5 tips om een e-book te schrijven vanuit 'flow'

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn maar mijn boek ‘De Instructies naar Verlicht Leven’ is ‘eindelijk’ binnen en klaar om door de wereld gelezen te worden. Maar wist je dat dit niet het eerste boek is dat ik ooit schreef? Mijn eerste boek was namelijk mijn e-book: Empower Your Mindset (de 7 geheime sleutels naar ultiem geluk). Dit e-book schreef ik, eigenlijk net als mijn huidige boek ‘De Instructies naar Verlicht Leven’ effortless en compleet vanuit flow. En niet geheel onbelangrijk, deze e-books gingen als warme broodjes over de toonbank. In het artikel dat ik vandaag voor je klaar heb staan deel ik mijn 5 tips voor het schrijven van een e-book vanuit ‘flow’.

Tip #1 Schrijf het boek in de eerste instantie voor jezelf. Op het moment dat je voor jezelf schrijft ga je automatisch vanuit ‘flow’ schrijven versus vanuit ‘ego’. 

Tip #2 Start elke dag met een meditatie (bijvoorbeeld de meditatie ‘manifesteer je grootste dromen’ van mijn ’empower your mindset’ meditatie album) en ga daarna standaard een uur schrijven vanuit ‘flow’. Doe dit net zoveel dagen, weken, maanden totdat je voelt dat je voldoende content hebt. 

Tip #3 Ga pas clusteren nadat je een langere periode vanuit ‘flow’ hebt geschreven.

Tip #4 Laat je perfectionisme los, je kunt ook na publicatie nog dingen aanpassen. Zeker bij een e-book kan dit vrij gemakkelijk. 

Tip #5 Leg jezelf geen harde ‘deadline’ op. Dit is de grootse flow ‘killer’ :).

Benieuwd naar het e-book dat ik in 2017 schreef. Voor €9,95 kun je het e-book downloaden, en ontvang je mijn ‘empower your mindset’ meditatie album er als bonus bij. Klik hier om het e-book direct te kopen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.