Ik vind niets leuker dan mijn tools doorgeven aan mannen en vrouwen die net als ik echt een verschil willen maken in de wereld. Mannen en vrouwen met een missie.

'Soof haar energie helpt mij in zo een compleet andere energie komen waardoor geld aantrekken opeens zoiets leuks wordt.' 'Deze training brengt mij zoveel meer dan geld, het brengt mij de zekerheid dat ik echt alles kan manifesteren wat ik wil, en dat ik altijd precies ben waar ik moet zijn. Een ultiem gevoel van rust, echt het mooiste cadeau ooit dat ik mijzelf heb gegeven ' dit zijn slechts een aantal woorden van de vrouwen die je voor gingen.


Ik weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in een niet helpend money verhaal. Het is juist daarom zo krachtig dat ik niet zomaar wat tools deel uit een boekje, maar dat ik de tools met je deel die mij, en de vrouwen die met mij mee doen, echt hebben geholpen een significant nieuw verhaal te schrijven. Het zijn deze tools die mij in staat stelde (en nog steeds in staat stellen) mijn money verhaal te herschrijven en zoveel financiële vrijheid te creëren en dat gun ik jou ook. Omdat je het WAARD bent. En omdat de wereld 100 % zit te wachten op jouw GIFT. 

 

 

 

'De training brengt mij zoveel meer dan geld'

Hoe heerlijk is het om een training tot je beschikking te hebben die je de exacte stappen toont naar financiële zelf verzekerdheid? 

 

Luisteren naar je intuïtie klinkt makkelijker dan het is. Nog veel te makkelijk laten we ons toch nog afleiden door ons ego die ons maar al te graag vast houdt in een ' oud ' money verhaal dat ons niet langer dient. Deze training zal je helpen te midden van alle ego afleidingen krachtig bij jezelf te blijven. En je vertrouwen in geld vast te houden ook als je het even niet kunt zien. In elke module deel ik de exacte opdrachten die ook mij hebben geholpen in zo een korte tijd een succesvolle business neer te zetten en het leven te creëren waar ik altijd al van droomde. 

 

‘Onze intenties bepalen onze focus en daarmee onze uitkomst van de dag’

 

Gebruik de training en mijn energie in de Signal app groep als jouw focus. En ontdek hoeveel leuker en makkelijker het is om geld aan te trekken samen met mij en de groep. Ontdek hoe je je niet meer hoeft te laten leiden door geld, maar hoe je geld voor jou kunt gaan laten werken. En echt de doelgerichte resultaten kunt gaan behalen waar jij werkelijk van droomt. 


Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een reden. En dat iedereen, in elk moment een verschil kan maken. Of je nu droomt van een leven als actrice, als zangeres, als coach, als inspirator, als blogger, als influencer, als masseur, als verzorger van je kinderen, heck y'all al droom je van de hele dag borduren. Middels de Money Mindset training laat ik je zien dat alles mogelijk is. Dat jij net als ik een leven & business at ease kunt creëren, een financieel en geestelijk vrij leven VOL impact! Een leven waarin je niet meer geleefd wordt, maar leeft. Een leven dat er op een dieper level toe doet! Omdat je het waard bent.


Wat zeggen de vrouwen die je voor zijn gegaan!

Ik heb zojuist mijn brief aan geld geschreven. De woorden bleven komen. Ik heb geschreven hoe ik dacht, sprak en hoe ik me voelde over geld. Mijn excuses aangeboden en vertelt wat geld voor mij betekent. Zo bijzonder. Ik voel me helemaal happy.
L.
Onderneemster
Het zien van mijn sign helpt me zo goed om steeds weer die bevestiging te vinden dat ik op het goede pad zit! Geeft zo'n kracht en gevoel van vertrouwen mee, is heerlijk om daar bij stil te staan en er van te genieten.
Kristel van O
Onderneemter
Ik dacht dat mijn belemmerende overtuigingen wel zouden meevallen, maar niets bleek minder waar. Ik voel nu echt dat ik het waard ben om geld te verdienen!
Marjolein S.
Psycholoog

Start NU

En creëer de financiële zekerheid waarmee jij echt een verschil kunt gaan maken in de wereld!

VOORDELIG

€599-,

Je betaalt in een keer. **BTW aftrekbaar 

10 weekse online training

support groep 

5 x live online Q&A van 60 minuten

levenslang toegang tot updates

24/7 te volgen via tablet, pc en telefoon

FLEXIBEL

€299,50

Je betaalt in 2 termijnen. **BTW aftrekbaar

10 weekse online training

support groep 

5 x live online Q&A van 60 minuten

levenslang toegang tot updates

24/7 te volgen via tablet, pc en telefoon