Hi ik ben So V
Voormalig psycholoog, hedendaagse ziener & begeleidster

Hi,

Super leuk dat je hier terecht bent gekomen! Voor diegene die mij nog niet kennen. Ik ben Sophie, voormalig psycholoog, hedendaagse ziener en begeleidster. En ik help vrouwelijke onderneemsters zoals jij het maximale uit jezelf, je leven en je business te halen door de wet van aantrekking en het spirituele op een super praktische manier te vertalen zodat je het direct kan implementeren in je eigen business en privé leven.

Dus ben jij klaar om net als ik je licht GROOTS te laten schijnen én volop te genieten van het leven? Lees dan snel verder. 

Je bent precies waar je nu moet zijn!!!

Toen ik begin 2016 na mijn (succesvolle) rug operatie uit de narcose kwam besloot ik DIT IS VOORBIJ! Ik gooide mijn leven volledig om, stopte met de webshop (die ik naast mijn fulltime job als psycholoog runde) en besloot mij volledig te focussen op mijn passie: anderen ambitieuze vrouwen helpen en inspireren meer rust & balans te creëren zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf/carrière konden halen. Ik specialiseerde mij volledig in de wet van aantrekking en veranderde daar niet alleen mijn eigen leven COMPLEET mee maar ook het leven van de vrouwen die ik vanaf toen heb mogen begeleiden. Doordat ik de wet van aantrekking en het “spirituele” op een zeer toegankelijke en praktische manier kan vertalen, wist ik mijn business in slechts 3 maanden tijd om te turnen van een ‘standaard’ praktijk naar een booming online business. Daarnaast geef ik masterclasses & high end coaching trajecten en heb ik een nr. 1 podcastshow op I-Tunes. 

Voor mij zijn business en prive één. Want als ik in mijn eigen ontspanning investeer profiteert mijn business daarvan, en op het moment dat ik tijd en energie investeer in mijn business profiteert mijn privé leven daar van. Alles is 1, en alles is energie. Hier zul je nog veel meer over te weten komen als je mij langer gaat volgen. 

Voor nu wil ik je alvast een eerste tip geven: start met mijn gratis podcast show! Via deze show mag ik wekelijks 1000e vrouwen inspireren en sta ik regelmatig op nummer 1 in de I-Tunes charts. De show staat boordevol praktisch toepasbare tips voor jouw business en je leven. 

Voor iedere onderneemster die haar licht volledig wil laten schijnen, een grootse impact wil maken op de wereld en ook nog volop wil genieten van het leven! 

Heel veel inspiratie toegewenst.

Liefs 

ARTICLE ABOUT SO V

Er breken nieuwe tijden aan!! Je voelt de verschuiving naar meer bewustwording. Naar een diep verlangen om meer in contact met jezelf te staan, samen te werken met het universum en je gift de wereld in te zetten. Maar hoe doe je dat???

So V (Sophie Dittmar) transformeerde haar leven van een psycholoog in vaste dienst met veel belemmerende overtuigingen naar een succesvolle onderneemster die volledig in haar licht durft te staan.

Zelf ging zij in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde zij op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met haar eigen podcast show en creëerde zij een enorm betrokken online Community. Maar belangrijker nog; zij creëerde haar eigen geestelijke én financiële vrijheid en introduceerde de wereld aan een nieuwe vorm van spiritualiteit.

“Sophie maakt het spirituele toegankelijk voor een grote groep vrouwen, weg met het hele idee van geitenwollen sokken. Ook met een Louis Vuitton tas van €2000 kun je spiritueel zijn”.

In haar podcast show, (online) trainingen en live events leert So V vrouwen uit heel
Nederland en België hoe zij de wet van aantrekking en het “spirituele” op een praktische manier kunnen toepassen in hun eigen leven, zodat zij allemaal het maximale uit hunzelf, hun leven en hun business/carrière kunnen halen.

De community van So V is echt een mix van vrouwen: van bekende influencers, auteurs van zelfhulpboeken, klinisch psychologen tot alleenstaande moeders die hun leven een nieuwe wending willen geven en op het punt staan hun eigen business te starten.

“Welke uitdaging je ook voor je kiezen hebt of hoe laag of hoog je energie ook is, in de Dream Community is er altijd iemand die je (weer) de juiste richting op kan helpen.” – Antonette

So V haar live events, trainingen en source meditaties laten bij de uiteenlopende groep vrouwen een diepe indruk achter:

“Een echte transformatie” – Femke 
“Diepe connectie met mijzelf” – Doreen 
“Rust & zelfvertrouwen” – Mareen
“Ik heb nu het vertrouwen om in mijn licht te gaan staan” – Julia

In april 2018 lanceerde So V haar eerste high end coaching programma, inmiddels is haar volgende high end programma ook al uitverkocht.

“Zonder enige vorm van extra promotie, los van het benoemen in mijn podcast show, had ik het programma in 4 weken vol. Ik heb het proces volledig overgelaten aan het universum en dat is hoe prachtig de samenwerking met het universum is. Alles is mogelijk. Zoals Bob Proctor zo mooi zegt “If you can see it in your mind you can hold it in your hand” en dat is echt zo!”

Wil je direct aan de slag?! Je vindt So V haar Podcast show hier.