Binnen 1 dag heb jij jouw spirit proof product af zodat jij volledig in je rol van inspirator kunt stappen.

OMG ik heb iets super tofs voor je! Een geweldig tijdelijk aanbod om je te helpen een Spirit proof online product te creëren volledig zodat jij volledig in je rol van INSPIRATOR kunt gaan stappen. Een product dat super goed zal verkopen omdat het 100 % bij jou past.

In deze 5 delige training help ik je easy & effortless je eigen online product te creëren. Via mijn speciale spirit versus mind techniek ga je ontdekken hoe leuk en easy dit proces eigenlijk is. En hoe snel (ja echt binnen 1 dag)  jij de clarity kunt krijgen waar je al zo lang naar verlangt!

Dit heb je aan het einde van de training bereikt!

Dit ONTVANG JE

je krijgt toegang tot de modules:

Laat mij je helpen met dit waanzinnige (tijdelijke) aanbod!

Lieve vrouw! Je bent hier met een reden, je hebt een gift te delen met de wereld. En je Voelt dat er zoveel meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Ik help jou samen met het universum, volledig vanuit je Spirit stuk het maximale uit je jezelf, je leven en je business te halen. Via mijn Spirit Marketing Academy help ik jou en jouw bedrijf naar de next level. Ik werk uitsluitend met vrouwen die zichzelf GROOTS zien en volledig in die rol van INSPIRATOR willen stappen. Waar je nu staat is voor mij niet relevant, het enige wat er toe doet is waar je naar toe wilt. The sky is the limit, let’s do this!

Doe mee aan de audio training 'binnen 1 dag' je eigen spirit proof online product creëren

Normaal 699,- EUR maar......

nu tijdelijk tijdens de lanceerweek 499,- EUR

Ik help je volledig vanuit spirit in je rol van inspirator te stappen

En daarvoor heb jij eerst een goed converterend online product nodig. Zodat je met het geld dat deze training jou gaat opleveren volledig in je rol van inspirator kunt gaan stappen.  Dus ga aan de slag met deze  training zodat jij eindelijk kunt doen  wat je bedoeld bent te doen.

Ook als je nu nog geen idee hebt hoe je online programma eruit zou moeten zien en/of jouw gift geschikt is voor een online programma.

bonussen die je direct kunt implementeren zodat ook jij straks je SPIRIT PROOF product goed kunt verkopen!

Succes casestudy - Spirit Marketing Sales Formule

Afgelopen jaar draaide Arrezina (een van mijn 1 op 1 klanten) haar  eerste lancering van ruim €30.000 volgens de Spirit Marketing Sales Formule. Een paar maanden later herhaalde ze deze formule en draaide ze een omzet van ruim €70.000! Ik deel de exacte stappen die zij hiervoor gezet heeft zodat jij deze formule kunt ‘copy pasten’ en dezelfde resultaten kunt behalen.  

t.w.v. 147,- EUR

E-mail template voor je mailinglist 

Met dit e-mail template zorg je ervoor dat jouw e-mail lijst inschrijvingen zich niet direct of in mum  van tijd weer uitschrijven voor jouw lijst. Je weet nu precies hoe jij je e-mail lijst geboeid houdt en warm maakt voor je eigen online product.

t.w.v. 72,- EUR

Totale waarde: 918,- EUR

Doe nu mee voor geen 918,- EUR maar......

voor tijdelijk 499,- EUR

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Arrezina van Roekel

Ik kan niet anders zeggen; Het is echt dankzij Soof dat mijn eerste launch een killer launch was met een omzet van meer dan 30K. Alles wat je nodig hebt om zo’n waanzinnige launch te doen komt aan bod! Ze begeleid je helder en kordaat stap voor stap door het hele proces zodat je in volledige overgave en vertrouwen gewoon dit resultaat kan neerzetten. Haar persoonlijke 1 op 1 begeleiding vond ik een heel waardevolle toevoeging. Als je echt next level wilt, kan ik je dat enorm aanbevelen want Soof heeft echt een gave in het invoelen wat je nodig hebt om een killer launch neer te zetten!

Dominique Dolman

Voordat ik met Sophie ging werken kwamen mijn klanten organisch. Daar was ik blij mee en dat liep goed, maar dat betekent ook dat je veel online moet zijn en daar heb ik niet altijd zin in. Daarnaast doe je dan ook vaak maar wat. Vorig jaar heb ik met Sophie een strategie voor mij ontwikkeld zodat ik in 1x veel klanten kan aantrekken. Dat was nieuw voor me. Ik deed dit bijvoorbeeld met een webinar. Mijn eerste webinar leverde 10.000 omzet op. Dus dit hebben we vergroot en herhaald. Zodat ik naar 25K per maand kon gaan. Sophie is spiritueel, maar tegelijkertijd vind ik haar van alle business coaches waar ik mee heb gewerkt, het beste in marketing. Dus een een gouden combi!

het universum heeft je hier met een reden gebracht

Ben jij al langer op zoek naar die volgende stap in je business?

Dan is dit JOUW volgende stap. Deze training is voor jou als jij al langer rondloopt met het idee een eigen online product te creëren maar de weg er naar toe simpel weg niet voor je ziet. Of eindelijk een online product wilt creëren dat WEL goed verkoopt. 

Deze training is normaal alleen onderdeel van mijn Spirit Marketing Academy (waarvoor de investering 2999,- euro is). Alleen de resultaten zijn zo mindblowing dat dit gewoon nog veel grootser gedeeld mag worden.

Wat ontvang je?

Vijf krachtige audios die jou in een mum van tijd de clarity gaan geven waar je al langere tijd naar op zoek bent. Geen onduidelijkheid meer, maar krachtige antwoorden rechtstreeks vanuit jouw Spirit stuk.

Wat heb je helder na deze vijf deelse training?

Wat jouw gift is en hoe je deze gift kunt delen in een fantastisch Spirit Proof online product dat super goed verkoopt. 

Twijfel je nog?

Onthou dan een ding, het universum brengt je altijd wat je nodig hebt.

Boek vandaag nog en ontvang als extra de bonus module waarin ik je leer hoe je volledig vanuit Spirit de prijs voor je nieuwe Spirit Proof online product bepaalt zodat jouw product straks nog beter verkoopt.

Over 1 dag heb je helder

  • Wie jouw ideale Spirit proof klant is
  • Hoe jouw nieuwe Spirit Proof product eruit gaat zien
  • Hoe je jouw nieuwe Spirit Proof online product kunt gaan verkopen
  • De ideale Spirit prijs voor dit product
  • En tot slot hoe jij je eigen Spirit proof sales page maakt voor dit product

Boek vandaag nog en laat deze kans niet lopen.

FAQ

Most frequent questions and answers

Voor gifted VROUWEN zoals jij die graag volledig in  hun rol van INSPIRATOR willen stappen en daarbij ook een online product willen creëren. Je kunt meedoen als je al (een ervaren) ondernemer bent, maar ook als je nog in vaste dienst bent en graag wilt gaan ondernemen.

Ja als jouw online programma nu nog niet verkoopt zoals je zou willen is het 100 % nuttig om mee te doen aan deze training. Ik weet namelij zeker dat als je huidige product nu nog niet verkoopt het teveel ‘bedacht’ is, teveel gecreëerd is vanuit je mind. Ik ga je helpen een product te creëren dat volledig vanuit je Spirit stuk komt en dat daardoor heel goed zal verkopen.

Nee zeker niet! Dat is namelijk precies waar ik je bij ga helpen. Vandaag nog krijg je dit helder en zul je een enorme excitment gaan voelen om dit product vervolgens te gaan verkopen. Ook als je nu nog geen idee  hebt wat je gift precies is, of wat voor soort business je wilt gaan  starten.

 

5 audio’s + een werkboek + 2 bonussen t.w.v 219 euro. 

Ja 100 % er gingen je al ruim 50 vrouwen voor die voor de lancering al toegang kregen en hun ervaringen maken dat ik dit absoluut zo stellig kan zeggen :). Easy & effortless is het sleutelwoord.

Je krijgt binnen 24 uur na aanschaf van het programma een BTW factuur in je inbox. Deze kan je als ondernemer gebruiken voor je btw aangifte en belastingaangifte. 

 

Yes na aanmelding ontvang je direct een mail met daarin een pdf die je toegang geeft tot de gehele training!