De ‘magische’ formule voor het zetten van intenties

Herken je dat? Dat je je nog steeds regelmatig aan het einde van de dag ‘leeg’ of ‘overspoeld’ voelt? Zo ja, dan zou deze ‘magische’ formule wel eens uitkomst kunnen bieden. Een simpele formule met een magisch resultaat!

Magische formule: intenties zetten

Wat moet je niet doen?

Je intenties te ingewikkeld maken. Het liefst kun je je intentie in één kernwoord vatten die een duidelijke emotie bij je oproept. Het gaat niet zozeer om wat je zegt alswel om de emotie die jij koppelt aan dat wat je zegt. 

Wanneer zet je de intentie?

Net voordat je uit je bed stapt en net nadat je je ogen open doet.

Wat zeg je om de ‘juiste’ intentie te bepalen?

Stel jezelf eerst een simpele vraag ‘Hoe wil ik mij aan het einde van de dag voelen?’. Spreek vervolgens die wens uit aan het universum. Bijvoorbeeld: ‘ik wil mij aan het einde van de dag ontspannen voelen’ (basis). Ben je al wat meer gevorderd dan kun je ook zeggen ‘Vandaag laat ik me volledig leiden door jullie (het universum). Ik kijk er naar uit!’. 

Wat is het resultaat?

Wonderen zullen gebeuren. Er gebeurt iets magisch wanneer we ons laten leiden door het universum via onze intenties en focus. In de onderstaande video leg ik nog iets uitgebreider uit hoe intenties je kunnen helpen meer te leven vanuit overgave. Ik wens je heel veel oefen en manifestatie plezier! 

Liefs Sophie

p.s. Voor diegene die het stuk ‘intenties’ zetten en ‘samenwerken met het universum’ nog verder willen ontwikkelen zodat je echt vanuit die plek van ‘overgave’ kunt gaan leven kan ik hier via een aantal manieren aan bijdragen:

Heel veel liefs voor nu en geniet van deze mooie 2e paasdag.

X Sophie

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.