Over Sophie 


"My greatest gift to you is to believe in your greatest achievements"


Contact info

Sophie Dittmar, MSc in Psychology 

Kantoor Locatie: Amstelveen en Amsterdam 

Telefoon: +31 654 93 23 94 

Email: Info@SoVsChoice.com 


Hi, ik ben Sopie Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters to be om meer rust & balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun carrière/bedrijf kunnen halen!  

Mijn gift: Jou inspireren en helpen een andere kijk op het leven te krijgen en met praktische tools je leven echt compleet te veranderen. Ik help jou van binnen uit te gaan leven, op een manier die niet te zweverig is maar wel echt diepgang heeft.

#Empower your mindset

In minder dan vier maanden ging ik van een offline praktijk, naar een online booming business met een grote online community. Elke dag sta ik op en visualiseer ik mijn “ideale leven” waarin vrijheid, geluk en inspiratie centraal staan, 3 thema’s die mij ultiem geluk geven. Ik leef mijn droom en ik geniet elke dag intens (ook op de dagen die minder leuk zijn, want geloof me die heb ik zeker nog ;)). Mijn geheim? Het bestuderen en succesvol implementeren van The Law Of Attraction. Deze kennis wil ik graag met de rest van de wereld delen.  

Ik ben Sophie – Psycholoog, Schrijfster en Onderneemster. Ik ben iemand net als JIJ! Iemand in ontwikkeling!


"Loslaten is het engste dat ik ooit gedaan heb en het beste waar ik ooit voor heb gekozen"


Als klein meisje noemde mijn moeder mij regelmatig Florence Nightingale (een verpleegkundige uit de 19e eeuw) omdat ik altijd bezig was anderen mensen te helpen. Na mijn middelbare school periode in 2004 besloot ik daarom ook psychologie te gaan studeren aan de Vrije universiteit van Amsterdam, waar ik in 2008 cum laude afstudeerde. Ik woonde in die tijd al samen, en ging direct na mijn studie aan de slag als psycholoog bij een verslaving instelling. De opeenvolgende 8 jaar werkte ik met veel plezier als psycholoog in de Geestelijke Gezondheidszorg.  

In 2015 werd ik plotseling geconfronteerd met heftige rugklachten en kreeg mijn leven opeens een andere wending. Een jaar lang lag ik op bed aan de morfine. Totdat er uiteindelijk eind 2015 een definitieve diagnose gesteld kon worden: spondylothesis (wat in het kort inhield 2 breuken in mijn onderste rugwervel). Begin 2016 werd ik succesvol geopereerd. Toen ik uit de narcose kwam wist ik direct "de pijn is voorbij"! 3 Maanden van intensieve revalidatie volgde en ik besloot mijn leven anders in te gaan richten. Uitsluitend nog dingen te gaan doen waar ik gelukkig van werd. Ik begon veel boeken te lezen over het beïnvloeden van je eigen mindset en over hoe jij zelf je eigen geluk kunt bepalen. Ik ging weer aan het werk als psycholoog maar kwam erachter dat ik meer wilde. Ik begon met bloggen over mijn eigen eetstoornis verleden ("Van Killerbody naar Killermindset") en toen ik merkte hoe goed dat aansloeg besloot ik een stap verder te gaan. Ik besloot voor mijn passie te gaan en So V's Choice naar de next level te brengen.  

Mijn opleiding & werkervaring op een rijtje:  

  • Psychologie aan de Vrije Universiteit (Cum Laude) - afgestudeerd in 2008
  • Psycholoog voor diverse zorginstellingen van verslavingszorg tot aan eetstoornissen - werkzaam sinds 2008 tot 2017
  • Voor mijn volledige overzicht van opleidingen en werkervaring zie mijn linkedIn profiel  

Zo kan ik je helpen

Masterclass

Download hier GRATIS de checklist: Empower Your Mindset om elke dag het maximale uit jezelf, je leven en je carrière/bedrijf te halen

Meditatie album 

Voel je dat meditatie je heel veel kan opleveren maar weet je niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Download dan hier mijn meditatie album 

Start vandaag nog met het maximale uit jezelf te halen! Download hier de eerste 2 GRATIS lessen van mijn Online Training: Empower Your Mindset. 

Haal het maximale uit jezelf en je leven met behulp van mijn VIP 1 op 1 coaching traject