Star Testimonials

WORKSHOPS

💕  “Het heeft me zo geholpen! Ik heb mijn knop gevonden na een jarenlange zoektocht” – Ravenna

recensie Ravenna4

💕 “We zijn echt super geïnspireerd door je, enorme dank van ons naar jou!” – Danielle & Merel

recensie Merel

💕 “Ik ben zo blij dat ik deze stap toch gezet heb” – Vanessa – 39 jaar

💕” Een mooie warme ervaring om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en aan het werk te gaan.” – Nicolien – 57 jaar

PERSONAL COACHING

💕 Lieve Sophie, wat heb ik onwijs genoten wat onze sessies. Elke week keek ik er naar uit. Vanaf het moment dat ik me had aangemeld voelde ik al een soort van rust. Een gevoel dat ik niet snel voel.

Rochellereview

💕 Ik voel me intens gelukkig en kan genieten van de (aller)kleinste dingen.

reviewcindy3

💕 Ik ben veel minder met social media bezig en durf eindelijk weer in bikini!

review Danielle

💕 Evi –

Sophie heeft mij door de juiste vragen te stellen (en interessante opdrachten plus informatie te geven) geholpen om erachter te komen waar de knelpunten zitten, welke signalen mijn aandacht nodig hebben en wat ik dan het beste kan doen.

Dit deed zij op een prettige, positieve en open manier waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde bij haar. Ze nam de tijd voor mij en is zeer betrokken.

Sophie liet mij zelf de antwoorden zoeken, maar als ik vastliep dan stelde ze net even die vraag (of gaf ze een voorbeeld) waardoor ik toch op het antwoord kwam.

Ze is een professionele coach waarbij je duidelijk merkt dat ze met een methode werkt, weet wat ze doet en geniet van haar werk.

Ik zou je zeker aanbevelen om zo nodig Sophie haar hulp in te schakelen!

💕 Claudia  – Sophie heeft een hele fijne manier van werken. Ze benaderd alles op een positieve manier en stelt de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken over zaken die je dwarszitten. Sophie is een echte professional en ik kan haar zeker aanraden.

💕 Anoek –

Ik kwam bij Sophie, omdat ik orde wilde scheppen alle dingen die ik in mijn hoofd had voor mijn bedrijf. En dat is gelukt. Ik wist wel dat ik de antwoorden in mijn hoofd had, maar kon er geen duidelijkheid in krijgen. Door het stellen van de juiste vragen heeft Sophie mij geholpen hier duidelijkheid en richting in te krijgen. Ik vond het fijn om met haar te werken en ik beveel haar zeker aan!

💕 – Jeantine

Sophie heeft mij geholpen op een positievere manier naar mijzelf te gaan kijken. Door het bos vol negatieve dingen zag ik de goede dingen niet meer, maar echt, die waren er zeker nog wel! Door te kijken naar wat wél goed ging, lukte het mij op een positievere manier te gaan werken aan mijn knelpunten.

Wat ik vooral heb geleerd, is het zoeken van passende oplossingen. Sophie heeft mij hierbij op weg geholpen, maar heeft mij ook in staat gesteld dit in de toekomst zelf ook nog te kunnen toepassen. Niet alleen een oplossing voor de korte termijn, maar ook zeker nog helpend op de lange termijn.

💕 Bianca –

Toen ik eraan begon had ik geen idee waar ik aan begon. Zoals ze zelf al zei op Facebook, het zijn geen paar schoenen die je vast kan houden en waarvan je weet wat je koopt. Ik heb toch besloten het te proberen. We hebben 4 hele fijne gesprekken gehad waarbij ik echt het gevoel had dat er naar mij geluisterd werd, ik haar mening kon vragen en zij mij heel duidelijk advies heeft gegeven. En het heeft geholpen! Natuurlijk blijft het een traject van vallen en opstaan maar de eerste verbeteringen zijn al geconstateerd. Ik zou het iedereen aan willen raden! Heel erg bedankt Sophie!

💕 Mireille –

Best spannend vond ik, de eerste sessie met Sophie. Nergens voor nodig bleek al snel. Sophie stemde de sessies af op de manier die voor mij het meest hielp. Als ik ergens ontzettend mee zat of van baalde, wist Sophie het om te zetten in iets positiefs door middel van de juiste vragen te stellen. Door de sessies is het vertrouwen in mijzelf 10 keer zo groot geworden. Het chatten met Sophie heeft mij geholpen om dichter bij mijn wonder te komen. Wanneer ik nu nog een dipje heb, lees ik de sessies terug en ben ik er zo weer over heen!

💕 Maaike –

Toen ik met het 4 weken programma begon, verwachtte dat ik hiermee een klein stapje in de goede richting zou komen, maar Sophie heeft mij grote stappen laten maken. Ik ben me zoveel meer bewust geworden van mijn gedachten en gedrag, ik heb mezelf beter leren kennen (Terwijl ik dacht dat ik mezelf zo goed kende). Daarnaast zorgde Sophie ervoor dat ik zelf bedacht wat voor mij helpend is en ondersteunde mij in het uitwerken van de oplossingen. Maar ze staat ook open om haar eigen kennis en ervaring te delen. Sophie is heel erg betrokken en toegankelijk. Ik zou Sophie aan iedereen aanraden.

💕 Danielle –

Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar verbeteringen en vooruitgang. Dit is de reden waarom ik samen met mijn zakenpartner op Sophie ben afgestapt voor een coaching. Niet omdat er aanwijsbare grote problemen waren, maar juist vanuit het oogpunt hoe we dingen nog beter kunnen doen.

De coaching sessie van Sophie heeft mij/ons heel veel opgeleverd. Sophie kan erg goed luisteren en begeleidt jou in jouw eigen denken op weg naar jouw eigen oplossingen.

Als praktisch en vooral niet zwevende ondernemer zie ik graag snel en concrete oplossingen of actieplannen.

Met de coaching van Sophie heb ik in een paar uur tijd enorme vooruitgang geboekt in het inventariseren van de verbeterpunten en concrete actieplannen weten op te stellen.Ik kan iedere ondernemer die wilt groeien een Sophie aanraden!