Binnen 8 weken je eigen killer lancering en minimaal €10.000 omzet!

"een goede lancering kan makkelijk, stressvrij en hoeft geen maanden te duren"

Yes ik heb iets heel tofs voor je! Een persoonlijk en heel tijdelijk aanbod om je te helpen jouw eigen online product (of retreat of andere dienst)  mega goed te verkopen op een manier die voor jouw easy & effortless voelt zodat jij volop kunt gaan genieten van het ondernemen en je leven

In dit 8 weekse programma help ik je easy & effortless je eigen online product (of retreat of andere dienst) succesvol te verkopen. Via mijn speciale Spirit versus mind techniek ga je ontdekken hoe leuk en easy marketing eigenlijk is. En dat ook jij heel goed in staat bent jouw product te verkopen op een manier die echt 100 % bij je past.

Dit heb je aan het einde van de training bereikt!

dit is hoe het werkt

8 weken lang ontvang je de beste audio’s (inclusief werkboeken en pdf’s) voor die weken en een exacte to do lijst per week zodat je altijd overzichtelijk hebt wat je per week moet doen. En dit altijd vanuit de juiste energie kunt doen, namelijk vanuit Spirit!

de SMSF in het kort

WAT ONTVANG JE O.A.

Laat mij je helpen met dit waanzinnige (tijdelijke) aanbod!

Je bent gaan ondernemen omdat je graag een legere agenda wilde,  meer tijd om echt volop te genieten van alle facetten van het leven & ondernemen maar……

Je bent vooral bezig in je business (lees bezig met je bestaande klanten).

Die vrijheid waar je oorspronkelijk voor ging ondernemen blijkt in praktijk toch behoorlijk tegen te vallen. Je voelt dat er nog zoveel meer in je zit. Dat je nog meer impact zou kunnen maken met je gift, een nog betere vrouw zou kunnen zijn voor je partner en een nog betere moeder voor je kids. Maar op een of andere manier komt het er niet uit. Je vermoed dat een shift naar meer online werken de oplossing is. Maar je twijfelt of dit überhaupt kan in de business waar jij in werkt, of jouw klanten hierop zitten te wachten. En niet geheel onbelangrijk of je dit zelf überhaupt leuk zou vinden!

Ondertussen verlang jij wel naar meer vrijheid, een legere agenda, een manier van leven waar je fully present kan zijn bij alle dingen die je doet (bij je kids, bij je klanten….), 100 % te kunnen geven. En volop te kunnen genieten van alle facetten van het leven!

Doe mee aan de SMSF audio training en manifesteer in 8 weken je eerste 10.000,- eur

Normaal 1999,- EUR maar......

Nu tijdelijk 1499,- EUR

Ik help je een lege agenda creëren terwijl je business easy & effortless doorgroeit!

En daarvoor heb jij een goed systeem nodig in je business dat je passief inkomen oplevert en wat je keer op kunt herhalen. Dit systeem gaan we samen implementeren in jouw business zodat jij straks optimaal kunt genieten van het ondernemen en het leven.

Ook als je nu nog geen idee hebt over hoe jij jouw ideale klant kunt vinden, nog nooit hebt gelanceerd en/of twijfelt of je dit überhaupt kan.

maar er is meer !!!!

Ik heb speciaal voor jou 3 bonussen geselecteerd waar je direct mee aan de slag kunt en die jou zullen helpen nog sneller het gewenste resultaat uit de training te halen!

Succes casestudy - Spirit Marketing Sales Formule

Afgelopen jaar draaide Arrezina (een van mijn 1 op 1 klanten) haar  eerste lancering van ruim €30.000 volgens de Spirit Marketing Sales Formule. Een paar maanden later herhaalde ze deze formule en draaide ze een omzet van ruim €70.000! Ik deel de exacte stappen die zij hiervoor gezet heeft zodat jij deze formule kunt ‘copy pasten’ en dezelfde resultaten kunt behalen.  

t.w.v. 147,- EUR

Audio Training Easy & Effortless je eigen online product creëren

Nog geen online product? Of ben je niet happy met je huidige online product en zie je er tegenop om weer heel veel tijd en energie te stoppen in een nieuw product? Met deze training help ik je in 1 dag je eigen online product te creëren en klaar te hebben voor de verkoop! Easy & Effortless.

t.w.v. 699,- EUR

Bonus Training Goed Converterende Facebook ads

Heb je moeite met het vinden van jouw ideale klant? Dat is verleden tijd dankzij deze bonus module waarin ik je stap voor stap leer hoe jij succesvolle Facebook ads kunt opzetten waarbij je voor hele lage leads jouw ideale klant kunt vinden. Ook deel ik al mijn resources op dit gebied zodat je Facebook ads runnen echt leuk gaat vinden net zoals ik en mijn huidige klanten. 

t.w.v. 305,- EUR

Totale waarde: 3150,- EUR

NU TIJDELIJK GEEN 3150,- EUR maar......

eenmalig 1499,- EUR

Dit aanbod is slechts 72 uur geldig na je 1e bezoek aan deze pagina. Daarna verdwijnt het aanbod automatisch via een plugin en verschijnt deze pagina. 

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Arrezina van Roekel

Ik kan niet anders zeggen; Het is echt dankzij Soof dat mijn eerste launch een killer launch was met een omzet van meer dan 30K. Alles wat je nodig hebt om zo’n waanzinnige launch te doen komt aan bod! Ze begeleid je helder en kordaat stap voor stap door het hele proces zodat je in volledige overgave en vertrouwen gewoon dit resultaat kan neerzetten. Haar persoonlijke 1 op 1 begeleiding vond ik een heel waardevolle toevoeging. Als je echt next level wilt, kan ik je dat enorm aanbevelen want Soof heeft echt een gave in het invoelen wat je nodig hebt om een killer launch neer te zetten!

Dominique Dolman

Voordat ik met Sophie ging werken kwamen mijn klanten organisch. Daar was ik blij mee en dat liep goed, maar dat betekent ook dat je veel online moet zijn en daar heb ik niet altijd zin in. Daarnaast doe je dan ook vaak maar wat. Vorig jaar heb ik met Sophie een strategie voor mij ontwikkeld zodat ik in 1x veel klanten kan aantrekken. Dat was nieuw voor me. Ik deed dit bijvoorbeeld met een webinar. Mijn eerste webinar leverde 10.000 omzet op. Dus dit hebben we vergroot en herhaald. Zodat ik naar 25K per maand kon gaan. Sophie is spiritueel, maar tegelijkertijd vind ik haar van alle business coaches waar ik mee heb gewerkt, het beste in marketing. Dus een een gouden combi!

Deze training is voor -->

online ondernemers die een legere agenda willen terwijl hun business easy & effortless doorgroeit.

 

Normaal deel ik deze training alleen als onderdeel van mijn Spirit Marketing Academy waarvoor de investering ruim €3300 is. Maar omdat ik nog veel meer vrouwen wil helpen  hun GIFT groots te delen met de wereld voel ik dat ik je deze aanbieding nu wil doen. Waarom is de actie maar 72 uur geldig? Omdat ik wil voorkomen dat je vast komt te zitten in je mind! Soms moet je niet nadenken en gewoon doen 🙂

 

Laat mij je helpen jouw GIFT echt groots te delen met de wereld!

FAQ

Most frequent questions and answers

Voor online ondernemers die een legere agenda willen (lees minder 1 op 1 willen werken) terwijl hun business easy & effortless doorgroeit (lees passief inkomen willen genereren). En dit willen doen op een manier die easy & effortless voelt, dus niet vanuit de mind, maar vanuit spirit. 

In principe wel, maar mocht je nog geen onlineproduct hebben, of ben je niet helemaal happy met je huidige online product dan kun je eerst aan de slag met de bonus training: easy & effortless je eigen online product creëren, waarin ik je help in 1 dag de gehele outline van je nieuwe online product af te hebben en klaar te hebben voor verkoop. Een online training maken was nog nooit zo makkelijk!

Ja zeker, het enige wat jij nodig hebt is je online product, de rest leer ik je exact stap voor stap op een manier die easy & effortless voelt en 100 % bij jou past.

 

Toegang tot de gehele Sprit Marketing Sales Formule waarin ik jou stap voor stap leer hoe jij in 8 weken tijd de eerste 10 deelnemers voor je eigen online training gaat aantrekken en minimaal een omzet van €10.000 gaat genereren.

PLUS toegang tot 3 bonus trainingen:

EASY & EFFORTLESS JE EIGEN ONLINE PRODUCT CREEREN: tw.v. 316 -, EUR

BONUS TRAINING: SUCCESVOLLE FB ADS: t.w.v. 305 -, EUR

BONUS TRAINING: CASES STUDY ARREZINA: t.w.v. 147-, EUR

De totaalwaarde van de training is €3150 inclusief bonussen. De training an sich kost €1999. Nu tijdelijk en eenmalig kun je toegang krijgen tot de gehele training inclusief bonussen voor geen €3150 maar €1499. Deze aanbieding is tijdsgebonden en verbonden aan jouw eigen ip adres en verloopt 72 uur na je eerste bezoek aan deze salespage.

Je kunt ook in 6 termijnen betalen van €266. 

 

Je krijgt binnen 24 uur na aanschaf van het programma een BTW factuur in je inbox. Deze kan je als ondernemer gebruiken voor je btw aangifte en belastingaangifte. 

 

Geen probleem, je behoudt 2 jaar lang toegang tot het programma, alleen zou ik het zonde vinden als je zo lang zou wachten. Jouw publiek zit namelijk echt op jouw product te wachten dus het zou zonde zijn om ze jouw product te lang te ontzeggen. Maar mocht je nu niet direct kunnen starten, dan kun je dus prima een paar weekjes wachten. Let op! Deze aanbieding zal niet meer terug komen, en de volgende inschrijf mogelijkheid zal pas medio 2022 zijn.