ALIGNMENT FIRST!

“Omdat je anderen onmogelijk iets kunt geven wat je zelf niet hebt” 

Het membership om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf of carrière te halen!

Ik weet hoe ontzettend lastig het is om een Daily Alignment practice (lees mediteren, lees lezen, lees offline zijn, lees quality tijd inplannen) een vast onderdeel te maken van je leven. We hebben kinderen, een partner, een onderneming, een baan, vrienden. Maar we vergeten dat we anderen onmogelijk iets kunnen geven wat we zelf niet hebben. Daarom heb ik “Alignment First” echt de belangrijkste prioriteit in mijn leven gemaakt. 

Toen ik vorig jaar besloot Alignment first mijn eerste prioriteit te maken veranderde mijn leven compleet. En wist ik in slechts 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business te gaan, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met mijn eigen podcast show en creëerde ik een enorm betrokken online Community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en ik kwam in contact met mijn Source Energy “Rose”. En dit gun ik jou ook! 

R.O.S.E. 

REVOLUTION OF SO V’S EMPOWERMENT

Je dag energiek beginnen én eindigen!

SIMPEL MAAR SUPER EFFECTIEF

In dit membership ga ik jou niet overspoelen met oefeningen en dingen die je “moet” doen. Want we moeten al genoeg. En alhoewel ik zelf zweer bij een ochtend routine werkt dit niet voor iedereen. Om te voorkomen dat een Alignment First Routine een verkapte to do taak wordt op je toch al zo lange to do list heb ik er voor gekozen dit memberhsip heel simpel gehouden. De basis van deze membership is mijn Basic Daily Alignment Practice, waarin ook het stukje intentie bepalen en dankbaarheid verwerkt zit. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken heb ik deze opgenomen in audio vorm zodat je de practice ook makkelijk in je lunch pauze doen, als de kinderen even aan het spelen zijn, of je ergens een gaatje hebt van 10 minuten. Simpel maar super effectief. 

Elke maand ontvang je van mij vervolgens een nieuwe Alignment oefening + Affirmatie die je kunt toevoegen aan je dagelijkse Alignment Routine. Op deze manier kun je je practice langer en uitgebreider maken naar verloop van tijd, en kun je ook precies onderzoeken wat wel en niet bij jou past. Daarnaast deel ik wekelijks met jou al mijn inspiratie resources zodat je nooit om inspiratie verlegen hoeft te zitten, deel ik al mijn meditatie albums met je (waaronder mijn allernieuwste Deep Connection Experience album, inclusief mijn magische Source Meditatie) EN geef ik elke 3 maanden een exclusieve groepscaching call.

EN ALS KERS OP DE TAART!!

Krijg je ook nog toegang tot mijn exclusieve Dream Community. De plek om mij nog beter te leren kennen en gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten die jou zullen helpen op je “Alignment pad” te blijven.  

Met dit membership creëer je de rust & focus die je nodig hebt om je licht volledig te laten schijnen

"Ik ben super blij dat ik heb besloten mij op te geven voor het Alignment First Membership. Door mijn dag nu rustig te beginnen, kom ik in een fijne energie, waardoor ik mij de rest van de dag minder opgejaagd voel!"
MArlou volkerink
Award winning brand stylist & content creator - www.FollowFashion.com

een vaste structuur voor je daily practice

Je ontvangt een Basic Daily Alignment Practice van circa 10 minuten die jij elke dag kunt uitvoeren. Dit audio bestand kun je makkelijk downloaden op je telefoon zodat je de routine zelfs in je lunch pauze of ergens onderweg kunt doen. 

ELKE MAAND EEN NIEUWE OEFENING + AFFIRMATIE

Elke maand ontvang je van mij een nieuwe Alignment oefening + Affirmatie (gericht op een specifiek thema zoals zelfliefde, geld, joy, etc.) die je kunt toevoegen aan je dagelijkse Alignment Routine. Op deze manier kun je je practice langer en uitgebreider maken naar verloop van tijd, en kun je ook precies onderzoeken wat wel en niet bij jou past. 

MEDITATIES

Je hebt toegang tot al mijn meditatie albums + alle meditaties die ik zelf gebruik (van anderen). Al mijn meditaties zijn eveneens downloadable zodat je op ieder gewenst moment een meditatie kunt opzetten.

WEKELIJKSE RESOURCES

Elke week deel ik met jou, in je memberhsip area, de resources die mij die week geïnspireerd hebben op het gebied van ondernemen, spiritualiteit en de wet van aantrekking (denk aan podcast episodes, workshops van Abraham, boeken, etc.). Op deze manier heb jij altijd toegang tot al mijn inspiratiebronnen.

GROEPS COACHING CALLS

Elk kwartaal geef ik een exclusieve groeps coaching call om verdieping te zoeken op het stuk alignment en de wet van aantrekking aan de hand van jouw persoonlijke vragen. 

TOEGANG TOT DE DREAM COMMUNITY

En als kers op de taart krijg je ook nog eens toegang tot mijn zeer waardevolle en exclusieve Dream Community. De plek om mij nog beter te leren kennen en gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten die jou zullen helpen op je “Alignment pad” te blijven.  

Twijfel je nog? Beluister dan deze episode.

dream members over de dream community!

Een inspirerende groep met geweldige gelijkgestemde vrouwen die elkaar steunen en naar een hoger level brengen.
Sabine de Heer
www.solune.nl
De Dream Community is zo waardevol! Unieke vrouwen, vol liefde passie en warmte!
Maud Vrenssen
www.itsall-aboutbymaud.nl
Onvoorwaardelijke support en begrip van gelijkgestemde vrouwen zo zou ik de Dream Community omschrijven.
Nikita van de Burgt
www.healthybodyandmindset.nl
Ik denk dat ik me nergens meer op mijn gemak heb gevoeld om mijn verhaal te delen dan in de Dreamcommunity van Sophie. Al vanaf het welkomstberichtje voelde ik mij op mijn plek.
Maike Smoorenburg
www.verslavendgoed.nl
De dames in de Dream Community zijn stuk voor stuk inspirerende power vrouwen! Niets is te gek en we staan elkaar bij in mooie maar ook mindere tijden. Echt een magische plek!
Chantal van Malsen
www.Capitalmonday.com
Welke uitdaging je ook voor je kiezen hebt of hoe laag of hoog je energie ook is, in de Dream Community is er altijd iemand die je (weer) de juiste richting op kan helpen.
Antonette Spaan
www.we12travel.com

ALLES NOG EEN KEER OP EEN RIJTJE

EEN VASTE STRUCTUUR VOOR JE DAILY PRACTICE​​

ELKE MAAND EEN NIEUWE OEFENING + AFFIRMATIE​

WEKELIJKSE RESOURCES​

TOEGANG TOT AL MIJN MEDITATIES

(inclusief mijn nieuwste Deep Connection Meditatie album t.w.v. €49,95)

GROEPS COACHING CALLS​​

TOEGANG TOT MIJN EXCLUSIEVE DREAM COMMUNITY

De plek om mij nog beter te leren kennen (via o.a. behind the scenes FB lives) en gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten die jou zullen helpen op je “Alignment pad” te blijven.

BONUS: 20% KORTING OP MIJN Empower Your Money Mindset BOOTCAMP

BONUS: TOEGANG TOT DE 1E SLEUTEL VAN MIJN EYMM BOOTCAMP (T.W.V. €132.50)

KRIJG DIRECT TOEGANG TOT JE PERSOONLIJKE MEMBERS AREA

maand variant

per maand opzegbaar
39,95
  • Betaal per maand (gaat via automatische incasso) *de prijzen zijn inclusief btw

JAAR VARIANT

€79,40 voordeliger
400
  • Betaal in een keer voor 12 maanden en bespaar €79,40
    *de prijzen zijn inlusief btw

LET OP DE DEUREN SLUITEN 30 JUNI EN GAAN PAS WEER IN DECEMBER OPEN!

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Ik wil meedoen, en nu?

Door op de roze “subscribe now” button te klikken komt het membership direct in je winkelmand. Vandaaruit kun je betalen met iDEAL, creditcard of Pay-pal. Nadat de betaling succesvol is afgerond ontvang je automatisch een e-mail met daarin jouw log in gegevens voor de online omgeving waarin het membership zal plaats vinden. Daarnaast ontvang je ook direct de toegangslink voor de Dream Community en indien je tot de eerste 50 aanmeldingen behoort ontvang je de 2 bonussen er ook direct bij. 

2. Hoe werkt een maandelijkse betaling?

De maandelijkse betaling werkt via een automatische incasso. Je membership wordt automatisch voor je verlengd zodat je hier verder geen omkijken meer naar zult hebben.

3. Kun je per maand stop zetten?

Ja dat kan zeker. Je kunt de automatische incasso per maand stopzetten. Op het moment dat je wilt stoppen hoef je alleen maar een mail te sturen aan redactie@sovschoice.com en dan wordt je abonnement kosteloos geannuleerd. Er geldt een opzeg termijn van een maand. Indien je per jaar betaald kun je niet per maand opzeggen maar dan bespaar je wel €79,40.

4. Kan ik nadat ik mijn membership het stop gezet nog instappen voor de oorspronkelijke prijs?

Nee, de prijs die je nu betaalt geldt alleen nu, naarmate de waarde van de membership stijgt zal de inschrijf prijs verhoogt worden. De prijs waarvoor jij instapt, blijft wel jouw membership prijs, óók wanneer het duurder wordt, mits je niet tussentijds je membership stop zet. 

5. Waar kan ik alle opdrachten en resources terug vinden?

Alle oefeningen, meditaties en resources staan overzichtelijk op een plek in jouw persoonlijke “membership area” waar jij 24/7 bij kunt. Elke keer als er een nieuwe oefening klaar staat ontvang je hier een melding van in je mailbox.  

6. Kun je de opdrachten & meditaties ook offline beluisteren?

Ja dat kan zeker. Alle oefeningen en meditaties kun je vanuit je membership area downloaden op je PC, tablet of telefoon.  

7. Wat houdt de Dream Community precies in?

De Dream Community is een zeer unieke en waardevolle besloten Facebook community vol gelijkgestemde vrouwen. Je kunt alleen toegang krijgen tot deze community wanneer je meedoet aan de EYMM bootcamp of aan deze Alignment Membership. Ik ben zelf regelmatig aanwezig in de community en ik geef gemiddeld 1 x per maand een Facebook Live in de community. De bestaande Dream Members zijn zelf heel erg actief in de community, waardoor er elke dag veel inspiratie en support te vinden is.  

8. Als ik mijn membership stop zet, blijf ik dan nog wel member van de Dream Community en hou ik nog wel toegang tot mijn online omgeving?

Op het moment dat je je membership stop zet, dan vervalt je toegang tot de Dream Community en je members area. 

“My greatest gift to you is for me to believe in your greatest achievements”