vrouwelijke onderneemsters hebben de grootste potentie om impact te maken! Start making the impact on the world you are meant to make! 

100 % spirit proof

Sophie Latumaelissa - Dittmar

"

Psycholoog, Auteur & ondernemer

Na 10 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt als psycholoog gooide ik in 2017 het roer om. Ik besloot mij volledig te verdiepen in de wet van aantrekking en wist mij te ontwikkelen tot een van de grootste experts op dit gebied binnen Nederland.

Middels mijn courses en content heb ik inmiddels 1000e vrouwen en onderneemsters geholpen het maximale uit hun leven & hun business te halen. Ik veroverde afgelopen jaren meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn populaire podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook!

Mijn missie is helder: zoveel mogelijk vrouwen inspireren het maximale uit zichzelf, hun leven en hun busines te halen. Zodat zij de impact kunnen gaan maken op de wereld die ze bedoeld zijn te maken! 

 

This is how I can help

Wil jij ook het maximale uit je leven en je business halen, 100 % vanuit je authentieke Zelf? Dan kan ik je hier gratis bij  helpen via mijn populaire podcast show (de So V’s Choice Podcast show) te beluisteren via I-Tunes en Spotify. Of als je al klaar bent voor de next level meld je je aan voor de Spirit Marketing Course. De enige course in de wereld die marketing en het spirituele stuk op deze wijze combineert.

 

So V's Choice Podcast Show

spirit marketing course

MIJN BOEK & KAARTENDECK

Ben jij klaar om uit je eigen comfort zone te stappen? Te beginnen aan een nieuw avontuur met onbegrensde mogelijkheden? Wanneer we op een diep level contact leren maken met onze eigen inner source is de sky the limit. Je zult ontdekken hoe een simpele aanpassing in je dagelijkse routine alles zal veranderen. Het ‘geheim’ is heel simpel. De uitdaging ligt in de discipline. Ontdek voor jezelf de onbegrensde mogelijkheden van het universum en creëer een leven beyond your wildest dreams. Zowel mijn boek als mijn kaartendeck zullen je hierbij helpen.

 

INSTRUCTIES NAAR VERLICHT LEVEN

ROSE AFFIRMATIE DECK

De So V's Choice podcast show

Met ruim 20.000 downloads per maand mag ik via de So V’s Choice Podcast Show 1000e vrouwen en onderneemster door heel Nederland en België inspireren. Start direct met luisteren via I-Tunes, Spotify & de Website.,

Latest Episodes

Sanny Verhoeven

"

Sanny Verhoeven

Over soof haar boek ‘de instructies naar verlicht leven’ 

“Dit boek had je 2 jaar geleden nog niet kunnen uitbrengen. Jij durft niet alleen te gaan staan voor wie jij bent, maar ook nog eens voor je spirit guide. Dit is echt het ultieme voorbeeld van zichtbaarheid.”

So V's Choice APP

ALLES VAN SO V’S CHOICE OP 1 PLEK

Download mijn gratis APP voor al mijn content en nog veel meer GRATIS op 1 plek.

Carolien Spoor

"

Carolien Spoor

Over Soof haar podcast show en events

“Vorig jaar ontmoette ik Sophie van ‘So V’s Choice’ en zij inspireerde mij enorm: met haar podcasts, events en coaching helpt zij je op spirituele wijze het maximale uit jezelf te halen. Ook als je totaal niet spiritueel bent ingesteld, is het echt de moeite waard om een keer haar podcast te luisteren.Ze heeft net haar nieuwe boek gelanceerd: ‘Instructies naar een verlicht leven’, en dit lijkt me de perfecte periode om me hierin te verdiepen.”

ARTIKELEN OM JE VERDER TE HELPEN

4 EASY MINDSET SHIFTS VOOR DIRECT BETERE ‘SALES’ RESULTATEN!

5 LAW OF ATTRACTION AFFIRMATIES DE WEL WERKEN

10 LAW OF ATTRACTION BOEKEN DIE JE GELEZEN ‘MOET’ HEBBEN

© 2020 DEBRA WILSON – ALL RIGHTS RESERVED

2022 Olive Mathews – All Rights Reserved.