Je hebt een gift te delen met de wereld so let’s share it!

Je hebt geen groot social media bereik nodig, of uitgebreide marketingkennis om jouw GIFT te delen met de wereld en het bedrijf te bouwen waar je van droomt. Ongeacht je leeftijd, of het vak wat je beoefent, in ieder van ons ligt een GIFT verborgen en het is onze verantwoordelijkheid deze te delen met de wereld. 

Afgelopen jaren heb ik gewerkt met talloze vrouwen uit diverse branches (advocaten, makelaars, coaches, stylistes, reiki behandelaren, interieur architecten, sprekers, you name it). Stuk voor stuk vrouwen die voelde dat er meer in hun zat dan dat er tot dan toe uit kwam. Vrouwen die voelde dat ze een GIFT te delen hadden met de wereld.  Sommige kwamen net uit loondienst, andere waren doorgewinterde ondernemers, of grote social media influencers. Ongeacht waar jij nu staat in je business als jij hier vandaag terecht bent gekomen is dat met een reden!

The Universe is always guiding you………

Herken je dit?

 • Je wilt graag je GIFT nog grootser delen met de wereld, maar je voelt je overwhelmed door alles wat daar bij komt kijken.
 • Je zou graag meer VRIJHEID willen binnen je bedrijf maar je voelt dat je non stop aanwezig moet zijn in je business om je geld te verdienen. 
 • Je bent SENSITIEF en voelt anderen mensen super goed aan maar je ziet niet helder voor je hoe je dit binnen je huidige business optimaal kunt integreren. 
 • Je wilt graag meer ECHTE VOLGERS maar je hebt het idee dat het opbouwen van een goeie mailinglist en social following een  super ingewikkeld proces is.
 • Je wilt super graag een SEMI PASSIEF INKOMEN creëren maar je hebt geen idee hoe en of dat überhaupt mogelijk is binnen jouw business.
 • Je wilt graag vanuit FLOW EN EASE ondernemen, maar het voelt nog vaak als forceren.
 • Je weet dat je een super mooie GIFT te delen hebt met de wereld, maar je hebt geen idee hoe en waar je jouw ideale publiek kunt vinden. 

I have been there myself

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee wat ik precies moest doen, ik had geen mailinglijst, geen structuur, geen groot social media bereik en geen idee hoe ik aan mijn klanten kon komen.

Maar ik had wel een groot verlangen om mijn GIFT groots te delen met de wereld. Dus ik maakte een plan, kwam in actie en liet mij volledig leiden door het Universum. 

Er zitten zoveel prachtige GIFTS in ons allemaal verborgen en ik zie het als mijn verantwoordelijkheid naar het Universum toe om deze GIFT ook bij jou naar boven te halen. De wereld zit op jou te wachten zodat zij zich kan ontwikkelen tot een wereld 2.0. Een wereld waar iedereen een plek heeft, en iedereen zijn/haar maximale potentie kan en mag leven.

Het is mijn commitment om jou te helpen jouw GIFT groots te delen met de wereld via de exacte methode die ik zelf ook dagelijks gebruik. 

Herken je dit?

Als succesvol ondernemer, auteur van een prachtig boek en host van een #1 podcast show op I-Tunes weet ik wat de kracht is van een sterk business model met semi passief inkomen. Het geeft rust, clarity, en ruimte voor de meest waanzinnige GIFTS waar je nu alleen nog maar van kan dromen.

Dit is waarom ik de spirit marketing course heb gecreëerd 

Omdat ik je de jaren van trial en error wil besparen. De wereld is klaar voor de volgende stap en daarvoor heeft ze jou nodig. Geen uitstel gedrag meer en no more small talk.

Deze course is UNIEK, want niet eerder deelde ik mijn methode op zo een toegankelijke en laagdrempelige manier. Waarbij je gewoon vanuit de comfort van je huis, geheel in je eigen tempo jouw business  kunt gaan uitbouwen.

Ik bied je mijn exacte roadmap waarmee ik mijn succes boek en deel al mijn best practices van afgelopen jaren met jou. Dit zodat jij vanuit ease en flow je bedrijf kunt gaan uitbouwen in samenwerking met het Universum. En echt het verschil kunt gaan maken in de wereld die je bedoeld bent te maken. Alleen de meest effectief gebleken methodes zitten verwerkt in deze course zodat jij direct GROOTS kunt doorpakken. 

Laat me je meenemen in wat je zult ontvangen

“Ik voel al jaren dat ik echt grootser wil. Dat ik wil gaan staan voor mijn bedrijf en wie ik ben. Nu heb ik eindelijk een course gevonden die mij de structuur in mijn business biedt waar ik naar op zoek was. Ik weet nu welke stappen ik moet zetten en in welke volgorde. Daardoor gaat de business mij moeiteloos af en stroomt het geld mijn kant op. Uiteraard maak ik veel mensen blij met wat ik doe 🙂 Ik heb duidelijk hoe ik vanuit de volgorde spirit, mind,fysiek kan leven. En ik heb ook nog eens heel veel plezier in het volgen van deze course :).” 

– Deelnemer Spirit Marketing Course 

het bouwen van de beste fundering!

De fundering is het belangrijkste element in je business. Zonder een stevige fundering is de kans groot dat na verloop van tijd je business als een kaartenhuis weer in elkaar stort. Dit is niet wat we willen. Je bent hier voor de long run zodat je een blijvende impact kunt gaan maken op de wereld!

Jezelf direct groots neerzetten

Veel ondernemers zetten zichzelf in het begin te klein neer omdat ze het idee hebben nog niet voldoende ervaring te hebben. Binnen de Spirit Marketing methode ga je jezelf direct GROOTS neerzetten voor de Ondernemer die je bent. Je gaat jezelf neerzetten vanuit jouw Spirit kant en ik ga je helpen die kant van jezelf te Zien en ervoor te gaan staan.

Je 'huis' bouwen

Je GIFT delen zonder deze stap eerst goed uit te voeren is zinloos. Je hebt een mooi 'huis' nodig waar mensen op af komen en waarbij hun interesse gewekt wordt om jouw 'huis' binnen te gaan (lees jouw GIFT te ervaren). In deze module gaan we jouw ideale 'huis' bouwen (denk aan je website, social media en overall branding). Als je al een website en branding hebt gaan we deze onder de loep nemen zodat die volledig strookt met wie jij bent vanuit Spirit.

een energie vriendelijk systeem Creëren

Als jij elke dag van 9 tot 5 werkt in je business is er geen ruimte voor creativiteit en kun je onmogelijk de GROTE impact gaan maken die je wenst te maken. Het is dus belangrijk een systeem te creëren die jouw energie, geld en tijd oplevert zodat je jouw GIFT volledig en GROOTS tot uitdrukking kan laten komen.

Een door policy Creëren

Iedereen is welkom in jouw 'huis', maar niet iedereen zal 1 op 1 met jou kunnen werken. Jouw individuele energie is alleen voor de mensen die echt de ruimte, energie en investering willen en kunnen maken om maximaal te profiteren van jouw puurste vorm van je GIFT. In deze module gaan we hier de spelregels voor bepalen zodat jij 1 op 1 alleen nog gaat werken met klanten die jouw echt energie opleveren.

Een speelruimte Creëren

Tot slot gaan we de ruimte creëren in jouw huis waar jij je maximale creativiteit tot uiting kunt brengen en je GIFTS in jezelf kunt ontdekken waar je nu alleen nog maar van kan dromen. Denk aan dat prachtige boek waar je altijd al van droomde, of die kunst expositie, of dat prachtige muziek album. Ook dit onderdeel van jouw GIFT wil naar buiten komen en ik ga je laten zien hoe je dit allemaal kunt verwerken in jouw nieuwe business model (ook als je creatieve vorm van je GIFT op het eerste oog niets met jouw bedrijf van doen lijkt te hebben).

Course breakdown

Elke 2 weken werk je aan een nieuwe module die je gaat helpen bij het uitbreiden van jouw business en het GROOTS delen van jouw gift. Alle modules zijn een combinatie van de mannelijke en vrouwelijk energie. We starten elke module met een oefening om direct vanuit Spirit door te pakken, waardoor alle modules leuk en luchtig aanvoelen. 

MODULE 1: FUNDERING BOUWEN

In deze module gaan  we onder andere jouw  business model visueel in kaart gaan brengen. En via spirit allowen hoe jouw business model er uit moet zien. 

MODULE 2: JEZELF PROFILEREN ALS DE GO TO PERSON

We gaan precies in kaart brengen wat jouw GIFT precies is. En we gaan dit vertalen naar je social media en website branding. 

MODULE 3: SEMI PASSIEF INKOMEN CREËREN

In deze module gaan het product allowen dat jou je semi passief inkomen gaat opleveren en de vrijheid zal geven om je GIFT groots te delen met de wereld.

MODULE 4: 'VERKOPEN' ZONDER TE VERKOPEN + MONEY MAKING MAILINGLIST

Vervolgens gaan we de juiste mensen allowen voor jouw product en deze mensen enthousiast maken dit product bij jou af te nemen. Dit ga je doen op een manier die helemaal bij jou past en je leuk vindt om te doen.  Tegerlijkertijd bouwen we aan een money making mailing list. 

MODULE 5: DE PRIJZEN VRAGEN DIE JE WAARD BENT

Naast een semi passief inkomen product gaan we tijdens de Spirit Marketing Course een dienst of product allowen waar jij super veel energie van krijgt voor de klanten die jij het allerleukste vindt. Dit wordt je JOY product en hiervoor ga je de prijzen leren vragen die je waard bent. 

MODULE 6: LEREN ‘SPELEN’ IN JE BUSINESS

Tot slot gaan we je creativiteit unleashen zodat we nog meer coole vormen kunnen gaan allowen waarmee jij je GIFT echt groots kunt delen met de wereld.  

De deuren staan open

ontdek de kracht van een mastermind

Niets is zo leuk als samen naar de next level groeien. Als je je aanmeldt voor de Spirit Marketing Course krijg je automatisch toegang tot de besloten Spirit Marketing Mastermind Facebook groep. Een groep vol gelijkgestemden ondernemers. Stel je vragen, deel je milestones, en groei samen naar de next level. 

Wacht er is meer….

Om je nog sneller te helpen de resultaten te bereiken waar je naar verlangt heb ik 4 mega waardevolle BONUS modules voor je opgenomen. Hier heb je direct toegang toe. 

BONUS 1: best converting facebook adds stappenplan

Waarde € 399  
GRATIS bij de Spirit Marketing Course

Goed converterende Facebook adds zijn onmisbaar in een online business. Je ontvangt het exacte stappenplan dat ik zelf gebruik (inclusief mijn ‘geheime’ doelgroepen) waarmee ik en mijn 1 op 1 klanten conversies draaien voor minder dan € 1 per inschrijving. 

BONUS 2: Ontdekje big why

Waarde € 299 
GRATIS bij de Spirit Marketing Course

Een basis ingredient voor deze Spirit Marketing Course is het ontdekken van je BIG WHY.  Zoals Simon Sinek zegt: “People don’t buy what you do: they buy why you do it”. We gaan naar boven halen wat jouw BIG WHY is zodat je voortaan een heldere stip op de horizon hebt en vandaaruit de mooiste content kunt gaan allowen. 

BONUS 3: online business building tools

Waarde € 59,95 
GRATIS bij de Spirit Marketing Course
Om je nog wat extra ondersteuning te bieden tijdens je nieuwe business avontuur, heb ik een training voor je opgenomen waarin ik precies deel welke applicaties en tools je ‘nodig’ hebt voor het (uit) bouwen van je (online) business.

BONUS 4: SECRET PRAYER METHOD

Waarde € 139
GRATIS bij de Spirit Marketing Course
Tot slot deel ik met jou mijn geheime ‘prayer methode. Zodat je op de momenten dat je uit alignment schiet (en geloof me dat gaat zeker gebeuren 🙂 #lovethecontrastervaringen) binnen no time weer back on track bent. Deze methode bestaat uit 7 verschillende prayers (in audio vorm) inclusief de exacte instructies waar en wanneer deze prayers te gebruiken.  

Ben jij klaar om jouw GIFT groots te delen met de wereld via de spirit marketing methode

 

Het besluit om echt helemaal voor jezelf en je grote droom te gaan is spannend.

 • Wat als het niet lukt? 
 • Wat als ik niet genoeg geld binnen krijg om mijn vaste lasten te betalen? 
 • Wat als ik het allemaal maar indenk dat ik bestemd ben voor iets groots? 

Ik ken deze angsten

Ik heb ze allemaal zelf gehad, Maar picture this…..

 

Sluit je ogen voor een paar minuten en visualiseer jezelf voor wie je werkelijk bent. Een krachtige vrouw die durft te vertrouwen op haar intuïtie. Een bijzonder ZIEL die een prachtige bijdrage heeft te leveren aan de wereld. Een liefdevolle moeder/partner/dochter/vriendin die volop van het leven geniet. Een onderneemsters die haar GIFT volop leeft en laat Zien!

Hoe voelt dat? 

Alles gebeurt met een reden en in divine timing en dit is jouw moment! 

Laat mij je helpen jouw GIFT te ontdekken en GROOTS te delen met de wereld

lage maand optie

275
excl. btw
 • 6 x incasso

Beste deal

1500
excl. btw
 • 1 BETALING
bespaar €150

Inschrijving voor deze ronde sluit vrijdag 27-08-2020 om 13:00 uur.  

FAQ

Ja als je op deze pagina terecht bent gekomen en je wordt helemaal enthousiast van het idee om echt een grootste impact te gaan maken op de wereld dan is deze course geschikt voor jou. Of je nu net begint met ondernemen of al een ervaren ondernemer bent. Zolang jij voelt dat er ruimte is voor groei is deze course voor jou. 

Ja je hebt levenslang toegang tot de training zodat je elke 2 weken aan de slag kunt met een nieuwe module of  als dat beter in je tijdschema past je iets meer tijd kan nemen voor een module. 

Ideaal voor als je ook nog gedeeltelijk in loondienst werkt, net bevallen bent, ondertussen bezig bent met je huwelijk plannen, of er onverwachts andere life events tussendoor komen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je achter gaat lopen. 

Je kan ten alle tijden opnieuw aan een module beginnen, hoe vaker je een module doet (bijvoorbeeld elk nieuw kwartaal of elke 6 maanden) hoe meer waarde je uit de module haalt.

Aan het beluisteren van de content die ik voor je opneem ben je nooit meer dan 30-60 minuten per week kwijt. Voor het uitvoeren van de opdrachten adviseer ik ongeveer een extra uur per week uit te trekken. Uiteraard kun je nog veel meer tijd besteden aan de course en er daardoor nog meer waarde uit de course halen,  afhankelijk van je eigen tijdschema. 

Ik heb de course zo ingericht dat de content en opdrachten niet voelen als ‘werk’ maar als ‘spelen’ zodat je elke keer met plezier aan de course gaat zitten en het nooit gaat voelen als ‘moeten’. 

Je kunt direct beginnen! De 1e 2 modules van de Spirit Marketing Course staan reeds open. Ook staan er al 4 BONUS training en voor je klaar die je maximaal voorbereiden op de course zodat je nog sneller je gewenste resultaten gaat bereiken!

Er zijn 6 modules in de Spirit Marketing Course. Elke 2 weken een nieuwe module. 5 september opent de 3e module. 

Inschrijving voor deze ronde sluit vrijdag 27-08-2020 om 13:00 uur. 

Online. Al het materiaal van deze course, inclusief alle resources, mp3 audio’s en video’s staan in je persoonlijke online leeromgeving. Je persoonlijke leeromgeving is 24/7 en levenslang toegankelijk via de So V’s Choice app. 

Ja binnen de Mastermind Facebook groep zul je extra support vinden van gelijkgestemde ondernemers en van mijn team.