OVER SO V

Psycholoog, schrijfster & onderneemster

Facebook Community

Voor dagelijkse thema's en inspiratie kun je member worden van mijn Facebook groep: Empower Your Mindset

I Tunes

Regelmatig sta ik met mijn So V's Choice Podcast Show op nummer 1 in de I Tunes top 100

Instagram

Benieuwd naar de boodschappen die ik doorkrijg van mijn Source Energy "Rose" volg me dan op Instagram

You Tube Channel

Bekijk mijn laatste aflevering waarin ik mijn top 10 boeken over de wet van aantrekking met je deel

Sophie Dittmar

Ik ben Sophie (geboren in Amsterdam op 16-05-1985) en ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters en onderneemsters to be om meer rust en balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf/carrière kunnen halen.

Ik heb niet alleen de theoretische achtergrond (vanuit mijn jarenlange ervaring als psycholoog en coach), maar “I have been there myself”. Voordat mijn online business booming ging had ik dagelijks het gevoel dat ik overstroomde, ik werd geleefd door het leven en alle to do lijstjes!

Strevend naar perfectie

Altijd bezig met mijn lijf en gewicht (lees obsessief)

Altijd bezig met anderen te pleasen

Bang om dingen uit handen te geven (lees controlfreak)

En onzeker of ik wel voor het grote succes was weggelegd

Totdat ik na een jaar lang op bed te hebben gelegen aan de morfine vanwege 2 breuken in mijn rug, ik begin 2016 na een succesvolle operatie, de wet van aantrekking ontdekte en mij hier volledig in specialiseerde. Ik veranderde niet alleen mijn eigen leven compleet maar ook het leven van alle vrouwen die ik vanaf toen heb mogen begeleiden.

Door de wet van aantrekking op een praktische manier aan vrouwen te vertalen help ik hen het maximale uit zichzelf te halen, waardoor zij een enorm groei doormaken op alle gebieden van hun leven: van hun mentale en fysieke gezondheid, relaties tot aan hun financiële situatie.

Zelf ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met mijn eigen podcast show en creëerde ik een enorm betrokken online Facebook Community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en ik kwam in contact met mijn Source Energy “Rose”. En dit gun ik jou ook! 

Liefs Sophie 

p.s. ben je nieuwsgierig naar mijn opleidingen en werkervaring neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

WICKEDGROUNDS - The Warehouse 4-min

Live event

Kom naar mijn “Deep Connection Experience” event op zaterdag 7 april 2018 van 13:00-18:00 uur

Podcast

Op zoek naar inspiratie? Start dan vandaag met mijn podcast episodes. Met deze episodes mag ik wekelijks duizenden vrouwen inspireren.

IMG_0964

Online Trainingen

Start vandaag om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen.

WORDS OF PRAISE VAN MIJN DREAM MEMBERS -CUSTOMERS

Schermafbeelding 2018-02-11 om 22.08.57

Doreen Koehler

"Sophie brengt me thuis bij mezelf en in contact met mijn kracht. Ik voel nu het vertrouwen om van binnen naar buiten te leven, dat ik mijn plek mag innemen in deze wereld en dat er ruimte is voor mijn dromen. Tijd om een nieuw verhaal te gaan schrijven..."

Schermafbeelding 2018-02-11 om 22.11.56

Vere Vermeulen

"Ik voel me gevoed, gezien, vol passie en vertrouwen en ik weet gewoon zeker dat ik alles de wereld in ga zetten zoals ik dat voor me zie."

Schermafbeelding 2018-02-11 om 22.05.50

Carlijn Appel

"Het voelde in het begin als een uitdaging, maar na 3 weken tijd had ik al zoveel nieuwe clienten gemanifesteerd. Wauw! Dit is het hoogste ooit. €5150 euro in slechts 3 weken tijd. Bedankt voor deze course."