About me, Mijn verhaal........

Het ontstaan van mijn verlangen....

‘Florence Nightingale’ noemde mijn moeder mij vroeger. Toen ik een jaar of 4 was zat ik met haar op de bank en zag ik een foto van een uitgemergeld kindje uit Afrika. Ik weet nog dat ik toen dacht later ga ik die mensen helpen. Daar is mijn verlangen om anderen mensen te ‘helpen’ ontstaan en dat verlangen heeft mij nooit losgelaten.

 

Tot 2016 leefde ik..........

Tot 2016 leefde ik zoals velen, nog met mijn oogkleppen op. Ik leefde in mijn fysieke wereld met mijn fysieke ongemakken (lees: rugpijn, migraine, spastische darm, endometriose), geldtekort, zelfbeeldissues (lees eetstoornis), perfectionisme en onzekerheden over mijn Zijn. 2016 veranderde alles. Voor die tijd was ik zeker niet ongelukkig, maar terugkijkend leefde ik niet echt. Ik werd geleefd. Totdat een ziekte periode van 2 jaar alles veranderde. Tijdens deze periode is mijn verlangen ontstaan om een leven te creëeren waar ik zelf de ‘spelregels’ bepaal, versus een leven waarin ik compleet geleefd werd. 

Mijn WHY........

Bijdragen aan een wereld waar iedereen een plek heeft. Hoe bijzonder je ook bent. Ik droom van Love Homes (een plek waar naast de traditionele zorg ook ruimte is voor het energetische stuk van healing en oog is voor de fysieke omgeving, denk aan mooie rust gevende ruimtes, helende architectuur, mooie materialen en helende planten) versus de traditionele ziekenhuizen en schoolsystemen waar ieder kind gezien wordt en gestimuleerd wordt zijn/haar eigenheid te ontwikkelen.

I applaud Sophie voor haar werk. Dit is hoe we elkaar werkelijk groter maken en helpen.
Lou Niestadt
Schrijfster

My Journey so far......

In 2008 studeerde ik cum laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als psycholoog. De jaren die daarop volgde werkte ik in de 2e lijn gezondheidszorg als psycholoog. De eerste 4 jaar werkte ik bij de grootse verslavingszorginstelling in Amsterdam en daarna werkte ik bijna 4 jaar bij de grootse eetstoornis kliniek in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden als psycholoog was ik tevens coördinator van verschillende afdelingen binnen de instelling en werkte ik ruim 4 jaar als voorzitter van de Ondernemings Raad. Na bijna 10 jaar in vaste dienst was het na een ziekteperiode van ruim 2 jaar tijd om een ander pad te kiezen. Ik besloot mijzelf 1 jaar te geven om mijn droom te realiseren. Een droom waarbij ik niet alleen mijn leven naar een heel ander level zou brengen maar het leven van 1000e vrouwen over heel de wereld. Dit lukte, en hoe 🙂

 

In 2017 begon ik met So V’s Choice. Ik besloot mij volledig te verdiepen in de wet van aantrekking en wist mij te ontwikkelen tot een van de grootste experts op dit gebied binnen Nederland. Middels mijn courses en content heb ik inmiddels 1000e vrouwen en onderneemsters geholpen het maximale uit hun leven & hun business te halen. Ik veroverde afgelopen jaren meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn populaire podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook!

Mijn missie.....

Mijn missie is helder: zoveel mogelijk vrouwen inspireren het maximale uit zichzelf, hun leven en hun busines te halen. Zodat zij de impact kunnen gaan maken op de wereld die ze bedoeld zijn te maken! 

Sophie haar trainingen zijn perfect voor vrouwen die meer impact willen maken op de wereld!
Birigit Luijk
Facebook expert

Hoe kan ik je helpen.....

Ik help vrouwen binnen 3 maanden een succesvolle (online) business neer te zetten zodat zij het maximale uit zichzelf hun Leven & hun Business kunnen halen.

Zet jezelf op de wachtlijst voor de volgende keer dat mijn Spirit Marketing Academy (de Academy om binnen 3 maanden een succesvolle online business neer te zetten) open gaat. 

Voor 1 op 1 coaching (ik heb een paar plekken per jaar) kun je contact opnemen via info@sovschoice.com. 

Je kunt me kennen van.....

Naast mijn werkzaamheden als ‘business coach’ (al ben ik geen groot fan van dit woord) kun je mij kennen van mijn populaire podcast show (de So V’s Choice Podcast show) die regelmatig op nummer 1 staat in de I-Tunes top 200 lijst, de LAB of Attraction (een podcast show die ik samen met Lou Niestadt heb gehost), mijn goed bezochte events en mijn boek ‘De Instructies naar Verlicht Leven’. Verder ben ik afgelopen jaren meerdere keren te gast geweest bij NPO radio 1, sprak op diverse ondernemers events, werd ik gefeatured in EditieNL, stond ik in de VIVA, de Goaldiggersguide en de top 10 lijst ‘meest succesvolle ondernemers’.

Voor contact

Voor vragen omtrent de Spirit Marketing Course of 1 op 1 coaching kun je een e-mail sturen aan info@sovschoice.com. Voor samenwerkingen of interviews kun je een e-mail sturen aan redactie@sovschoice.com.

Sanny Verhoeven

"

Sanny Verhoeven

Over soof haar boek ‘de instructies naar verlicht leven’ 

“Dit boek had je 2 jaar geleden nog niet kunnen uitbrengen. Jij durft niet alleen te gaan staan voor wie jij bent, maar ook nog eens voor je spirit guide. Dit is echt het ultieme voorbeeld van zichtbaarheid.”

Carolien Spoor

"

Carolien Spoor

Over Soof haar podcast show en events

“Vorig jaar ontmoette ik Sophie van ‘So V’s Choice’ en zij inspireerde mij enorm: met haar podcasts, events en coaching helpt zij je op spirituele wijze het maximale uit jezelf te halen. Ook als je totaal niet spiritueel bent ingesteld, is het echt de moeite waard om een keer haar podcast te luisteren.Ze heeft net haar nieuwe boek gelanceerd: ‘Instructies naar een verlicht leven’, en dit lijkt me de perfecte periode om me hierin te verdiepen.”