Start living your dream life!

“If you can feel it in your mind you can hold it in your hand” 

REPLAY WORKSHOP 28-02-2018

A SEVEN WEEK COURSE TO EMPOWER YOUR MINDSET

week 1

ONTDEKKEN VAN JE PURPOSE

Inhoud 7 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 2 verdieping resources.

week 2

CREËREN VAN RUST/PEACE

Inhoud 5 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 4 verdieping resources.

week 3

confidence & source energy

Inhoud 5 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 4 verdieping resources.​

week 4

INSPIRATIE & RELATIES

Inhoud 5 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 2 verdieping resources.

week 5

INSPIRED ACTION

Inhoud 4 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 4 verdieping resources.

week 6

MOED & DANKBAARHEID

Inhoud 2 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 3 verdieping resources.

week 7

ENJOY THE RIDE

Inhoud 4 video's (inclusief opdrachten en werkboek) + 4 verdieping resources.​

oVERZICHT MODULES

week 1
ONTDEKKEN VAN JE PURPOSE

In deze module ga jij ontdekken wat jouw grote droom is (jouw purpose), waar jij energie van krijgt en hoe jouw “ideale” leven eruit ziet. Je gaat dit niet alleen in kaart brengen maar je gaat het ook echt leren voelen, zodat je het van daaruit kunt gaan manifesteren. 

“If you can feel it in your mind you can hold it in your hand”!

WEEK 2 CREËREN VAN RUST/PEACE​

Tijdens deze module ga jij diverse tools leren om jezelf gedurende de dag in een hogere energie te houden (lees; je niet meer leeg getrokken voelen aan het eind van de dag). Je gaat rust en focus creëren. En je gaat leren hoe jij niet helpende gedachten kunt omvormen tot nieuwe helpende gedachten die je echt kunt voelen.  

“Jij bent je gedachte niet, je bent slechts de denken van je gedachte”

Week 3 CONFIDENCE & SOURCE ENERGY​

Tot slot ga je met behulp van de lessen in deze module op zoek naar wie je werkelijk bent, los van al je (perfectionistische) belemmerende overtuigingen. Je gaat ontdekken wat jou bijzonder en uniek maakt (wie jouw source energy is) en hoe je dat kunt gaan inzetten om het maximale uit jezelf en je leven te halen. 

“Je bent perfect omdat je bent wie je bent”

Week 4 INSPIRATIE & RELATIES

Nu je al een paar weken op weg bent ga je onderzoeken hoe jij nog meer inspiratie uit het leven kunt halen. Je zult ontdekken hoe jij jouw relaties positief kunt beïnvloeden door de persoon te zijn die jij wilt zijn. Ook ga je leren hoe jij alles kunt aantrekken wat je wilt door je te focussen op dat wat je wilt.  

“Happiness is something you attract by the person you become”

Week 5 INSPIRED ACTION

Tijdens deze module gaan we het uitgebreid hebben over het nemen van “inspired action”. Met behulp van mijn guided visualisatie oefening ga je oefenen met visualiseren en zal je ontdekken hoeveel rust en focus het geeft om elke dag opnieuw je dag vanuit een verhoogde energie te beginnen.  

“Action is not required it is inspired”

Week 6 MOED & DANKBAARHEID

Een van de 7 universele wetten is de wet van “cause and effect”. In deze module gaan we hier dieper op in en leer ik je tools om vanuit dankbaarheid meer positiviteit aan te trekken in je leven. 

“A grateful heart is a magnet for miracles”

Week 7 ENJOY THE RIDE

In deze laatste module brengen we alles wat je tot nu toe geleerd hebt samen in een mooie afsluitende opdracht. En leer je het grote geheim van echte geestelijke vrijheid!

Enjoy the ride!!!

WORDS OF PRAISE VAN MIJN DREAM MEMBERS/CUSTOMERS

Sophie brengt me thuis bij mezelf en in contact met mijn kracht. Ik voel nu het vertrouwen om van binnen naar buiten te leven, dat ik mijn plek mag innemen in deze wereld en dat er ruimte is voor mijn dromen. Tijd om een nieuw verhaal te gaan schrijven...

DOREEN KOEHLER - www.overthemoonwithyourself.com

Ik krijg zo'n positieve energie van Sophie. Zij laat me vliegen. De reis die ik maak is magisch en zo mooi om te ervaren.

JOHANNA EINDHOVEN

Sinds lange tijd voel ik me alsof ik mezelf steeds beter leer kennen. Alsof de echte ik was ondergesneeuwd en nu tevoorschijn komt. Ik ervaar dat ik uniek ben, en ik vind dat een enorme gift. Sinds 2 weken ben ik op het idee gekomen dat ik life coach wil worden. Toen dit besef kwam, kwam er zoveel ruimte voor enthousiasme en energie! Echt waanzinnig.

LYNET KLEVERKAMP

Ik voel nu de inspiratie om mijn grootste dromen waar te gaan maken. Wat een rust, balans en inspiratie straalt Sophie uit. Ik dacht bij mezelf, "dat wil en kan ik ook"! Ik kan nu eindelijk voelen en zien waar ik naar toe wil en dat is zo een fijn gevoel.

MIRANDA ZAAD - www.Miranda-Z.nl

kies je betaalplan

Kies voor het betaalplan dat het beste bij je past. De flexibel variant verloopt via automatische incasso. 

6 x gespreid betalen

€125

6/month

**deze prijzen zijn inclusief btw

7 weekse E-Course

32 Video lessen + 24 verdieping resources (inclusief toekomstige updates)

Werkboek met alle opdrachten

Levenslange toegang 24/7

BONUS: Toegang tot de besloten Facebook Community - So V's Dream Members (met frequente besloten Facebook Lives van mij ter verdieping op de modules)

BONUS: Toegang tot mijn besloten Soul Food Page (mijn persoonlijke bibliotheek met al mijn inspiratie bronnen/resources)

BONUS: Meditatiealbum met 60 minuten aan guided meditatie audio t.w.v. €21,95

BONUS: E-Book Empower Your Mindset t.w.v. €29,99

eenmalige betaling

€700

 (bespaar €50) 

**deze prijzen zijn inclusief btw

7 weekse E-Course

32 Video lessen + 24 verdieping resources (inclusief toekomstige updates)

Werkboek met alle opdrachten

Levenslange toegang 24/7

BONUS: Toegang tot de besloten Facebook Community - So V's Dream Members (met frequente besloten Facebook Lives van mij ter verdieping op de modules)

BONUS: Toegang tot mijn besloten Soul Food Page (mijn persoonlijke bibliotheek met al mijn inspiratie bronnen/resources)

BONUS: Meditatiealbum met 60 minuten aan guided meditatie audio t.w.v. €21,95

BONUS: E-Book Empower Your Mindset t.w.v. €29,99

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Kun je de training in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt opent de training, er zal dan elke week een nieuwe module open gaan. De training blijft levenslang toegankelijk, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt.  

2. Wat houdt de Dream Community precies in?

De Dream Community is een zeer unieke en waardevolle besloten Facebook community waar alleen members in zitten die een van So V haar betaalde trainingen volgen. So V is zelf elke dinsdag en donderdag aanwezig in de community en zij geeft gemiddeld  1 x per week een Facebook Live in deze community over de verdiepingsvragen die de Dream Members op dat moment hebben. De vragen kunnen de members elke maandag posten in de community. Tevens zijn de Dream Members zelf heel erg actief in de community, waardoor er elke dag veel inspiratie en support te vinden is. 

3. Waar volg ik de online training?

De online training vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.