About me, Mijn verhaal........

Het ontstaan van mijn verlangen....

‘Florence Nightingale’ noemde mijn moeder mij vroeger. Toen ik een jaar of 4 was zat ik met haar op de bank en zag ik een foto van een uitgemergeld kindje uit Afrika. Ik weet nog dat ik toen dacht later ga ik die mensen helpen. Daar is mijn verlangen om anderen mensen te ‘helpen’ ontstaan en dat verlangen heeft mij nooit losgelaten.

 

Tot 2016 leefde ik..........

Tot 2016 leefde ik zoals velen, nog met mijn oogkleppen op. Ik leefde in mijn fysieke wereld met mijn fysieke ongemakken (lees: rugpijn, migraine, spastische darm, endometriose), geldtekort, zelfbeeldissues (lees eetstoornis), perfectionisme en onzekerheden over mijn Zijn. 2016 veranderde alles. Voor die tijd was ik zeker niet ongelukkig, maar terugkijkend leefde ik niet echt. Ik werd geleefd. Totdat een ziekte periode van 2 jaar alles veranderde. Tijdens deze periode is mijn verlangen ontstaan om een leven te creëren waar ik zelf de ‘spelregels’ bepaal, versus een leven waarin ik compleet geleefd werd. 

Mijn WHY........

Iedere vrouw op deze wereld helpen geloven dat je echt ALLES kunt bereiken wat je wilt! Opdat we dat als vrouwen mogen doorgeven aan de volgende generatie.

Over mij

In verwachting van een prachtige dochter, mama van Bonkie (de liefste hond op de wereld), partner van een fantastische man en owner van So V’s Choice. Daarnaast hou ik enorm van mooie dingen, CHANEL en Louis Vuitton tassen en luxe vakanties in Italie.  

I applaud Sophie voor haar werk. Dit is hoe we elkaar werkelijk groter maken en helpen.
Lou Niestadt
Schrijfster

My Journey so far......

In 2008 studeerde ik cum laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als psycholoog. De jaren die daarop volgde werkte ik in de 2e lijn gezondheidszorg als psycholoog. De eerste 4 jaar werkte ik bij de grootse verslavingszorginstelling in Amsterdam en daarna werkte ik bijna 4 jaar bij de grootse eetstoornis kliniek in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden als psycholoog was ik tevens coördinator van verschillende afdelingen binnen de instelling en werkte ik ruim 4 jaar als voorzitter van de Ondernemings Raad. Na bijna 10 jaar in vaste dienst was het na een ziekteperiode van ruim 2 jaar tijd om een ander pad te kiezen. Ik besloot mijzelf 1 jaar te geven om mijn droom te realiseren. Een droom waarbij ik niet alleen mijn leven naar een heel ander level zou brengen maar het leven van 1000e vrouwen over heel de wereld. Dit lukte, en hoe 🙂

In 2017 begon ik met So V’s Choice. Ik besloot mij volledig te verdiepen in online marketing en ontwikkelde ik een unieke methode: de spirit marketing methode. Hiermee help ik ondernemers meer rust te creëren in hun agenda terwijl hun business easy & effortless doorgroeit! 

Mijn missie.....

Mijn missie is helder: zoveel mogelijk ondernemers helpen meer rust te creëren in hun agenda zodat ze maximaal kunnen genieten van alle facetten van het leven & ondernemen!

Sophie haar trainingen zijn perfect voor vrouwen die meer impact willen maken op de wereld!
Birigit Luijk
Facebook expert

Hoe kan ik je helpen.....

Ik help ondernemers een lege agenda te creëren terwijl hun business easy & efforless doorgroeit!

Dit doe ik zeer succesvol via de Spirit Marketing Academy.

Je kunt me kennen van.....

Naast mijn werkzaamheden als ‘business coach’ (al ben ik geen groot fan van dit woord) kun je mij kennen van mijn populaire podcast show (de So V’s Choice Podcast show) die regelmatig op nummer 1 staat in de I-Tunes top 200 lijst, de LAB of Attraction (een podcast show die ik samen met Lou Niestadt heb gehost), mijn goed bezochte events en mijn boek ‘De Instructies naar Verlicht Leven’. Verder ben ik afgelopen jaren meerdere keren te gast geweest bij NPO radio 1, sprak op diverse ondernemers events, werd ik gefeatured in EditieNL, stond ik in de VIVA, de Goaldiggersguide en de top 10 lijst ‘meest succesvolle ondernemers’.

Voor contact

Voor vragen omtrent de Spirit Marketing Course kun je een e-mail sturen aan info@sovschoice.com. Voor samenwerkingen of interviews kun je een e-mail sturen aan redactie@sovschoice.com.