💯 % Authentiek

👁 Volledig in samenwerking met het universum

💰Goed geld verdienen met wat je het liefste doet

💫 Ontdek je eigen goudmijn

🎓Drs. psycholoog (cum laude)

”Ik heb de gave om de wet van aantrekking en het spirituele op een super praktisch toepasbare manier te vertalen aan jou zodat jij direct verschil zult gaan merken op alle gebieden van je leven”

wie is sophie?

Naast een heel ervaren psycholoog, coach en spreker ben ik  bovenal een inspiratiebron voor veel vrouwen door de weg die ik zelf heb afgelegd. 

Voordat mijn online business (in 20017) booming ging had ik dagelijks het gevoel dat ik overstroomde, ik werd geleefd door het leven en alle to do lijstjes!  

Strevend naar perfectie
Altijd bezig met mijn lijf & gewicht (lees obsessief) 
Altijd bezig met anderen te pleasen 
Bang om dingen uit handen te geven (lees controlfreak) 😉
En onzeker of ik wel voor het grote succes was weggelegd

Totdat ik na een jaar lang op bed te hebben gelegen aan de morfine vanwege 2 breuken in mijn rug, ik begin 2016 na een succesvolle operatie, de wet van aantrekking ontdekte en mij hier volledig in specialiseerde. Ik veranderde niet alleen mijn eigen leven compleet maar ook het leven van alle vrouwen die ik vanaf toen heb mogen begeleiden. 

'Spreken' is meer dan een passie, het is wie ik ben!

Als er een ding is waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken is het ‘spreken’. Mijn verhaal, en ervaringen delen met anderen vrouwen. Anderen vrouwen inspireren en hen laten zien dat echt alles mogelijk is. Of ze nu dromen van een leven als actrice, als zangeres, als coach, als inspirator, als blogger, als influencer, als masseur, als verzorger van hun kinderen, heck y’all, al dromen ze van de hele dag borduren. 

WAAROM Doe ik wat ik doe?

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen ontdekken wat hun eigen GOUDMIJN is. Ik geloof namelijk oprecht dat iedereen hier op aarde is met een diepere purpose. En anderen vrouwen helpen ontdekken wat die purpose is, is het mooiste cadeau wat ik aan de wereld kan geven. Sterker nog het is ook het mooiste cadeau wat ik mijzelf ooit heb gegeven.  

Dankzij dit cadeau ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes top 100 lijst met mijn eigen podcast show, bracht ik mijn eerste boek uit en creëerde ik een super inspirerende en betrokken (online) community. Maar belangrijker nog ik creëerde financiële en geestelijke vrijheid! En dit gun ik jou ook! 

praktisch

Om mij in te huren al spreker kun je contact opnemen met Vanessa via  redactie@sovschoice.com.

Heb je een andere vraag dan kun je contact opnemen met mij via info@sovschoice.com  

As Seen On: