Hi ik ben So V
psycholoog, schrijfster & inspirator

Je bent precies waar je nu moet zijn!!!

Toen ik begin 2016 na mijn (succesvolle) rug operatie uit de narcose kwam besloot ik DIT IS VOORBIJ! Ik gooide mijn leven volledig om, stopte met de webshop (die ik naast mijn fulltime job als psycholoog runde) en besloot mij volledig te focussen op mijn passie: anderen ambitieuze vrouwen helpen en inspireren meer rust & balans te creëren zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf/carrière konden halen. Ik specialiseerde mij volledig in de wet van aantrekking en veranderde daar niet alleen mijn eigen leven COMPLEET mee maar ook het leven van de vrouwen die ik vanaf toen heb mogen begeleiden. Doordat ik de wet van aantrekking en het “spirituele” op een zeer toegankelijke en praktische manier kan vertalen, wist ik mijn business in slechts 3 maanden tijd om te turnen van een ‘standaard’ praktijk naar een booming online business. Ik werk nu overwegend online, geef trainingen & workshops, heb een nr. 1 podcastshow op I-Tunes en ik heb een enorm betrokken online community. Maar belangrijker nog ik ben eindelijk geestelijk en financieel VRIJ. Ik ben ULTIEM gelukkig en geniet VOLOP. Hier had ik een jaar geleden nog niet eens over durven dromen. 

Liefs 

ARTICLE ABOUT SO V

Er breken nieuwe tijden aan!! Je voelt de verschuiving naar meer bewustwording. Naar een diep verlangen om meer in contact met jezelf te staan, samen te werken met het universum en je gift de wereld in te zetten. Maar hoe doe je dat???

So V (Sophie Dittmar) transformeerde haar leven van een psycholoog in vaste dienst met veel belemmerende overtuigingen naar een succesvolle onderneemster die volledig in haar licht durft te staan.

Zelf ging zij in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde zij op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met haar eigen podcast show en creëerde zij een enorm betrokken online Community. Maar belangrijker nog zij creëerde geestelijke én financiële vrijheid en kwam zij in contact met haar Source Energy “Rose”.

“Sophie maakt het spirituele toegankelijk voor een grote groep vrouwen, weg met het hele idee van geitenwollen sokken. Ook met een Louis Vuitton tas van €2000 kun je spiritueel zijn”.

In haar podcast show, (online) trainingen en live events leert So V vrouwen uit heel
Nederland en België hoe zij de wet van aantrekking en het “spirituele” op een praktische manier kunnen toepassen in hun eigen leven, zodat zij allemaal het maximale uit hunzelf, hun leven en hun business/carrière kunnen halen.

De community van So V is echt een mix van vrouwen: van bekende influencers, auteurs van zelfhulpboeken, klinisch psychologen tot alleenstaande moeders die hun leven een nieuwe wending willen geven en op het punt staan hun eigen business te starten.

“Welke uitdaging je ook voor je kiezen hebt of hoe laag of hoog je energie ook is, in de Dream Community is er altijd iemand die je (weer) de juiste richting op kan helpen.” – Antonette

So V haar live events, trainingen en source meditaties laten bij de uiteenlopende groep vrouwen een diepe indruk achter:

“Een echte transformatie” – Femke 
“Diepe connectie met mijzelf” – Doreen 
“Rust & zelfvertrouwen” – Mareen
“Ik heb nu het vertrouwen om in mijn licht te gaan staan” – Julia

In april 2018 lanceerde So V haar eerste high end coaching programma, inmiddels is haar 2e high end programma ook al uitverkocht.

“Zonder enige vorm van extra promotie, los van het benoemen in mijn podcast show, had ik het programma in 4 weken vol. Ik heb het proces volledig overgelaten aan het universum en dat is hoe prachtig de samenwerking met het universum is. Alles is mogelijk. Zoals Bob Proctor zo mooi zegt “If you can see it in your mind you can hold it in your hand” en dat is echt zo!”

Wil je nou zelf ook op een laagdrempelige manier experimenteren met wat jij allemaal kunt manifesteren met behulp van het universum?! Maandag 18 juni startte de nieuwe podcast show van So V en Lou Niestadt (auteur en illustrator): de LAB of attraction; manifesteren en experimenteren met Soof & Lou.

In deze show gaan zij samen in het kader van “geloof niets wat je zelf niet onderzocht of ondervonden hebt” 9 weken lang testen wat er gebeurt als je je helemaal overgeeft aan het universum. Elke week delen zij een nieuw experiment en wat het experiment bij hen teweegbrengt. Van magische manifestaties tot diepe belemmerende overtuigingen. De experimenten duren allemaal maximaal 48 uur en iedereen kan meedoen!!

Wil je direct aan de slag?! Je vindt So V haar Podcast show hier.

SO V ILLUSTRATED BY LOU NIESTADT

@LOUNIESTADT.COM

“My greatest gift to you is for me to believe in your greatest achievements”