GO BIG OR GO HOME 2 DAAGSE

Kun je je het voorstellen? De vrijheid om je dagen zo in te delen als jij dat wilt. Bijvoorbeeld: een werkdag die pas om 11:00-12:00 uur begint, en eindigt rond 15:00/16:00 uur? Alleen maar afspraken in je agenda hebben staan die jij ook echt heel leuk vindt om te doen. Klanten hebben waar jij super veel energie van krijgt en die jou ook echt goed willen betalen voor jouw diensten. De vrijheid om morgen op een vliegtuig naar Italië te stappen en vandaaruit heerlijk te genieten en te werken. De financiële vrijheid om elke dag uit eten te gaan (als je dat zou willen ;)), die mooie ring voor jezelf te kopen, die droom auto te kopen en op vakantie gaan wanneer jij het wilt? Een leven waarin je volop voelt dat niets “moet” en alles “mag”. Dit is het leven dat ik gecreëerd heb in de laatste 2 jaar en dit is het leven dat ik jou ook gun!

Mijn Big why is het starten van een revolutie waarbij alle vrouwen hun gift volop voelen en durven te laten zien aan de wereld, zodat wij op die manier gezamenlijk echt een verschil kunnen maken. Een wereld waarbij kinderen van jongs af aan al leren dicht bij hun zelf te blijven, keuzes durven te maken vanuit hun hart, waarbij jongeren de vrijheid voelen om hun passie te ontdekken i.p.v. vroegtijdig een studiekeuze te maken, een wereld waarin je de vrijheid hebt je kinderen op te voeden op de manier waarop jij dat wilt, een wereld met love homes i.p.v. ziekenhuizen. Een wereld waarin we niet meer geleefd worden, maar waarin we ons leven VOLOP leven. Aankomend jaar 2020 ga ik de commitment aan met een groep vrouwen zodat jij jouw leven volop kan leven, een leven met financiële vrijheid, geestelijke vrijheid, een droom leven en een droom bedrijf. 

Welke onderwerpen zullen iig uitgebreid aan bod komen: 

–       Financiële blokkades doorbreken – hogere prijzen vragen, jezelf zo de wereld in zetten dat jij direct jouw ideale klant kunt gaan aantrekken. 
–       Volledig durven te gaan staan voor wie je bent. 
–       Groots zichtbaar worden op jouw unieke manier vanuit een super hoge energie.
–       Een leven waarin niets meer “moet” en alles mag.
–       Een lifestyle creëren die helemaal bij jou past, waarin alignment prio 1 is. 
–       Een leven vol financiële en geestelijke vrijheid, waarin jij jouw why volledig uitdraagt op jouw unieke manier. 

De exacte inhoud van de 2 dagen staat nog niet vast, omdat ik heel erg wil voelen wat de groep en jij individueel op het betreffende moment nodig hebt. Op deze manier zal de impact van deze 2 dagen nog groter zijn. We gaan echt doorpakken en concrete stappen nemen zodat Nederland dit jaar weer minimaal 50 onderneemsters rijker is die volledig AAN staan 😀💫.Praktische info: 

Max. Aantal deelneemsters: 50

Locatie: Amsterdam of Naarden
Duur: 2 dagen  (18 en 19 januari)

Programma dagen: start 11:00 uur eindtijd 18:00 uur. Het inhoudelijke programma duurt tot circa 17:00 uur, daarna sluiten we af met een borrel om te connecten. Het programma zal een afwisseling zijn van inspanning en ontspanning. Lunch en drankjes zijn allemaal inbegrepen. 

Kosten: 999 excl. btw als je in een keer betaald, 555 excl. btw per maand als je in 2 maanden betaald. 

BONUS: als extra bonus voor dit programma zal Vivian Reijs (bekend van SBS6 en RTL, founder van Vivonline en tevens een hele goed vriendin) langskomen om een workshop te geven over de kracht van kwetsbaarheid & succesvol ondernemerschap. Tevens zal je de mogelijkheid hebben al je vragen over ondernemerschap aan Vivian te stellen.

BONUS 2: als extra bonus voor dit programma zal Jennifer Marjan de Boer (founder van Jennifer’s Healingspraktijk en mijn beste vriendin) een workshop komen geven over energie werk. Jennifer is de reden waarom mijn groei de afgelopen jaren zo snel is gegaan en deze bonus mag niet ontbreken tijdens deze 2 dagen.

BONUS 3: tot slot ontvang je 6 maanden mijn Network Membership als bonus erbij ter extra ondersteuning en empowerment.

Aan het einde van de 2 dagen zullen we op een originele en ontspannen manier af ronden, maar dat hou ik nog even geheim ☺️.

Voel je aan alles OMG dit wil ik, stuur dan even een berichtje via info@sovschoice.com of een pm via insta sovschoice. Of boek direct je ticket via onderstaande link.

Liefs Sophie