THE SPIRIT MARKETING COURSE

Ontdek je eigen GOUDMIJN . En allow binnen 3 maanden resultaten waar je zelf van zal staan te kijken. Making good MONEY along the way and making a great IMPACT on the world! Alles = mogelijk as long as you believe :). Let’s do this!

100 % spirit proof - De enige course in de wereld die Marketing en het Spirit stuk met elkaar combineert.

Toen In 2017 begon ik met So V’s Choice stond ik € 20.000 in de min en had ik geen idee wat ik de wereld precies te bieden had. Maar ik had wel een verlangen. Een verlangen naar vrijheid en een impact maken op de wereld. Ik stond op een kruispunt in mijn leven. Ik kon blijven doen wat ik altijd al had gedaan: werken in loondienst of the leap of faith nemen en zeggen “I am willing”. Ik koos het laatste. Vanaf het moment dat ik tegen het universum zei: “I am willing” ging alles heel snel. Ik kreeg precies de juiste aanwijzingen, boeken en courses op mijn pad. Ik ging er meer dan 100 % voor. Letterlijk vanaf dat moment ging alles in een sneltrein vaart. Ik veroverde binnen een paar maanden tijd meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde die lang verwachte geestelijke en financiële vrijheid. En dit gun ik jou ook!

Wat is mijn geheim?

Toen ik begon met So V’s Choice  had ik niets met ‘traditionele’ marketing, ‘perfecte’ Instagram feeds, of andere zaken die zogenaamd ‘moeten’ om een succesvolle (online) business te bouwen. Eerlijk gezegd was mijn Instagram nogal een rommeltje en veranderde ik mijn site ongeveer elke maand. Consistentie 0 zou een marketeer zeggen :). 

Maar ik had een gouden troef in handen: mijn krachtige samenwerking met het universum. Via die samenwerking kreeg ik de afgelopen jaren stap voor stap door hoe ik én een goed lopend bedrijf kon opbouwen én maximaal kon terug geven aan de wereld. De afgelopen jaren heb ik deze methode maximaal gefinetuned en nu is het tijd om deze methode te delen met de hele wereld. 

Introducing .........de Spirit Marketing Course

De Spirit Marketing Course is een 12 weekse course voor creatieve ondernemers die en geld willen verdienen en een geweldige impact op de wereld willen maken!

Hierbij een aantal namen van de bijzondere vrouwen die ik afgelopen jaren heb mogen begeleiden/inspireren: Marjolein Stokker (GZ-psycholoog), Kim Rietvink (business coach), Vivian Reijs (best selling auteur en hormoon expert), Lianne Miedema (interieur architect), Dominique Dolman (media expert), Amy Bosma (journaliste, verslaggever en redacteur), Ciska Grootveld (styliste en business coach), Melissa Kanters (fotograaf), Jennifer Marjane (reiki behandelaar). 

Of je nu werkt als coach, fotograaf, styliste, psycholoog,  interieurarchitect, reiki behandelaar you name it….

Je business echt van de grond krijgen, leuke klanten aantrekken, en tijd overhouden voor de leuke dingen in het leven kan een uitdaging zijn als je geen duidelijke visie, structuur en fundering hebt. De Spirit Markering Course gaat je hierbij helpen zodat je vanuit een stevige fundering je business kunt gaan uitbouwen op een manier waar je je leven lang plezier van zal hebben. Making good MONEY along the way and making a great IMPACT on the world. Je zult zelf versteld staan van de resultaten die je de aankomende maanden gaat allowen,. Alles = mogelijk as long as you believe 🙂 let’s do this!

Voor wie is deze course?

Of je nu van part time ondernemen naar full time ondernemen wilt, of dat je je huidige business naar de next level wilt allowen, of als je net bent begonnen als ondernemer 

de Spirit Marketing Course gaat je helpen:

  • structuur in je business te krijgen
  • (semi) passief inkomen te genereren 
  • een stevige fundering neer te zetten waar je je leven lang plezier van zult hebben
  • leuke en goed betalende klanten te allowen zonder ingewikkelde sales trucjes
  • je neer te zetten als de go to person binnen jouw branche
  • resultaten te allowen waar je zelf van zal staan te kijken
  • een money making mailinglist op te bouwen
  • de prijzen te vragen die je waard bent
  • te ‘spelen’ versus te ‘werken’ 

Allemaal zodat je volop kunt gaan genieten van het ondernemen én het leven en maximaal terug kunt geven aan de wereld. 

Dit alles ga je doen 100 % vanuit je authentieke Zelf en vollediig in samenwerking met het universum!

100 % spirit proof

Allowen versus Forceren

Word jij ook zo moe bij het idee van alles wat je nog beter moet doen? Een ‘perfect’ Instagram profiel, de ‘perfecte’ website, de ‘perfecte’ sales funnel? 

Goed nieuws. In deze course hoef jij helemaal niets, alles = er al en ik ga je helpen het te laten ontstaan. 

“This course is not about doing things, it’s about doing things a certain way!”

Soof leert mij geen trucje, maar helpt mij de antwoorden in mijzelf te vinden!
Tess Fliers
Coach

Alles is online!

Al het materiaal van deze course, inclusief alle resources, mp3 audio’s en video’s staan in je persoonlijke leeromgeving. Je persoonlijke leeromgeving is 24/7 en levenslang toegankelijk via de So V’s Choice app, of via de browser van je computer. 

Wanneer kun je beginnen?

Je kunt direct beginnen! De 1e module van de Spirit Marketing Course opent tijdens de Lions Gate op 8 augustus 2020. Voor die tijd opent er elke week een BONUS training die je maximaal gaat voorbereiden op de course zodat je nog sneller je gewenste resultaten gaat bereiken!

Er zijn 6 modules in de Spirit Marketing Course. Ik release elke 2 weken een nieuwe module. Elke module bevat meerdere audio’s of video’s en aanvullende resources om je te helpen alles direct te implementeren in je business zodat jij over 3 maanden ook echt een solide business hebt staan die 100 % bij jou past, je een vast inkomen oplevert en waarmee je maximaal kunt terug geven aan de wereld. 

Ontdek en integreer alles op je eigen tempo!

Je hebt levenslang toegang tot de training zodat je elke 2 weken aan de slag kunt met een nieuwe module of  als dat beter in je tijdschema past je iets meer tijd kan nemen voor een module. 

Ideaal voor als je ook nog gedeeltelijk in loondienst werkt, net bevallen bent, ondertussen bezig bent met je huwelijk plannen, of er onverwachts andere life events tussendoor komen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je achter gaat lopen. 

Je kan ten alle tijden opnieuw aan een module beginnen, hoe vaker je een module doet (bijvoorbeeld elk nieuw kwartaal of elke 6 maanden) hoe meer waarde je uit de module haalt.

Dit is hoeveel tijd je ‘nodig’ hebt

Aan het beluisteren van de content die ik voor je opneem ben je nooit meer dan 30-60 minuten per week kwijt. Voor het uitvoeren van de opdrachten adviseer ik ongeveer een extra uur per week uit te trekken. Uiteraard kun je nog veel meer tijd besteden aan de course en er daardoor nog meer waarde uit de course halen,  afhankelijk van je eigen tijdschema. 

Ik heb de course zo ingericht dat de content en opdrachten niet voelen als ‘werk’ maar als ‘spelen’ zodat je elke keer met plezier aan de course gaat zitten en het nooit gaat voelen als ‘moeten’. 

Sophie haar trainingen zijn perfect voor vrouwen die meer impact willen maken op de wereld!
Birigit Luijk
Facebook expert

Ontvang extra support & contact met gelijkgestemde 

Als je je snel overwhelmed voelt en/of extra support wilt tijdens het volgen van de Spirit Marketing course en/of het leuk vindt om in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers kun je je aanmelden voor de besloten Facebook groep waar je support zult vinden van gelijkgestemde ondernemers en van mijn team. 

Course Breakdown

Er zijn 6 modules, 4 bonus trainingen en een bibliotheek met aanvullende resources allemaal gecreëerd om jou in 12 weken tijd te helpen vanuit een stevige fundering je business uit te bouwen op een manier waar je je leven lang plezier van zal hebben.

Making good MONEY along the way and making a great IMPACT on the world.

MODULE 1: STRUCTUUR NEERZETTEN/FUNDERING BOUWEN

We gaan de fundering bouwen. Dit gaan we onder andere doen door het bepalen van een aantal duidelijke ‘spelregels’ zowel privé als zakelijk. En het visueel in kaart brengen van jouw nieuwe business model. 

Release datum: Lions Gate 8 augustus 2020

MODULE 2: JEZELF PROFILEREN ALS DE GO TO PERSON

Claim je go to expert status. Deze module kent verschillende onderdelen. Met als belangrijkste doel van de module dat iedereen in Nederland jou gaat zien als de go-to expert binnen jouw ‘vak’ gebied (denk voeding, hormonen, spirit marketing, intuïtie, branding, zichtbaarheid, media, styling, interieur, you name it).  We gaan ervoor zorgen dat alles in je business (lees social media, website, mailing, etc. ) in sync is met jouw go to expertise message. Aan het einde van de module staat jouw branding als een huis en kan niemand meer om je heen. 

(Heb je nu nog geen idee wat jou go to expertise is? No worries via mijn techniek haal ik dit zo bij je naar boven). 

Release datum: 22 augustus 2020

Module 3: semi passief inkomen creëren

Semi passief inkomen is een van belangrijke bouwsteen binnen deze course. Dit gaat je namelijk de (financiële) vrijheid geven om nog meer te gaan spelen in je business. In deze module gaan we o.a. het product creëren wat de verdere basis zal vormen voor je business en je semi passief inkomen.

Heb je al een product? Geen probleem dan gebruiken we dit product als uitgangspunt voor deze module en maken we jouw huidige product 100 % spirit proof zodat we het kunnen gaan inzetten voor je semi passief inkomen. 

Release datum: 6 sepember 2020

MODULE 4: 'verkopen' zonder te verkopen + money making mailinglist

 Via mijn succesvolle spirit ‘sales’ formule help ik je een long lastig strategie uitzetten, waarbij je goed betalende en leuke klanten gaat allowen zonder ingewikkelde sales trucjes. Tegelijkertijd bouwen we aan een money making mailing lijst en groei op social media. 

Release datum: 20 september 2020

Module 5: de prijzen vragen die je waard bent

We gaan in de course aan de slag met 2 producten: je ‘basis’ product en je ‘joy product’ (je service/dienst waar jij het allermeeste energie van krijgt, bijvoorbeeld VIP dagen met je 1 op 1 klanten, een uitdagende interieurontwerp klus, groep workshops, 1 op 1 shopping trajecten met klanten, etc.). 

We gaan in deze module je ‘joy’ product selecteren. En ik ga je leren hoe je voor dit product een prijs kunt vragen die recht doet aan de waarde die jij je klanten biedt, een prijs waar jij 100 % in gelooft en je klanten je met liefde betalen. 

Release datum: 3 oktober 2020

MODULE 6: leren ‘spelen’ in je business

Dit is by far de leukste module omdat nu alles samen komt. De basis van je bedrijf staat. Je hebt een heldere structuur staan, een systeem waarmee je semi passief inkomen genereert en je hebt rust en ruimte gecreëerd in je agenda. Nu is het tijd om te gaan spelen in je business en het grote GEHEIM dat nu nog in jouw verscholen ligt naar boven te toveren. Denk hierbij aan die geweldige talkshow die je altijd al wilde maken, het schrijven van je eigen bestseller, het geven van een super gaaf event.  Met andere woorden. We gaan ontdekken wat jouw eigen GOUDMIJN is en we gaan deze tot slot integreren in je business model. 

Release datum: 17 oktober 2020
I applaud Sophie voor haar werk. Dit is hoe we elkaar werkelijk groter maken en helpen.
Lou Niestadt
Schrijfster

Bonus trainingen die je ontvangt bij de Spirit Marketing Course

De eerste bonus module opent maandag 13 juli al!
Aanvullend op de 6 modules krijg je ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met resources en aanvullende bonus trainingen zodat je nog sneller je gewenste resultaten kunt behalen!

BONUS 1: so v's secret facebook adds stappenplan

Release datum: 13 juli 2020
Waarde € 399  
GRATIS bij de Spirit Marketing Course

Goed converterende Facebook adds zijn onmisbaar in een online business. Je ontvangt het exacte stappenplan dat ik zelf gebruik (inclusief mijn ‘geheime’ doelgroepen) waarmee ik en mijn 1 op 1 klanten conversies draaien voor minder dan € 1 per inschrijving. 

BONUS 2: wat is je big why

Release datum: 20 juli 2020
Waarde € 299 
GRATIS bij de Spirit Marketing Course

Een basis ingredient voor deze Spirit Marketing Course is het ontdekken van je BIG WHY.  Zoals Simon Sinek zegt: “People don’t buy what you do: they buy why you do it”. We gaan naar boven halen wat jouw BIG WHY is zodat je voortaan een heldere stip op de horizon hebt en vandaaruit de mooiste content kunt gaan allowen. 

BONUS 3: so v's Team building tools

Release datum: 27 juli 2020
Waarde € 59,95 
GRATIS bij de Spirit Marketing Course
Om je nog wat extra ondersteuning te bieden tijdens je nieuwe business avontuur, heb ik een training voor je opgenomen waarin ik precies deel welke applicaties en tools je ‘nodig’ hebt voor het (uit) bouwen van je (online) business. Ik release deze training 2 weken voor de start van de eerste module zodat je op je gemakje al wat dingen kunt gaan uittesten en bekijken. 

BONUS 4: so v's secret Prayer method

Release datum: 3 augustus 2020
Waarde € 139
GRATIS bij de Spirit Marketing Course

Tot slot deel ik met jou mijn geheime ‘prayer methode. Zodat je op de momenten dat je uit alignment schiet (en geloof me dat gaat zeker gebeuren 🙂 #lovethecontrastervaringen) binnen no time weer back on track bent. Deze methode bestaat uit 7 verschillende prayers (in audio vorm) inclusief de exacte instructies waar en wanneer deze prayers te gebruiken.  

Over mij!

Psycholoog, auteur & inspirator 

In 2017 begon ik met So V’s Choice. Vanaf dat moment ging alles heel snel. Ik veroverde meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn praktisch ‘spirituele’ podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook!

De mooie combinatie van spiritualiteit en zakelijke slagkracht die Sophie biedt, is volkomen uniek!
Erik Vos
filmjournalist, regisseur, fotograaf en advocaat

Wat is de investering?

De investering voor de Spirit Marketing Course is € 1500 excl. btw. Ik bied ook een betaalplan aan van 6 termijnen van €275 excl. btw per maand zodat je de course ook kunt volgen als je nu wat krapper bij kas zit. 

Er komt nooit een perfecter moment dan nu!

Deze Spirit Marketing Course maakt het verschil tussen een ‘struggling entrepreneur’ en een ‘thriving business owner’. En voorkomt dat je net als vele anderen onderneemsters eerst jaren van vallen en opstaan moet ondergaan. Ik heb de afgelopen jaren vele onderneemsters mogen helpen met hun business, en deze course is by far mijn beste en meest toegankelijke werk tot nu toe. Mede tot stand gekomen dankzij alle geweldige onderneemsters die ik afgelopen jaren heb mogen begeleiden. Ik hoop dat ik via deze course hetzelfde mag doen voor jou. Zodat ook jij net als ik volop kunt genieten van het ondernemen én het leven. Goed geld kan gaan verdienen en maximaal kan terug geven aan de wereld. 

Ik kijk er super naar uit. 

Liefs Sophie

Meld je vandaag nog aan voor de Spirit Marketing Course!

100 % spirit proof