Hi, ik ben Sophie. 

Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters to be om meer rust & balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun carrière/bedrijf kunnen halen!  

DOWNLOAD een van mijn inspirerende weggevers zodat jij direct aan de slag kunt!

GRATIS 

PLANNER/CHECKLIST 


Een SUPER handige planner/checklist om elke dag opnieuw het maximale uit jezelf, je leven en je carrière/bedrijf te halen  

GRATIS 

2 VIDEO'S {+ OPDRACHT} 


Met behulp van deze 2 video's ontdek je waar jij ultiem gelukkig van wordt, wat jou drijft, en wat jouw gift is to the world 

GRATIS 

E-BOOK


In dit E-Book deel ik 7 sleutels die jou gaan helpen het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen  

Zo kan ik je helpen

Masterclass

Download hier GRATIS de checklist (coming soon): Empower Your Mindset om elke dag het maximale uit jezelf, je leven en je carrière/bedrijf te halen

Meditaties

Heb je het gevoel dat meditatie je heel veel kan opleveren maar weet je niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Download dan hier mijn meditaties

Start vandaag nog met het maximale uit jezelf te halen! Download hier de eerste 2 GRATIS lessen van mijn Online Training: Empower Your Mindset.  

Haal het maximale uit jezelf en je leven met behulp van mijn VIP 1 op 1 coachingstraject 

Featured Podcasts

Featured Blogs

Wie ben ik?

Sophie 

Psycholoog & Schrijfster

Hi, ik ben Sophie 

Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters to be om meer rust & balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun carrière/bedrijf kunnen halen!  

Mijn gift to you

 Jou inspireren en helpen een andere kijk op het leven te krijgen en met praktische tools je leven echt compleet te veranderen. Ik help jou van binnen uit te gaan leven, op een manier die niet te zweverig is maar wel echt diepgang heeft.  

#Empower your mindset

Dit zeggen mijn Ideal Customers 

Zeer inspirerend en inzichtgevend

Gisteren een coaching sessie gedaan over het maken van een grote, moeilijke keuze. Zeer inspirerend en inzicht-gevend! Sophie creëert een vertrekpunt, stelt vragen waardoor je meer tot je eigen essentie komt, en onthoudt wat je al eerder hebt verteld/geschreven.  

Ik had iemand nodig die me niet adviseerde om het wel of niet te doen, maar die me het antwoord ZELF laat vinden. Een autonome keuze, helemaal vanuit mezelf. Dit is wat ik nodig had! Ik weet je te vinden bij andere situaties. En heb ook interesse in de ondernemers-masterclass ♥ Dank je wel, Sophie!  

Aletta - Yoga Instructrice / Onderneemster - Yogaletta

Fantastisch Inspirerend  

Gisteren de workshop Happy & in Control gedaan. Ik vond het in één woord (vooruit twee); Fantastisch Inspirerend! Vandaag met een goed gevoel de dag begonnen en de tips opgevolgd die we hebben gekregen. Om maar meteen te beginnen met de dankbaarheid, Sophie, ik ben jou dankbaar dat je jezelf in zet voor meiden/vrouwen, om hun eigen ultieme geluk te kunnen creëren/ervaren!  

Bedankt 🙌🏼!  

Martje 

Het is precies wat ik nodig heb

De E-Course/ Online Training geeft mij precies wat ik nodig heb. Goede opdrachten die zorgen voor duidelijkheid. Na iedere sleutel kom ik er steeds meer achter wie ik daadwerkelijk ben. Daarnaast leer ik hoe ik het beste om kan gaan met negatieve, lees: 'niet-helpende', gedachtes. En dat allemaal in mijn eigen tempo. Door deze e-course durf ik weer te vertrouwen en geloven in mijn eigen geluk en toekomst!  

Ravenna - Hairstyliste 

Vul even je email adres in en ontvang de planner/checklist direct in je mailbox

Privacy Policy: Ik hou ook niet van Spam, dus we beloven je gegevens veilig te houden 


Vul even je email adres in en ontvang de video's + opdrachten direct in je mailbox

Privacy Policy: Ik hou ook niet van SPAM dus we zullen veilig met je gegevens omgaan


Vul even je email adres in en ontvang het E-BOOK direct in je mailbox

Privacy Policy: Ik hou ook niet van SPAM dus we zullen veilig met je gegevens omgaan