TOT 2016 LEEFDE IK, zoals vele, nog met mijn oogkleppen op. Ik leefde in mijn fysieke wereld met mijn fysieke ongemakken (lees: rugpijn, migraine, spastische darm, endometriose), geldtekort, zelfbeeld issues, perfectionisme en onzekerheden over mijn Zijn. 2016 veranderde alles. Voor die tijd was ik zeker niet ongelukkig, maar terugkijkend leefde ik niet echt. Ik werd geleefd.
DE 2E FASE VAN MIJN ONTWAKING: Na een dienstverband van bijna 10 jaar bevond ik mij begin 2017 opeens zonder vaste baan. Op dat moment had ik een keuze. Ga ik voor een ander bedrijf werken en blijf ik op mijn vertrouwde pad of ga ik mijn grote droom achterna? Mijn droom van een vrij leven vol financiële overvloed en impact. Een leven waarin ik volop zou leven en niet meer geleefd zou worden?! Ik koos voor het laatste. Dat ik toen nog niet precies wist hoe die droom er uit zag of hoe ik daar überhaupt van zou kunnen rondkomen hield mij niet tegen. Ik wist gewoon ik moet dit doen en dan zal de weg zich wel wijzen. En dat gebeurde ook. Ik nam de ‘leap of faith’ en ik kreeg de tools van het universum die ik nodig had om het waar te maken. Deze tools hebben gemaakt dat ik de afgelopen jaren daadwerkelijk dat financieel en geestelijke vrije leven heb kunnen manifesteren. En zoveel mensen gedurende mijn pad, via onder andere mijn podcast show, mijn events, en mijn trajecten, heb mogen inspireren hetzelfde te doen.

Vanaf het moment dat ik in 2017 tegen het universum zei “I am willing” ging het eigenlijk allemaal heel snel. De business nam een quantum leap. De podcast show belande binnen no time op nummer 1 in i-Tunes en de omzet groeide enorm snel. Maar daarmee nam ook mijn verantwoordelijkheidsgevoel en alles wat daarbij kwam kijken enorm. Eind 2018 eiste dit zijn tol. Door verschillende samenwerkingen, te veel input en onvoldoende kennis over hoe ik krachtig in mijn eigen energie kon blijven verloor ik mijzelf. Het stroomde niet meer, en de joy in wat ik deed verdween.

Het was op dat moment, eind 2018 dat ik niet anders kon dan weer naar binnen keren, en het is op dat moment dat deze instructies zijn ontstaan. "Soms is rust en stilte alles wat je nodig hebt om die connectie nog krachtiger te voelen." Dankzij mijn krachtige connectie met het universum kon ik opnieuw die connectie maken en mocht ik mijn eerste boek schrijven. Het was een bijzondere reis. En ik hoop dat mijn boek & mijn begeleiding jou ook naar die plek van stilte zal brengen en dat jij middels mijn vragen aan het universum, en de antwoorden van het universum via Rose, jouw weg zal vinden naar wie jij werkelijk bent: een bijzonder en uniek wezen, met een eigen unieke bijdrage.

Ik geloof namelijk oprecht dat wij allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. En dat iedereen ertoe doet. Mijn hoop is dat mijn bijdrage je zal helpen om jouw eigen connectie met het universum nog krachtiger en intentioneler kan maken. Zodat jij net als ik een leven & business at ease kunt creëren. Omdat je het waard bent!

Liefs, SOPHIE

CONTACT

Voor samenwerkingen/interviews of wil je mij boeken om te spreken op je event stuur dan een mailtje naar Info@SoVsChoice.com. Voor samenwerkingen/interviews of wil je mij boeken om te spreken op je event stuur dan een mailtje naar Info@SoVsChoice.com.

Voor support vragen kun je mailen naar Support@SoVsChoice.com

Heb je interesse in coaching stuur mij dan een WhatsApp via 0654932394.

So V's choice featured in