een bepaald level (je kent het wel dat glazen plafond
  😤
 • Je maakt FANTASTISCHE content maar je (sales)bereik mag nog veel groter
 • Je hebt een MAILING LIST maar die levert nog geen of nauwelijks geld op
 • Je geeft MASTERCLASSES en WEBINARS maar je sales is nog niet zoals je zou willen  
 • Je wilt meer VRIJHEID in je business, plaats onafhankelijk werken maar alles voelt nog heel vaak als ‘moeten’
 • Je wilt graag volledig vanuit FLOW EN EASE ondernemen, maar je zit nog veel te vaak in je mind
 • Je wilt graag AUTHENTIEKE sales doen maar vindt het moeilijk die Tone of Voice te vinden

I have been there myself

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee wat ik precies moest doen, ik had geen mailinglijst, geen structuur, geen groot social media bereik en geen idee hoe ik aan mijn klanten kon komen. Maar 3 maanden later runde ik een succesvolle business met een #1 podcast show op iTunes en een semi passief inkomen van ruim €10.000 per maand

Ik ontdekte een mega effectieve methode: de Spirit Marketing Methode en dit werd mijn ticket naar het runnen van mijn killer business. 

Niet alleen verdiende ik nu het geld wat ik wilde maar ik kon ook echt die impact maken waarvan ik droomde! Ik verkocht mijn 1e event ever in no time uit. 120 tickets van €180. No way dacht ik, en toch lukte het me easy en effortless. Die dag was echt geweldig, mijn droom was uitgekomen. 

Maar dat was nooit gelukt als ik niet eerst mijn ‘voorwerk’ had gedaan. Hierdoor flowde het super easy. Dit ‘voorwerk’ is een belangrijk onderdeel in de Spirit Marketing Methode en dit ga ik jou ook leren in een super korte tijd. 

Jouw ideale doelgroep zit letterlijk op je te wachten

Ik leerde hoe ik zelf mijn Facebook ads succesvol kon tweaken en wist daarmee een enorme mailinglijst en community op te bouwen. Ook dit ga ik je leren (ook als je liever op Instagram zit 😉). 

Again jouw ideale customer zit op jou te wachten. Laat mij jou helpen hen te vinden via de exacte succes methode die ik zelf ook dagelijks gebruik. 

Rust & Clarity?

Als succesvol ondernemer, auteur van een prachtig boek en host van een #1 podcast show op I-Tunes weet ik wat de kracht is van een sterk business model met semi passief inkomen. Het geeft rust, clarity, en ruimte voor de meest waanzinnige dingen waar je nu alleen nog maar van kan dromen.

Dit is waarom ik de spirit marketing METHODE MOET DELEN MET DE WERELD!

In 6 simpele stappen leer ik je in no time je eigen killer (semi) online business neer te zetten/uit te bouwen op een manier die 100 % bij jou past. 

Snel en doelgericht, in 3 maanden tijd kun je ongelofelijke resultaten behalen qua bereik, omzet, en levensvreugde!  

Arrezina startte in oktober met de Spirit Marketing Methode en wist in nog geen 2 maanden tijd haar omzet 75 % te laten stijgen. Ze gaf haar 1e challenge volgens de Spirit Marketing Methode en bereikte daarmee 1000 nieuwe deelneemsters. Haar Facebook ads die ze eerst uitbesteede voor veel geld doet ze nu zelf via de Spirit Marketing techniek en behaalde resultaten waar menig ondernemer van droomt: conversie leads van onder de 0,50 cent per inschrijving. Haar eerste Spirit Marketing sales Lancering leverde haar €30.000 in sales op! Een bijzonder en waanzinnig resultaat, maar zeker niet onmogelijk voor jou!

Het geheim volgens Arrezina:

“ik volgde gewoon exact op wat Soof me liet zien!” 

Deze course is UNIEK, want niet alleen laat ik je precies zien wat je moet doen, stap voor stap, ik help je ook Voelen hoe je dit kunt doen op een manier die volledig bij jou past

“Als de energie klopt dan stroomt alles”

Jorien besloot van kunsthistorica zelf kunstenares te worden en hier haar online business van te maken. Ze worstelde met haar DYI course, “op een of andere manier klopte het niet”. Via de Spirit Marketing Methode creëerde ze een 2.0 versie en kon ze haar course prijs x 3 te doen!

Jorien:

dit klopt zo ongelofelijk. De energie in mij is ook helemaal veranderd en ik krijg gelijk andere reacties. Ik ben ook zo trots op mijn eigen weg (Kunsthistorica die kunstenares wordt) dat dit programma nu ook echt als een kadoo voelt om te geven aan mensen.” 

De Spirit Marketing Methode is de nieuwe manier van werken voor succesvolle onderneemsters (of je dit nu al feitelijk bent of alleen maar in je mind 😉) !

Laat me je meenemen in wat je zult ontvangen

Course breakdown

Bij aanmelding opent de course direct in zijn geheel zodat je in je eigen tempo door de course heen kan gaan, of je de structuur van elke 2 weken een nieuwe module kunt aanhouden. 

Leer in 6 simpele stappen in no time je eigen killer (semi) online business neer te zetten/uit te bouwen op een manier die 100 % bij jou past! 

LOW LEADS FB ADS MODULE

Leer hoe jezelf voor lage leads je ideale doelgroep vindt die echt op jouw product zit te wachten en je course zal kopen. Deze stap is ook van toepassing als je normaal gesproken liever op Instagram zit.

Je money making business model

Bepaal aan de hand de Spirit Marketing succes methode jouw eigen business model/ strategie voor de aankomende maanden zodat je rust & overzicht hebt en een model dat helemaal bij jou past. Je zult zien als dit helder is kun je echt gaan knallen.

Doelgroep & Expert status

Tweak je website, doelgroep en instabio zodat in 1 oog opslag helder is wat jij doet, wat jouw x-factor is en wie jij echt wilt aantrekken. Alles gaat stromen zodra dit kraakhelder is. Hint! Als je omzet nu nog niet is wat jij ervan verwacht schort er 100 % nog iets aan je doelgroep, dit gaan we veranderen.

DYI product

Creëer en/of fine tune via de Spirit Marketing succes methode je eigen money making DYI course zodat de energie 100 % klopt en jij op grote schaal mensen kunt gaan inspireren. Dit product vormt de basis van je semi passief inkomen en je vrijheid.

sales fun & authentiek maken

Time to make money. Ik leer je de exacte Spirit Marketing Sales methode waarmee je voor lage leads je bereik enorm gaat vergroten en je de sales resultaten gaat behalen waar jij van droomt op een leuke manier die 100 % past bij jou authentieke Zelf.

prijzen tweaken

Tijd om aan je prijzen te gaan sleutelen. Kans is aanzienlijk dat de prijs van je course nu nog te laag is voor de doelgroep die jij echt wilt aantrekken. Vanaf nu bepaal je je prijzen niet meer random maar via een bewezen strategie zodat je prijzen volledig kloppen zowel voor jou als je klanten!

rust creëren

Het succes van de Spirit Marketing Methode heeft te maken met 2 dingen: concrete acties én rust. Zonder rust zal niets in je business stromen. Ik leer je exact hoe en op welke manier je rust gaat implementeren in je business zodat alles nog sneller gaat stromen.

De deuren staan open

ontdek de kracht van een mastermind

Niets is zo exciting als elkaar aansteken met positieve resultaten. Iedere deelneemster van de Spirit Marketing Methode wordt automatisch lid van de besloten Spirit Marketing Mastermind Facebook groep. Een groep met gelijkstemden ondernemers. Stel je vragen, deel je milestones, en groei samen naar de next level. 

Ben jij klaar om jouw GIFT nog grootser te gaan delen met de wereld via de spirit marketing methode?

 

Het besluit om op een hele nieuwe manier te gaan ondernemen is spannend!

 • Wat als het niet lukt? 
 • Wat als het beloofde resultaat uitblijft? 

Ik ken dit gevoel van ‘spannend’.

Maar picture this…..

 

Sluit je ogen voor een paar minuten en visualiseer jezelf voor wie je werkelijk bent. Een krachtige vrouw die durft te vertrouwen op haar intuïtie. Een bijzonder ziel die een prachtige bijdrage heeft te leveren aan de wereld. Een vrouw met een missie, die voor grootse resultaten gaat! 

How about that? 😀

Alles gebeurt met een reden en in divine timing en dit is jouw moment! 

Laat mij je helpen die killer business in no time neer te zetten! 

De deuren van deze ronde sluiten officieel op 30-12 aanstaande!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Flexibel

6 betalingen
275
6 maandelijkse termijnen
 • Volledige Spirit Marketing Methode (6 modules incl. toekomstige updates)
 • 4 bonus modules met een totaalwaarde van €1436
 • FB ADS bonus t.w.v. €999
 • BIG WHY bonus t.w.v. €199
 • HANDIGE APS & TOOLS bonus t.w.v. €99
 • KOM UIT JE HOOFD bonus t.w.v. €139
 • Succes case studies t.w.v. €299

Voordeligst

1 betaling
1500
eenmalig
 • Volledige Spirit Marketing Methode (6 modules incl. toekomstige updates)
 • 4 bonus modules met een totaalwaarde van €1436
 • FB ADS bonus t.w.v. €999
 • BIG WHY bonus t.w.v. €199
 • HANDIGE APS & TOOLS bonus t.w.v. €99
 • KOM UIT JE HOOFD bonus t.w.v. €139
 • Succes case studies t.w.v. €299
Popular

FAQ

Zeker. Ook als je zelf vooral actief bent op Instagram kunnen we juist nog heel veel nieuwe klanten vinden via Facebook. Het doel van de FB ads is nieuwe betalende klanten vinden. Als deze klanten eenmaal op je mailinglijst staan kunnen we ze heel makkelijk vervolgens naar je Instagram account toe leiden zodat je ze daar weer verder kunt inspireren. 

Zeker! Als je nu een business coaching traject doet heb je al een super goeie basis staan. Je zult zien dat je door die basis nog sneller zult profiteren van de Spirit Marketing Methode. 

De reden waarom je in je hoofd zit is omdat het je ontbreekt aan een goed stappenplan waar je 100 % vertrouwen in hebt. Je bent in je hoofd steeds bezig met ‘wat is mijn volgende stap?”. Dit geeft ontzettend veel onrust en gaan we direct in module 1 aanpakken. Daarnaast heb ik een speciale bonus module gecreëerd waar je ook toegang toe krijgt waarin ik je de methode leer om als je toch weer in je mind terecht komt er weer super easy uit te komen. 

Als je je tussen 24-12 en 30-12 aanmeld ontvang je op 31-12 de inlog codes voor de course. Op dat moment openen direct alle modules en bonus modules en krijg je toegang tot de Mastermind groep. De deuren voor deze ronde sluiten officieel op 30-12 aanstaande. 

Online. Al het materiaal van deze course, inclusief alle resources, mp3 audio’s en video’s staan in je persoonlijke online leeromgeving. Je persoonlijke leeromgeving is 24/7 en levenslang toegankelijk via de So V’s Choice app. 

Zeker. Mijn missie is dat iedereen optimaal profiteert van de Spirit Marketing Methode. Dit betekent dat er 1 centrale plek is waar je je vragen kunt stellen. Het antwoord op je vraag ontvang je persoonlijk of via de Mastermind groep. De vragen worden vervolgens ook weer verwerkt in de course zodat iedereen er iets aan heeft.