BoekenBoeken

Hoe 1 routine mijn hele leven veranderde

Toen ik nog in vaste dienst werkte als psycholoog zei mijn manager tegen mij “Soof je rent altijd door de gangen, probeer eens wat rustiger aan te doen”. Maar voor mijn gevoel ging dat niet. Ik werkte 36 uur in de kliniek, daarnaast was ik voorzitter van de ondernemingsraad en ik runde een webshop met 2 fysieke verkooppunten.  

“Niet genoeg uren in de dag!” Was mijn overtuiging toen. 

Totdat ik 2015 thuis kwam te zitten met 2 breuken mijn rug. Na mijn operatie besloot ik dit moet anders. Ik gooide het roer om en kwam in aanraking met de wet van aantrekking. Vanaf dat moment ging alles in een stroom versnelling. Binnen 3 maanden tijd had ik een succesvolle online business staan, kwam mijn podcast binnen op nr 1 in iTunes en werd ik gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst. Maar belangrijker nog ik creëerde financiële en geestelijke vrijheid. En dit gun ik jou ook. 

Vandaag nieuwe Words of Wisdom

De Instructies naar Verlicht Leven is  beschikbaar via bol.com of sovschoice.com/shop. Lees mij deze week nog —> vandaag besteld is binnen 2 dagen in huis. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.