Manifest your greatest dreams

“Omdat de wereld klaar is voor jouw unieke gift!” 

BEN JIJ KLAAR OM JE LICHT VOLLEDIG TE LATEN SCHIJNEN?

Tijdens dit traject van 3 maanden onderga jij een volledige transformatie, waarbij je alle tools gaat leren om volledig vanuit alignment (lees hoge energie/lees volledig bij jezelf) te leven, ondernemen en geld te manifesteren. Dankzij het creëren van een super sterke money mindset sta ik nu waar ik sta, ben ik in staat mijn licht zo fel te laten schijnen, doe ik waar ik echt gelukkig van word, kan ik mijn why volledig leven, kan ik onvoorwaardelijk geven en super veel quality time vieren met de mensen die ik lief heb. Ik leer jou alle tools die ik zelf elke dag toepas waardoor ik nu het leven leid dat ik doe. Een leven vanuit alignment, met veel liefde, joy en fun!

Money Mindset Training

We beginnen deze bootcamp met mijn populaire money mindset training. Een training waarin je niet alleen gaat leren hoe je geld kunt manifesteren maar bovenal gaat leren hoe je echte financiële vrijheid voor jezelf creëert. Dankzij de tools uit deze course, die ik zelf overigens nog steeds dagelijks toepas, wist ik in slechts 1 jaar  tijd een omzet van 100.000 euro te manifesteren en inmiddels ben ik op weg naar de 1 miljoen. 

klein3

Over mij

Ik ben Sophie, psycholoog, schrijfster & onderneemster. Zelf ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met mijn eigen podcast show en creëerde ik een enorm betrokken online Community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid. En dit gun ik jou ook! 

OVERZICHT MODULES money mindset training

week 1
Signs & the universe

 “Vertrouwen” is een van de belangrijkste onderdelen van het manifesteren van geld. En laat dat nu precies datgene zijn wat veel van ons (inclusief mijzelf 😉 ) zo moeilijk vinden; het stukje “in vertrouwen” blijven. Daarom deel ik tijdens deze module de oefeningen die mij hebben geholpen om echt in dat stuk “vertrouwen” te komen. 

“Your signs are everywhere”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

week 2
Belemmerende gedachten

Ik dacht altijd dat ik geen “diepe” belemmerende overtuigingen rondom geld had, maar niets bleek minder waar. Toen ik eenmaal mijn vinger op de zere plek had gelegd, kon het geld manifesteren pas echt beginnen. Ik kwam er achter dat het niet meer dan logisch was dat geld tot nu toe niet naar me toe was gekomen. Ik deel in deze module precies hoe jij ook je “diepe” belemmerende overtuigingen kunt ontdekken en hoe jij echt een nieuw verhaal en een nieuwe relatie met geld kunt creëren. Geld zal zich vanaf hier welkomer voelen dan ooit tevoren. 

“Belemmerende gedachten zijn een beetje zoals schimmel op een muur, je kunt er nog zo een mooi behang over plakken, de schimmel komt altijd weer terug”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

week 3
Hoe ziet Financiële vrijheid er voor jou uit?

Na de intensieve module over de belemmerende overtuigingen gaan we aan de slag met het thema “financiële vrijheid”. Ik dacht altijd te weten wat financiële vrijheid betekende, maar toen ik met mijn money mindset aan de slag ging bleek niets minder waar. Door mijn ontdekkingsreis en studie naar “geld” en de “wet van aantrekking” ontdekte ik de enorme kracht van “clarity” en “groots dromen”. De inzichten en kennis rondom dit onderwerp heb ik omgezet in super praktisch toepasbare oefeningen voor jou zodat dat geld ook echt naar je toe kan stromen. 

“If you can feel it in your mind you can hold it in your hand”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

week 4
making it fun!

In module vier gaan we aan de slag met een van mijn favoriete thema’s: geld uitgeven en ontvangen “fun” maken. Geld uitgeven voelde altijd als iets “zwaars”, alsof er mij iets ontnomen was. En geld vragen, nou dat was al helemaal een “ding”. Want ja je kunt toch niet zomaar een heel hoog tarief gaan vragen voor je diensten?! 

Maar geloof mij deze module zal je hele kijk op geld veranderen. Niet alleen “durf” ik nu hoge prijzen te vragen voor mijn diensten, ik vind het zelfs leuk om hoge prijzen te vragen. En ook het stukje geld uitgeven voelt nu als iets moois, zo mooi zelfs dat ik elke dag random 5 euro aan iemand geef. Uiteindelijk is deze oefening all about “fun” en een hele andere kijk op geld. 

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

week 5
inspired action

Tot slot gaan we “inspired action” nemen. Want de sleutel tot het creëren van echte financiële vrijheid is dat jij leert in contact te komen met jezelf en van daaruit actie leert ondernemen. En alhoewel we daar in de volgende training nog veel verder op in gaan, ga je daar nu ook al een start mee maken. Deze module zal je helpen dat geld nog sneller te laten stromen. 

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Words of praise van mijn dream members/customers

Sophie brengt me thuis bij mezelf en in contact met mijn kracht. Ik voel nu het vertrouwen om van binnen naar buiten te leven, dat ik mijn plek mag innemen in deze wereld en dat er ruimte is voor mijn dromen. Tijd om een nieuw verhaal te gaan schrijven...

Doreen Koehler - www.overthemoonwithyourself.com

Mijn droomleven creëren en stap voor stap manifesteren, dat is wat ik van Sophie leer. Door haar training voel ik weer wie ik ben en waar ik voor sta 🦋

Miranda Mathijssen - www.bbbhealthboutique.nl

Empower Your Mindset Training

Na het afronden van de Money Mindset training gaan we verder met de Empower Your Mindset Training. Een training waarbij je 7 weken intensief aan de slag gaat met je “alignment” werk. Deze course staat volledig in het teken van: het ontdekken/nog sterker voelen van je purpose, het creëren van rust & balans in je leven (lees o.a. grenzen aanvoelen en durven stellen) en het volledig durven te gaan staan voor wie jij werkelijk bent. 

oVERZICHT MODULES EYM course

week 1
ONTDEKKEN VAN JE PURPOSE

In deze module ga jij middels mijn welbekende “wondervraag” het grote plaatje (je purpose/why) in kaart brengen. De opdrachten uit deze module maak ik zelf elk kwartaal opnieuw en helpen mij iedere keer opnieuw om weer een stukje groter te gaan dromen. De oefeningen uit deze module lenen zich zowel voor vrouwen die helemaal aan het begin van hun reis staan, als voor vrouwen die net als ik al hun “why” leven.

“If you can feel it in your mind you can hold it in your hand”!

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

WEEK 2 CREËREN VAN RUST/PEACE​

Tijdens deze module ga jij diverse tools leren om jezelf gedurende de dag in een hogere energie te houden (lees; je niet meer leeg getrokken voelen aan het eind van de dag). Je gaat rust en focus creëren. En je gaat leren hoe jij niet helpende gedachten kunt omvormen tot nieuwe helpende gedachten die je echt kunt voelen. Deze module is voor mij een module waar ik steeds opnieuw naar terug keer als ik merk dat ik vastloop in mijn eigen “ego” gedachten. 

“Jij bent je gedachte niet, je bent slechts de denken van je gedachte”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Week 3 CONFIDENCE & SOURCE ENERGY​

Met behulp van de lessen in module 3 ga je op zoek naar wie je werkelijk bent, los van al je (perfectionistische) belemmerende overtuigingen. Je gaat ontdekken wat jou bijzonder en uniek maakt (wie jouw source energy is) en hoe je dat kunt gaan inzetten om het maximale uit jezelf en je leven te halen. Het voelen van wie je werkelijk bent is soms een hele opgave (ook voor mij is dit soms nog steeds iets dat ik even “vergeet”) maar het zal je leven compleet veranderen als jij volledig durft te gaan omarmen wie je werkelijk bent! En dat is wat ik je in deze module ga leren. 

“Je bent perfect omdat je bent wie je bent”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Week 4 INSPIRATIE & RELATIES

Relaties zijn nu eenmaal niet altijd makkelijk en confronteren ons dikwijls met ons eigen ego waardoor we soms het gevoel kunnen hebben vast te lopen. Deze module heeft mij geleerd in alle relaties dicht bij mijzelf te blijven en mij niet te verliezen in de “negatieve” energie van anderen.  

“Happiness is something you attract by the person you become”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Week 5 INSPIRED ACTION

De reden waarom ik nu sta waar ik sta is 100 % dankzij mijn guided meditatie welke ik tijdens deze module met jou zal delen. Zo vaak voelde ik me overspoeld en had ik geen idee wat nou de beste volgende stap zou zijn. De tools uit deze module hebben mij zoveel rust gegeven, waardoor ik nu altijd van binnen uit voel wat de volgende stap moet zijn. Deze module gaat echt over voelen en het nemen van inspired action. 

“Action is not required it is inspired”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Week 6 MOED & DANKBAARHEID

De EYM course gaat niet over een leven creëren zonder “tegenslagen” want tegenslagen zullen er nog komen, maar je kunt wel leren er anders mee om te gaan zodat de impact op jouw leven minder heftig zal zijn. Ik leer jou in deze module de technieken die je hierbij zullen helpen. 

“A grateful heart is a magnet for miracles”

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Week 7 ENJOY THE RIDE

In deze laatste module brengen we alles wat je tot nu toe geleerd hebt samen in een afsluitende opdracht die ik nog steeds dagelijks gebruik. En onthul ik het grote geheim naar echte geestelijke vrijheid. 

Enjoy the ride!!!

 • Inspirerende video's
 • Werkboek
 • Verdieping resources

Words of praise van mijn dream members/customers

Het voelde in het begin als een uitdaging, maar na 3 weken tijd had ik al zoveel nieuwe clienten gemanifesteerd. Wauw! Dit is het hoogste ooit. €5150 euro in slechts 3 weken tijd. Bedankt voor deze course.

Carlijn Appel - www.voedingsadviesappel.nl

Vroeger als meisje droomde ik erop los, maar verwezenlijkte ik mijn dromen niet. Ik durfde eigenlijk niet GROOTS te dromen. Door Sophie, ben ik veel meer in mezelf gaan geloven en zet ik prachtige stappen in mijn coachingpraktijk. Door Sophie durf ik eindelijk andere vrouwen te inspireren.

Floor van der Steen - www.Floorvandersteen.nl

kies je betaalplan

Kies voor het betaalplan dat het beste bij je past. De flexibel variant verloopt via automatische incasso. 

6 x gespreid betalen

€275

6/month

**deze prijzen zijn exclusief btw

Money Mindset Training + EYM Training

Werkboek met alle opdrachten

Levenslange toegang 24/7

Membership en ondersteuning van mijn magische Facebook Dream Community met uitsluitend gelijkgestemde vrouwen.

1 x per maand een LIVE met mij waarin ik verdieping geef op jullie vragen

BONUS: Toegang tot mijn besloten Soul Food Page (mijn persoonlijke bibliotheek met al mijn inspiratie bronnen/resources)

BONUS: Meditatiealbum met 60 minuten aan guided meditatie audio t.w.v. €21,95

BONUS: E-Book Empower Your Mindset t.w.v. €29,99

BONUS: 2 uur durende Masterclass "leren communiceren met je intuïtie" t.w.v. €90,75

eenmalige betaling

€1500

 (bespaar €150) 

**deze prijzen zijn exclusief btw

Money Mindset Training + EYM Training

Werkboek met alle opdrachten

Levenslange toegang 24/7

Membership en ondersteuning van mijn magische Facebook Dream Community met uitsluitend gelijkgestemde vrouwen.

1x per maand een LIVE met mij waarin ik verdieping geef op jullie vragen.

BONUS: Toegang tot mijn besloten Soul Food Page (mijn persoonlijke bibliotheek met al mijn inspiratie bronnen/resources)

BONUS: Meditatiealbum met 60 minuten aan guided meditatie audio t.w.v. €21,95

BONUS: E-Book Empower Your Mindset t.w.v. €29,99

BONUS: 2 uur durende Masterclass "leren communiceren met je intuïtie" t.w.v. €90,75

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Kun je de training in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt openen alle modules van beide trainingen. De training blijft levenslang toegankelijk, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt. Mijn advies is om minimaal 1 week per module uit te trekken. 

2. Wat houdt de Dream Community precies in?

De Dream Community is een zeer unieke en waardevolle besloten Facebook community waar alleen betaalde members zitten die ofwel de Money Mindset Training ofwel de EYM training hebben gevolgd. Ik geef zelf elke maand een live in deze community n.a.v. jullie vragen ter verdieping op de modules. De Dream Members zijn heel erg actief in de community waardoor er elke dag veel interactie is. Een plek boordevol inspiratie en support. 

3. Waar volg ik de online training?

De online training vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.