Ontvang elke week een update + mijn GRATIS E-Book

In 7 stappen naar meer rust, balans en geluk!  

Schrijf je in zodat jij vandaag nog kunt beginnen:

"Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen" als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt dan is mijn E-Book precies wat je nodig hebt. 

Dit Gratis Ebook helpt je...

  • Te ontdekken hoe jij jezelf op nr 1 kunt zetten 
  • Hoe jij controle kunt krijgen door controle los te laten 
  • Hoe jij vandaag nog meer rust en balans kunt creëren in jouw leven
  • Hoe jij kunt gaan leven & werken vanuit een bewuste intentie  

Zo kan ik je helpen

Gun jezelf "Me Time" in de vorm van deze inspirerende workshop

Meditatie album 

Voel je dat meditatie je heel veel kan opleveren maar weet je niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Download dan hier mijn meditatie album voor starters - coming soon 

Start vandaag nog met het creëren van meer rust & balans met mijn 7 weekse online training

Haal het maximale uit jezelf en je leven met behulp van mijn VIP 1 op 1 coachingstraject 

Featured Podcasts

Featured Blogs

Wie ben ik?

Sophie 

Psycholoog & Schrijfster

Mijn gift to you

Jou zien voor wie je werkelijk bent

Mijn missie 

Succesvolle vrouwen helpen en inspireren om meer rust & balans te creëren in hun leven en ultiem te genieten van het leven! 

Dit zeggen mijn Ideal Customers 

Zeer inspirerend en inzichtgevend

Gisteren een coaching sessie gedaan over het maken van een grote, moeilijke keuze. Zeer inspirerend en inzicht-gevend! Sophie creëert een vertrekpunt, stelt vragen waardoor je meer tot je eigen essentie komt, en onthoudt wat je al eerder hebt verteld/geschreven.  

Ik had iemand nodig die me niet adviseerde om het wel of niet te doen, maar die me het antwoord ZELF laat vinden. Een autonome keuze, helemaal vanuit mezelf. Dit is wat ik nodig had! Ik weet je te vinden bij andere situaties. En heb ook interesse in de ondernemers-masterclass ♥ Dank je wel, Sophie!  

Aletta - Yoga Instructrice / Onderneemster - Yogaletta

Fantastisch Inspirerend  

Gisteren de workshop Happy & in Control gedaan. Ik vond het in één woord (vooruit twee); Fantastisch Inspirerend! Vandaag met een goed gevoel de dag begonnen en de tips opgevolgd die we hebben gekregen. Om maar meteen te beginnen met de dankbaarheid, Sophie, ik ben jou dankbaar dat je jezelf in zet voor meiden/vrouwen, om hun eigen ultieme geluk te kunnen creëren/ervaren!  

Bedankt 🙌🏼!  

Martje 

Het is precies wat ik nodig heb

De E-Course/ Online Training geeft mij precies wat ik nodig heb. Goede opdrachten die zorgen voor duidelijkheid. Na iedere sleutel kom ik er steeds meer achter wie ik daadwerkelijk ben. Daarnaast leer ik hoe ik het beste om kan gaan met negatieve, lees: 'niet-helpende', gedachtes. En dat allemaal in mijn eigen tempo. Door deze e-course durf ik weer te vertrouwen en geloven in mijn eigen geluk en toekomst!  

Ravenna - Hairstyliste 

Vul je gegevens in om het E-Book direct in je mailbox te ontvangen 

Privacy Policy: Ik hou ook niet van Spam, dus we beloven je gegevens veilig te houden