Over

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1902
My greatest gift to you is for me to believe in your greatest achievements

Mijn missie: vrouwen over de hele wereld inspireren en helpen hun eigen geluk te creëren.

Elke dag sta ik op en visualiseer ik mijn “ideale leven” waarin vrijheid, geluk en inspiratie centraal staan, 3 thema’s die mij ultiem geluk geven. Ik leef mijn droom. Met bijna 19.000 unieke bezoekers per maand en een groeiende Dream Community mag ik dagelijks talloze vrouwen inspireren hun eigen geluk te creëren.

Ik ben Sophie – Psycholoog, Schrijfster en Onderneemster. Ik ben iemand net als JIJ! Iemand in ontwikkeling!

Loslaten is het engste dat ik ooit heb gedaan en het mooiste waar ik ooit voor heb gekozen

OVER MIJ

Ik ben Sophie. Als klein meisje noemde mijn moeder mij regelmatig Florence Nightingale (een verpleegkundige uit de 19e eeuw) omdat ik altijd bezig was anderen mensen te helpen. Na mijn middelbare school periode in 2004 besloot ik daarom ook psychologie te gaan studeren aan de Vrije universiteit van Amsterdam, waar ik in 2008 cum laude afstudeerde. Ik woonde in die tijd al samen, en ging direct na mijn studie aan de slag als psycholoog bij een verslaving instelling. De opeenvolgende 8 jaar werkte ik met veel plezier als psycholoog in de Geestelijke Gezondheidszorg.

In 2015 werd ik plotseling geconfronteerd met heftige rugklachten en kreeg mijn leven opeens een andere wending. Een jaar lang lag ik op bed aan de morfine. Totdat er uiteindelijk eind 2015 een definitieve diagnose gesteld kon worden: spondylothesis (wat in het kort inhield 2 breuken in mijn onderste rugwervel). Begin 2016 werd ik succesvol geopereerd. Toen ik uit de narcose kwam wist ik direct “de pijn is voorbij”! 3 Maanden van intensieve revalidatie volgde en ik besloot mijn leven anders in te gaan richten. Uitsluitend nog dingen te gaan doen waar ik gelukkig van werd.  Ik begon veel boeken te lezen over het beïnvloeden van je eigen mindset en over hoe jij zelf je eigen geluk kunt bepalen. Ik ging weer aan het werk als psycholoog maar kwam erachter dat ik meer wilde. Ik begon met bloggen over mijn eigen eetstoornis verleden (“Van Killerbody naar Killermindset”) en toen ik merkte hoe goed dat aansloeg besloot ik een stap verder te gaan. Ik besloot voor mijn passie te gaan en So V’s Choice naar de next level te brengen.

Mijn opleiding & werkervaring op een rijtje: 

  • Psychologie aan de Vrije Universiteit (Cum Laude) – afgestudeerd in 2008
  • Psycholoog voor diverse zorginstellingen van verslavingszorg tot aan eetstoornissen – werkzaam sinds 2008 tot 2017
  • Voor mijn volledige overzicht van opleidingen en werkervaring zie mijn linkedIn profiel 

Liefs Sophie

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1976.jpg