Mijn #1 tip hoe jij zelf de plek van onvoorwaardelijke (zelf)liefde kunt vinden

Toen ik 2 weken terug geïnterviewd werd door Sanny Verhoeven voor haar reeks ‘een kijkje in het hoofd van…’ was een van de vragen die er gesteld werd, waar ik het meest dankbaar voor ben. En zonder het hele interview te verklappen kan ik wel alvast het antwoord op die vraag delen. Namelijk: het vinden van mijn eigen source energy connectie. Iets dat ik jou ook zo gun! Het is een plek van onvoorwaardelijke (zelf)liefde. En vandaag deel ik mijn belangrijkste tip hoe jij deze plek zelf ook kunt vinden. Een plek van joy, liefde en onvoorwaardelijkheid.

Eigenlijk is het ‘geheim’ heel simpel. Het creëren van stilte. Maar hoe doe je dat in deze tijden van onrust? Voor mij is het een simpel trucje dat ik elke dag doe. Ik plaats mijn handen op mijn buik. Adem daar naar toe en voel vandaaruit waar ik sta. Ik laat de emoties toe en ik voel wat ik echt voel. Alle emoties mogen er zijn. Daarna stel ik mijn vragen en laat ik de antwoorden ontstaan. Belangrijk is om echt naar binnen te gaan.  Niet je aandacht naar boven te richten in de hoop dat vanuit de hemel het antwoord komt. Maar echt naar binnen. Daar kun je de stem van je source energy vinden. Misschien denk je nu dit kan ik niet, of dit werkt niet voor mij. Maar probeer het eens. Je zult zien dat met een open mind je verstelt zult staan van het resultaat.

Voor meer verdieping check de video hieronder! Of meld je aan voor de meditatie avond van maandag 30-3-2020 om 20:00 uur om je eigen spirit connectie nog sterker te voelen. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.