mijn 5 tips om je eigen ‘onzekerheid’ te overwinnen

Toen ik in 2017 net begon met mijn business vond ik dit super spannend. Had ik mijzelf toen vergeleken met Gabby Bernstein of Tony Robbins dan was ik nooit van mijn leven in actie gekomen.  Dus ik besloot het op mijn eigen manier te doen. En met groot succes. Mei 2017 begon ik aan mijn moeders keukentafel met mijn eerste workshop ‘ultiem geluk’ voor een bedrag van €50. Nog geen jaar later stond ik in een uitverkochte zaal van meer dan 100 vrouwen en lanceerde ik mijn eerstee high end coaching traject van €9000.

Als je gewoon begint kun je alles bereiken wat je wilt. Hierbij mijn 5 tips om je eigen ‘onzekerheid’ te overwinnen en voor je eigen GOUD te gaan:

  1. Vergelijk jezelf nooit met anderen
  2. Herhaal deze statement dagelijks: “ik ben perfect want ik ben wie ik ben”
  3. Maak optimaal gebruik van de wet van polariteit
  4. Accepteer dat je nu precies bent waar je ‘moet’ zijn
  5. Visualiseer elke dag je ‘grootste droom’ (luister tip! Mijn meditatie ‘visualiseer je grootste dromen’, deze is gratis te beluisteren via de So V’s Choice App, klik hier voor Apple app en hier voor Android app om de meditatie direct te kunnen beluisteren.

Tot slot een prachtige tekst die ik dit weekend doorkreeg:

“Ik ben onderweg naar mijn “doel”. Het doel is de stip op de horizon. Maar alles wat er onderweg gebeurt Zie ik als een nieuw avontuur. De stip op de horizon is slechts om in beweging te blijven. Maar de uiteindelijke bestemming is nog zoveel mooier.”

Wil jij aankomende periode serieuze stappen zetten in je eigen business? Of wil je een volgende stap nemen in volledig authentiek Leven? Neem vrijblijvend contact met mij op via info@sovschoice.com om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs Sophie

VANAF DEZE WEEK GRATIS VERZENDKOSTEN OP MIJN BOEK ‘DE INSTRUCTIES NAAR VERLICHT LEVEN’. De ideale tool om dagelijks jouw eigen connectie met het universum te versterken en echt je leven te Leven.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.