E-Course – 7 geheime sleutels naar ultiem geluk!

Heb jij nu nog het idee dat het leven jou leidt in plaats van andersom? 

In de E-course (video lessen + opdrachten) help ik jou in 7 weken: 

💕 Controle te krijgen over jouw eigen geluk

💕 Te vertrouwen op je eigen gevoel, je eigen intuïtie

💕 Helder te krijgen wat jouw droom is, en hoe je daar kunt komen

💕 Los te laten wat anderen van je denken

💕 Te ontdekken hoe cool, bijzonder, en speciaal je bent (los van je gewicht, lengte, haarkleur, of andere dingen die er niet toe doen)! ”This is Me”

Het Effect van de E-Course

✨Je zal jouw ultieme geluk gaan ervaren ook op dagen dat je je minder goed voelt

✨Je zal voelen dat je er mag zijn

✨Je zal bijzondere dingen gaan ontdekken aan jezelf en het leven en dingen gaan zien die je eerder nog niet zag

✨Je zult een liever en milder persoon worden naar je omgeving

✨Je zult meer mensen en situaties gaan aantrekken die bijdragen aan jouw geluk

✨En je zal meer vertrouwen ontwikkelen in jezelf en het leven

Inhoud van de E-Course

Met behulp van 16 video lessen + talloze leuke en creatieve opdrachten help ik jou in 7 weken op weg naar jouw ultieme geluk. Na aanmelding ontvang jij direct de link naar de E-Course en kun je gelijk jouw persoonlijke reis starten. Vervolgens ontvang je elke week gedurende 7 weken de nieuwe videolessen die bij de betreffende sleutel horen.

JA IK WAAG DE SPRONG EN MELD ME AAN!

Hoe? 

Je kunt deze E-Course boeken door een member te worden van de Dream Community. Je kunt per maand betalen, of direct in een keer. De kosten zijn 24,95 per maand (voor een periode van 12 maanden) of 250 euro in een keer.

JA LEUK IK WORD MEMBER

Wat krijg je allemaal als je lid word van de Dream Community?

9.jpg

WAAROM SOMMIGE VAN ONS ZICH ZO GELUKKIG EN VRIJ VOELEN EN WAAROM HEEL VEEL VAN ONS NOG NIET! 

Omdat sommige van ons het geheim van de 7 sleutels hebben ontdekt. Ontdek zelf ook de 7 geheime sleutels en Become Your Own Legend!

10

JA IK KIES VOOR MIJN GELUK EN WORD MEMBER!

Voor wie is deze E-Course:

Voor jou! Mijn Ideal Customer.

LEUK I AM IN! IK MELD ME AAN 

STAR TESTIMONIALS 

“Het heeft me zo geholpen! Ik heb mijn knop eindelijk gevonden na een jarenlange zoektocht” – Ravenna

“Sophie heeft mij door de juiste vragen te stellen (en interessante opdrachten plus informatie te geven) geholpen om erachter te komen waar de knelpunten zitten, welke signalen mijn aandacht nodig hebben en wat ik dan het beste kan doen.” – Evi 

“We zijn echt super geïnspireerd door je, enorme dank van ons naar jou!” – Danielle & Merel

“Ik ben zo blij dat ik deze stap toch gezet heb” – Vanessa – 39 jaar

“Een mooie warme ervaring om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en aan het werk te gaan.” – Nicolien – 57 jaar

Lees alle Star Testimonials HIER 

THIS IS ME

Upclose4 (1)

MIJN IDEAL CUSTOMER BEN JIJ 

Mijn ideal customer ben jij! Een vrouw die constant op zoek is naar inspiratie. Die het heerlijk vindt om inspirerende Webinars te volgen, boeken te lezen, podcasts te luisteren, workshops en e-courses te volgen.

Mijn ideal customer ben jij! Iemand die een boek, Webinar, workshop of e-course altijd haar geld en/of tijds investering waard vindt omdat je weet dat je er altijd wel een praktisch idee uit op zal doen waar jij jouw leven weer een nieuwe wending mee kan geven. Dit weet je omdat je in jezelf geloofd en omdat je weet dat je altijd het juiste besluit maakt zolang je luistert naar je eigen gevoel.

Mijn ideal customer ben jij! Iemand die durft te vertrouwen op haar gevoel. Iemand met een diep verlangen om nog meer in zichzelf te gaan geloven. Iemand die nooit meer wilt luisteren naar anderen (inclusief jezelf 😉 ) die zeggen dat je iets niet kunt. Iemand met een diep verlangen om onvoorwaardelijk van zichzelf te houden. Iemand met een diep verlangen om intens te genieten van de mensen in haar leven. Iemand met een diep verlangen om het maximale uit haar leven te halen. Iemand who wants to chase her dreams and wants to enjoy the ride!

Mijn ideal customer ben jij! Iemand die net als ik in ontwikkeling is!

VEEL GESTELDE VRAGEN  

Ik heb al meerdere pogingen gewaagd mijn geluk te vinden maar niets heeft tot nu toe gewerkt. Ik weet dus niet zeker of ik deze E-Course wel moet gaan doen. 

Vraag jezelf af vanuit welke gedachten je deze vraag stelt. Als je deze vraag stelt omdat je twijfelt, omdat je bijvoorbeeld bang bent dat het voor jou niet zal werken, of omdat je het spannend vindt om geld uit te geven. Weet dan dat angst geen goede raadgever is. En zolang je blijft doen wat je altijd hebt gedaan veranderd er niets.

Zal ik voldoende uit de Dream Community halen?

Deze vraag kun je het beste voor jezelf beantwoorden na het lezen van mijn GRATIS E-Book.

Wat kan ik verwachten van de SOUL FOOD page?

Op deze pagina, welke exclusief toegankelijk is voor members van de Dream Community, deel ik mijn ultieme inspiratie bronnen op het gebied van Soul, Mindset & Psychologie. Denk aan mijn favorieten boeken, podcasts, video’s en meditatie/visualisatie oefeningen.

Hoe vaak ben jijzelf aanwezig in de besloten Facebook pagina van de Dream Community?

Ik probeer elke dag aanwezig te zijn en de vragen uit de community te beantwoorden en inspiratie te delen. Maar omdat rust & balans ook een belangrijk onderdeel is van mijn ultieme geluk zal ik minimaal 1 dag off line zijn. Omdat ik niet van plannen hou en uitsluitend werk vanuit “alignement” weet ik van te voren nooit welke dag dat zal zijn. Maar dat merk je vanzelf 🙂

Waar gaan de Facebook Live Coaching/Inspiratie sessies over?

Elke week geef ik LIVE extra inspiratie en input over de verschillende sleutels waar we mee aan de slag gaan tijdens de E-Course, op die manier gaan de sleutels nog meer voor je leven, en kun je jouw actuele vragen direct aan mij stellen.

Komen er nog meer E-Courses beschikbaar?

Ja zeker. Ik verwacht dit jaar nog minstens 2 E-Courses uit te brengen, waaronder een E-Course gericht op eetbuien en zelfbeeld en een E-Course op het creëren van financiële vrijheid. Als member van de community krijg je hier een uiteraard leuke kortingen op 🙂

Heb ik direct na betaling toegang tot de E-Course, de Soul Food Page en de Facebook Dream Community? 

Yes absoluut. Na betaling ontvang je direct een link met de inlog gegevens voor de E-Course en de Soul Food Page. Alleen voor de Facebook groep moet je even geduld hebben totdat ik weer online ben, aangezien ik dat niet automatisch kan activeren

Kan ik ook persoonlijke begeleiding van jou krijgen?

Ja zeker. Naast workshops en E-Courses bied ik ook personal coaching sessies aan. Ik heb wel maar beperkt plek, ik heb er namelijk voor gekozen maximaal 3-5 meiden per week individueel te zien, zodat ik voldoende tijd over hou om inspirerende LIVE workshops en Facebook sessies te geven, voldoende tijd heb om mijn eigen PODCAST show op te zetten en tijd en inspiratie overhou voor mijn nieuwe boek over het bereiken van geestelijke en financiële vrijheid 🙂 Voor meer info over mijn personal coaching trajecten Klik hier.

Advertenties

Geef een reactie