HET MEMBERSHIP VOOR NEXT LEVEL LIGHT WORKERS

'Jouw stem heeft iets magisch alsof alleen al het horen van je stem mij weer terug in alignment brengt' - Vivian Reijs

Hoe heerlijk is het om elke dag iemand te hebben die je de juiste weg wijst? 

Werken en leven vanuit je INTUÏTIE klinkt makkelijker dan het is. 

Believe me ik weet er alles van! 

Hoe vaak ik me wel niet liet AFLEIDEN door mijn telefoon, SOCIAL media, of wat alle andere ondernemers aan het doen zijn (lekker VERGELIJKEN ;). 

GEEN RAMP, WEL ZONDE! 

Want ik ben hier met een MISSIE, met een PURPOSE, en de wereld zit te wachten op mijn GIFT. Dus ik heb eigenlijk GEEN TIJD te verliezen. Geen tijd om me te laten ‘AFLEIDEN’ of te laten ‘VERLEIDEN’ door allemaal andere dingen. Ik weet zeker dat JIJ hier ook bent met een missie. En NEE ook jouw missie kan NIET wachten. Dus kom in beweging en laat mij je helpen FOCUS te behouden!

"Ik voelde dat ik weer op het goede spoor terecht moest komen. Jij geeft me elke keer precies de antwoorden die ik zoek" - Chantal

Gebruik MIJN ENERGIE als jouw FOCUS. En ontdek hoe veel MAKKELIJKER je dagen zullen gaan. Hoe je weer REGIE gaat voelen over wat je aan het doen bent. FOCUS zult creëren. En MOEDIG op pad durft te gaan zodat jij je missie GROOTS kunt neerzetten. 

Elke episode die ik maak is anders. En je krijgt altijd precies waar je klaar voor bent!

Ontdek de MAGIE voor jezelf!

p.s. dit network is niet alleen voor ‘ ondernemers ‘ dit network is voor elke ‘ ondernemende vrouw/light worker’.

JE KUNT HET MEMBERSHIP GEMAKKELIJK EEN MAAND PROBEREN EN DAN WEER STOPZETTEN. LET OP!

De deuren voor het network staan open.

MAAND MEMBERSHIP

€49,95 incl. btw

  • toegang tot een bibliotheek met ruim 200 transformerende episodes  
  • 1-3 nieuwe audio episodes per week 
  • tips van onschatbare waarde
  • meditaties 
  • olie voor je motor (ofwel:precies dat wat je nodig hebt om in de inspired action modus te komen)
  • persoonlijke voorbeelden en tips om het nog makkelijker toepasbaar voor je te maken
  • ‘up lifting’ energie
  • aanmoediging om krachtig en vol determination op je pad door te gaan
  • Makkelijk via je telefoon te beluisteren, en via instagram.

Per maand opzegbaar, geen opzegtermijn. ** btw aftrekbaar

Hi Soof! Dank je wel voor deze waardevolle episode, ik heb echt aan een stuk zitten mee schrijven. Super veel waardevolle tips waar ik even aan herinnerd mocht worden. Richting aangeven aan het universum, jouw aandeel doen om niet op de inspired action modus te wachten en de grootste take away van vandaag voor mij over uitstel gedrag: ga het plannen! dan kan het stromen en ontstaan, zo werkt het ook voor mij. Bedankt voor deze mooi reminder! Veel liefs

(Lianne Miedema - Atelier de la Vie)

Jouw stem heeft iets magisch alsof alleen al het horen van je stem mij weer terug in alignment brengt

Vivian reijs (VivOnline.nl)

FAQ

Most frequent questions and answers

Kies je abonnement naar keuze, kies je betaal variant (maand of kwartaal), betaal je abonnement. Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail van So V’s Network met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content van je membership. Opzeggen kan eenvoudig online.

Het maand abonnement kan per maand (gerekend vanaf de ingangsdatum van het abonnement) opgezegd worden. Hierbij hoef je geen rekening te houden met de kalender maand. Stel je hebt op 1-7-2019 je abonnement afgesloten en je zegt 15-7-2019 op dan heb je toegang tot 1-8-2019 en zal je abonnement per 1-8-2019 eindigen. Hierna zal er niet opnieuw gefactureerd worden.

Let op!!

Houd wel rekening met een verwerkingsperiode van je opzegging van maximaal 72 uur. Zeg dus minimaal 72 uur voor de volgende factureringsdatum op als je niet wilt dat er opnieuw geïncasseerd wordt en je niet wilt dat je abonnement wordt voortgezet. 

Het jaar abonnement kan het 1e jaar niet opgezegd worden. Na het 1e jaar kan het abonnement per maand opgezegd worden net als het maand abonnement.

Opzeggen kan heel makkelijk door een mail te sturen naar network@sovschoice.com.  Het moment waarop de mail binnen komt in de mailbox wordt beschouwd als het moment van opzegging. Houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 72 uur.

Als je voortijdig opzegt, kun je de content uit het Network blijven bekijken totdat je account automatisch wordt gesloten aan het einde van de huidige factureringsperiode.

Na het beëindigen van het abonnement heb je geen toegang meer tot de content van het Network.  

Het kwartaal abonnement betaal je in één keer en daarbij ontvang je mijn gratis hypnosejit. Het maand abonnement betaal je per maand via automatische incasso. Het maand abonnement is per maand opzegbaar, het jaar abonnement niet.