TRANSFORMEER JEZELF Van 'non selling entrepeneur' --> naar een 'crazy manifestor' 🙃😀

Binnen 8 weken je eigen killer lancering en minimaal €10.000 omzet!

"een goede lancering kan makkelijk, stressvrij en hoeft geen maanden te duren" - arrezina van roekel

Yes ik heb iets heel tofs voor je! Een persoonlijk en heel tijdelijk aanbod om je te helpen jouw eigen online product (of retreat of andere dienst)  mega goed te verkopen op een manier die voor jouw easy & effortless voelt zodat jij volop kunt gaan genieten van het ondernemen en je leven

[hurrytimer id="32581"]

In dit 8 weekse programma help ik je easy & effortless je eigen online product (of retreat of andere dienst) succesvol te verkopen. Via mijn speciale Spirit versus mind techniek ga je ontdekken hoe leuk en easy marketing eigenlijk is. En dat jij jezelf super easy kunt transformeren van een ‘non selling entrepreneur‘ naar een ‘crazy manifestor’. 

Dit heb je over 8 weken bereikt!

Na afronding van de training heb jij een super goed converterend systeem staan in je business dat je keer op keer kunt herhalen en heb jij jezelf getransformeerd van die ‘NON SELLING’ entrepreneur naar een ‘CRAZY MANIFESTOR’

dit is hoe het werkt

Je ontvangt direct toegang tot alle content met de beste audio’s (inclusief werkboeken en pdf’s) en per week een exacte to do lijst zodat je altijd precies weet wat je te doen staat om die ‘crazy’ resultaten te boeken. Uiteraard altijd vanuit de juiste energie 😀

de SMSF in het kort

WAT ONTVANG je sowieso?

Laat mij je helpen met dit waanzinnige (tijdelijke) aanbod!

Je bent gaan ondernemen omdat je graag een legere agenda wilde,  meer tijd om echt volop te genieten van alle facetten van het leven & ondernemen maar……

Je bent vooral bezig in je business (lees bezig met je bestaande klanten).

Die vrijheid waar je oorspronkelijk voor ging ondernemen blijkt in praktijk toch behoorlijk tegen te vallen. Je voelt dat er nog zoveel meer in je zit. Dat je nog meer impact zou kunnen maken met je gift, een nog betere vrouw zou kunnen zijn voor je partner en een nog betere moeder voor je kids. Maar op een of andere manier komt het er niet uit. Je weet dat een shift naar (volledig) online werken de oplossing is. Maar de sales resultaten tot nu toe blijven uit.

Ondertussen verlang jij wel naar meer vrijheid, een legere agenda, een manier van leven waar je fully present kan zijn bij alle dingen die je doet (bij je kids, bij je klanten….), 100 % te kunnen geven. En volop te kunnen genieten van alle facetten van het leven!

TRANSFORMEER JEZELF VAN EEN  ‘NON-SELLING’ ENTREPRENEUR NAAR EEN ‘CRAZY MANIFESTOR’

Doe mee aan de SMSF AUDIO training en manifesteer in 8 weken je eerste 10.000,- eur

Normaal 1999,- EUR maar......

Nu tijdelijk 1499,- EUR

[hurrytimer id="32581"]

Ik help je een lege agenda creëren terwijl je business easy & effortless doorgroeit!

En daarvoor heb jij een goed systeem nodig in je business dat je passief inkomen oplevert en wat je keer op kunt herhalen. Dit systeem ga je easy &  effortless implementeren in jouw business zodat jij straks ook volop kan zeggen dat je een CRAZY  MANIFESTOR bent!

Deze training is ook voor jou als je nu nog geen idee hebt over hoe jij jouw ideale klant kunt vinden, nog nooit hebt gelanceerd en/of twijfelt of je dit überhaupt kan. Maar ook als je al vaker een lancering hebt gedaan of webinars hebt gegeven en de resultaten uitbleven.

Hoe weet ik of deze training voor mij is?

[hurrytimer id="32335"]

maar er is meer !!!!

Ik heb speciaal voor jou 3 bonussen gecreëerd waar je direct mee aan de slag kunt en die jou zullen helpen nog sneller die crazy manifestor resultaten te behalen.

Succes casestudy - Spirit Marketing Sales Formule

Afgelopen jaar draaide Arrezina (een van mijn 1 op 1 klanten) haar  eerste lancering van ruim €30.000 volgens de Spirit Marketing Sales Formule. Een paar maanden later herhaalde ze deze formule en draaide ze een omzet van ruim €70.000! Ik deel de exacte stappen die zij hiervoor gezet heeft zodat jij deze formule kunt ‘copy pasten’ en dezelfde resultaten kunt behalen.  

t.w.v. 147,- EUR

Audio Training Easy & Effortless je eigen online product creëren

Nog geen online product? Of ben je niet happy met je huidige online product en zie je er tegenop om weer heel veel tijd en energie te stoppen in een nieuw product? Met deze training help ik je in 1 dag je eigen online product te creëren en klaar te hebben voor de verkoop! Easy & Effortless.

t.w.v. 699,- EUR

Bonus Training Goed Converterende Facebook ads

Heb je het gevoel dat je geld voor je FB  en insta ads rechtstreeks in de zakken van Mark Zuckerberg belanden zonder dat jij er iets voor terug ziet?  Dat is verleden tijd dankzij deze bonus module waarin ik je stap voor stap leer hoe jij succesvolle Facebook ads kunt opzetten waarbij je voor hele lage leads precies de juiste klanten kunt gaan vinden voor jouw aanbod zodat ook jij die crazy manifestor resultaten kunt gaan behalen. Ook deel ik al mijn resources op dit gebied zodat je Facebook ads runnen echt leuk gaat vinden net zoals ik en mijn huidige klanten. 

t.w.v. 305,- EUR

[hurrytimer id="32581"]

Totale waarde: 3150,- EUR

NU TIJDELIJK GEEN 3150,- EUR maar......

eenmalig 1499,- EUR

LET OP!!! Dit aanbod is slechts 72 uur geldig

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Arrezina van Roekel

Ik kan niet anders zeggen; Het is echt dankzij Soof dat mijn eerste launch een killer launch was met een omzet van meer dan 30K. Alles wat je nodig hebt om zo’n waanzinnige launch te doen komt aan bod! Ze begeleid je helder en kordaat stap voor stap door het hele proces zodat je in volledige overgave en vertrouwen gewoon dit resultaat kan neerzetten. Haar persoonlijke 1 op 1 begeleiding vond ik een heel waardevolle toevoeging. Als je echt next level wilt, kan ik je dat enorm aanbevelen want Soof heeft echt een gave in het invoelen wat je nodig hebt om een killer launch neer te zetten!

Dominique Dolman

Voordat ik met Sophie ging werken kwamen mijn klanten organisch. Daar was ik blij mee en dat liep goed, maar dat betekent ook dat je veel online moet zijn en daar heb ik niet altijd zin in. Daarnaast doe je dan ook vaak maar wat. Vorig jaar heb ik met Sophie een strategie voor mij ontwikkeld zodat ik in 1x veel klanten kan aantrekken. Dat was nieuw voor me. Ik deed dit bijvoorbeeld met een webinar. Mijn eerste webinar leverde 10.000 omzet op. Dus dit hebben we vergroot en herhaald. Zodat ik naar 25K per maand kon gaan. Sophie is spiritueel, maar tegelijkertijd vind ik haar van alle business coaches waar ik mee heb gewerkt, het beste in marketing. Dus een een gouden combi!

Deze training is voor -->

Crazy manifestors. Vrouwen zoals jij die een uitdaging niet uit de weg gaan en echt GROOTSE resultaten voor zichzelf en hun omgeving/gezin willen!

 

Normaal deel ik deze training alleen als onderdeel van mijn Spirit Marketing Academy waarvoor de investering ruim €3300 is.

 

transformeer jezelf vandaag nog van die 'non selling' entrepreneur naar die 'crazy manifestor'

FAQ

Most frequent questions and answers

Voor te gekke ondernemers zoals jij die zichzelf willen transformeren van een non-selling entrepreneur naar een crazy manifestor. Ondernemers zoals jij die een uitdaging niet uit de weg gaan. 

Nier per se,  je kunt deze methode ook toepassen op je huidige dienst of retreat. Of je kunt via de bonus module binnen  1 dag je eigen online product creëren en die gebruiken voor je aanstaande lancering.

Ja zeker! Ik zou zeggen laat je verrassen door je eigen crazy manifestor skills.

 

Toegang tot de gehele Sprit Marketing Sales Formul training die ervoor gaat zorgen dat jij jezelf gaat transformeren van een NON SELLING entrepreneur naar een CRAZY MANIFESTOR.

 

PLUS toegang tot 3 bonus trainingen:

EASY & EFFORTLESS JE EIGEN ONLINE PRODUCT CREEREN: tw.v. 316 -, EUR

BONUS TRAINING: SUCCESVOLLE FB ADS: t.w.v. 305 -, EUR

BONUS TRAINING: CASES STUDY ARREZINA: t.w.v. 147-, EUR

 

De totaalwaarde van de training is €3150 inclusief bonussen.  Nu tijdelijk en eenmalig kun je toegang krijgen tot de gehele training inclusief bonussen voor geen €3150 maar €1499. Deze aanbieding is tijdsgebonden en verloopt over 72 uur.

Je kunt ook in 6 termijnen betalen van €266. 

 

Je krijgt binnen 24 uur na aanschaf van het programma een BTW factuur in je inbox. Deze kan je als ondernemer gebruiken voor je btw aangifte en belastingaangifte. 

 

Geen probleem, je behoudt 2 jaar lang toegang tot het programma inclusief alle updates.