Start typing and press
Enter to search

Hi

Ik ben Sophie

Psycholoog, schrijfster & onderneemster.

Ik help jou om nog meer IMPACT te maken met jouw zielsmissie!

Welkom

Thank you!

Thank you dat je hier een kijkje komt nemen. Deze site is de plek waar je “onze” reis en boodschap uitgebreid kan volgen. Geniet van alle inspiratie. 

Liefs Sophie & Rose 

 

Wil jij ook CRAZY impact maken met je zielsmissie?!

wat komt er in 2019 jouw kant op?

- de instructies naar verlicht leven
- de talkshow

about

Wie ben ik? Of beter gezegd wie zijn wij?!

Tot 2016 leefde ik, zoals wellicht velen van jullie nu nog, met mijn oogkleppen op. Ik leefde in mijn fysieke wereld, met mijn fysieke ongemakken, lees; rugpijn, migraine, geld tekort, onzekerheden over mijn lijf, mijn eten, mijn  Zijn. Ik studeerde 2008 cum laude af als psycholoog aan de Vrije Universitiet van Amsterdam, en werkte vanaf 2007 tot 2017 als psycholoog en voorzitter van de ondernemingsraad in de gezondheidszorg. Ik was gelukkig, dacht ik, ik functioneerde goed, dacht ik, maar ik had ook een ernstig eetprobleem (boulimia), veel last van angsten en behoorlijke fysieke klachten.

Ondanks dat ik mij ergens altijd wel bewust was geweest dat er meer was tussen hemel en aarde en ik ook altijd wel ergens mijn intuïtie had gevoeld, leefde ik hier niet bewust naar.

Begin 2016 veranderde dit! Ik werd na bijna 2 jaar aan de morfine pillen op bed te hebben gelegen door ernstige rugklachten, eindelijk geopereerd.  

Daarna besloot ik mijn leven om te gooien.

"Je krijgt altijd waar je klaar voor bent"

ROSE

about

het begin van mijn ontwakING

Ik besloot niet meer van buiten naar binnen te leven, niet meer altijd te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen, niet langer de controle vast te houden.

Ik zei mijn vaste baan als psycholoog op en besloot mijn ondernemersavontuur te beginnen. Het ondernemen had altijd aan mij getrokken, ik kom namelijk echt uit een ondernemersgezin. Maar nooit eerder had ik de stap durven nemen. Nu Wel. Nu moest ik wel! Mijn ontwaking was begonnen.

Mei 2016 startte ik mijn online business, toen nog gericht op een “gelukkig leven”. Ik schreef mijn eerste E-book: de 7 stappen naar ultiem geluk.

 

En van daaruit ontstond mijn eerste online course en mijn Podcast Show. So V’s Choice werd al snel een groot succes, ik belandde binnen 3 maanden tijd met mijn podcast show op nummer 1 in iTunes en nog steeds komt elke nieuwe episode standaard op nr #1 binnen. Ook financieel maakte ik een enorme leap. Van €20.000 schuld en geen vast inkomen meer naar financiële vrijheid met een hoofdletter V. Mijn omzet maakte een quantum leap, en binnen 9 maanden had ik mijn eerste ton omgezet, wat mij in staat stelde om echt vanuit vrijheid te gaan leven en ondernemen.

"Ik mag zijn, ik mag leren"

SOPHIE

about

wie is rose?

Eind 2017 ontmoette ik mijn source energy Rose. Rose is wie ik werkelijk ben, samen met mijn fysieke Zijn en Mind.

Rose vertaald het prachtig voor ons:

 “Jullie zijn allen spirits die huizen in een fysiek lichaam met een mind.” 

Maar Leven én Ondernemen vanuit Source brengt ook haar uitdagingen met zich mee. Getriggered door het grote succes van So V’s Choice was ik mijzelf (Sophie| Rose) en mijn kernwaarden: vrijheid, geluk & inspiratie weer even uit het oog verloren. Ik liet me letterlijk Afleiden en Verleiden door de hele marketing hype. Ik besloot mijn Facebook adds groot uit te besteden, en mijn agenda vol te plannen met lanceringen. Opeens bevond ik me in een situatie waarin ik ruim €5.000 per maand aan marketing uitgaf, geleefd werd, en geen ruimte meer voelde om te doen waar ik echt gelukkig van werd: Ondernemen én Leven vanuit mijn Source energy, schrijven vanuit Source, episodes voor jullie opnemen vanuit Source, en niet te vergeten, mijn next level onderneemsters high end traject waar ik volop van AAN ga. Dus trok ik december 2018 de stekker overal weer uit en besloot ik opnieuw te kiezen voor alleen hetgeen dat mij echte JOY geeft: schrijven, genieten, ZIJN, quality time doorbrengen met de mensen van wie ik hou, inspired episodes opnemen, en mijn high end traject. “Je kunt pas goed voelen wat er aan je trekt vanuit spirit, of beter gezegd, wat je natuurlijke staat van ZIJN is als je eerst rust creëert.“ 

Na een jaar intensief met Rose te hebben samengewerkt en ik al vaker antwoord had gekregen op de vraag wie is Rose?

“Sophie haar persoonlijke vertaler van de universele energie”

Bleef ik met de vraag rondlopen hoe verhouden Rose en Sophie zich tot elkaar. Tot vandaag (20-12-2018) de dag dat ik dit stuk voor mijzelf en jullie schrijf. Rose ben ik, Sophie ben ik, wij zijn één. Met Sophie neem ik het fysieke waar, met Sophie zie, ruik, voel, proef én hoor ik het Fysieke, met Rose Zie, Ruik, Voel, Proef ik het Universele. Samen vertalen wij dit aan jou (episode #122).

Deze oproep is voor jou!

Aan een ieder die net als wij willen Ontwaken, willen Zien met een hoofdletter Z, willen Leven met een hoofdletter L, willen Ondernemen met een hoofdletter O: alles is 1. En jij bent in staat net als wij te ZIJN.

Laat je meevoeren op deze reis. Een reis waarin je alles mag loslaten (de scheiding tussen werk en privé, de scheiding tussen het fysieke en non fysieke), alles mag laten ontstaan. Maak jezelf klaar om je leven te Leven, te Ondernemen en jouw unieke impact op de wereld achter te laten.

Laat je licht GROOTS schijnen!

Geniet van alle inspiratie.

Liefs Sophie & Rose

 

So V's choice featured in