I applaud Sophie voor haar werk. Dit is hoe we elkaar werkelijk groter maken en helpen.
Lou Niestadt
Schrijfster

Hi ik ben Sophie

Vanaf 2017 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de wet van aantrekking is mijn hele leven compleet veranderd. Van een psycholoog in vaste dienst met veel beperkende overtuigingen over mezelf en over geld wist ik mijzelf en mijn leven in een hele korte periode te transformeren. Binnen 3 maanden tijd had ik mijn schuld van ruim €20.000 ingelopen, had ik een passief inkomen van €10.000 en veroverde ik een regelmatige nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 met mijn ‘praktisch spirituele’ podcast show. Ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook! Daarom heb ik op deze website talloze resources staan om je hierbij te helpen. Mijn verhaal gaat over Divine timing en op het volledig vertrouwen van je eigen intuïtie stem! Iets wat heel veel onderneemsters wel willen maar niet durven. Want hoe spannend is het om een nieuwe grote investering te doen in je bedrijf? Of jezelf volledig vanuit je authentieke zelf te laten zien in een podcast show? Of een eerste high end product te verkopen? Maar volledig vertrouwen op je eigen intuïtie en je niet laten meeslepen door al je geconditioneerde overtuigingen en angsten is het mooiste cadeau dat je jezelf, je klanten en de wereld kunt geven.

Je krijgt altijd waar je klaar voor bent

Ik heb in mijn leven (ik ben nu bijna 35) meerdere malen voor een moedige keuze gestaan. In 2016 toen ik van een psycholoog in vaste dienst met veel belemmerende overtuigingen en na een ziektebed van 2 jaar besloot alles om te gooien met hoge schulden en hoge maandlasten, en toch 3 maanden later een super succesvolle online business had staan en met mijn podcastshow op nummer 1 van I-Tunes binnenkwam. In 2018 toen ik op het hoogtepunt van mijn bedrijf besloot alle marketing tools los te laten en alle vaste vormen van inkomen stop te zetten, en toch mijn groei wist door te zetten en gefeatured werd in de top 10. meest succesvolle online onderneemsters. 

Maar afgelopen jaar (2019) was absoluut een jaar van complete ‘overgave’. Augustus (2019) pre lanceerde ik mijn eerste boek ‘de Instructies naar Verlicht Leven’. Een onconventioneel boek (een beetje in de stijl van ‘een ongewoon gesprek met God van N.D. Walsch) waarin ik in gesprek ga met mijn spirit guide en al mijn vragen stel tijdens mijn zoektocht naar Verlichting. Ik dacht dat doe ik wel even een eigen boek uitgeven. Sterker nog ik was ervan overtuigd dat ik het per se zelf moest doen ondanks de ingangen die ik had bij diverse uitgevers. Wat ik toen nog niet wist, was dat het zelf uitgeven van mijn eigen boek de ultieme test in overgave zou zijn. Want waar ik gepland had het boek in oktober tijdens mijn grote boek lancering in het Hilton met ruim 100 inspirerende vrouwen waaronder Carolien Spoor (ook wel bekend van ‘de Zwarte Tulp’) en Vivian Reijs te presenteren verscheen het boek NIET. De workshop zelf was een groot succes maar het boek bleef uit. En het bleef maanden uit! Tot 2 maal toe kwamen de boeken beschadigd vanuit China binnen. Ik was de wanhoop redelijk nabij. Ruim €10.000 stond op het spel. Dus had ik eind december 2 keuzes: ermee stoppen of dapper door gaan. Ik koos voor het laatste. Ik belde al mijn 200 klanten die het boek al besteld hadden en al bijna 3 maanden wachtte op het boek en vertelde hen dat ik niet anders kon dan mij overgeven aan de divine timing waarop dit boek zou moeten verschijnen. Ik voelde aan alles ‘dit moet een diepere betekenis hebben’. Maar eerlijk is eerlijk het was een grote uitdaging. Want de kosten liepen door en de angst dat het boek er nooit zou komen nam steeds meer toe. 

Ultieme overgave

De reis van het zelf uitbrengen van mijn boek bleek de ultieme test in overgave.


Uiteindelijk vond ik een nieuwe drukker in Nederland. En toen na maanden wachten, heel veel investeringen en heel veel SURRENDER werk verscheen het boek.

En het was pas toen op de dag dat het boek uitkwam dat ik snapte wat al die maanden de reden van uitstel was geweest. Namelijk: Divine timing.

Uiteindelijk lag het boek precies in het weekend dat het Corona virus grootschalig uitbrak in Nederland bij de mensen op de deurmat. Precies in de week dat de wereld zo zat te wachten op een stuk Verlichting. Vanaf dat moment heb ik besloten nooit meer te twijfelen aan divine timing, en nog krachtiger voor mijn missie te gaan staan. Vrouwen over de hele wereld te laten weten dat er iets magisch gebeurt wanneer je je geconditioneerde overtuigingen los durft te laten, en echt volledig vanuit je intuïtie durft te gaan leven en ondernemen. Ik geloof oprecht dat de sky dan the limit is. En dat als we met alle vrouwen volledig op onze eigen intuitiestem gaan Vertrouwen we de wereld gezamenlijk zoveel mooier kunnen maken. Womenempowerment 2.0 zeg maar.

Liefs Sophie