Moederdag 2020Moederdag 2020

5 law of attraction affirmaties die WEL werken

Daar waar je je aandacht op focust groeit. Letterlijk! Probeer het maar eens. Loop zo meteen naar buiten en focus je uitsluitend op de kleur ‘oranje’. En watch what happens!

Wat is de law of atttaction?

In een notendop is dit wat de law of attraction inhoudt: daar waar jij je aandacht op focust groeit. Nu is er wel een twist. Want 96 % van onze gedachten (en dus onze focus) vinden plaats op onbewust niveau. Dus als jij je 4 % ‘bewust’ focust op een positieve gedachte, maar 96% is onbewust gefocust op een ‘negatieve’ gedachte dan heb je een ‘probleem’. 

En dat is ook meteen de grootste ‘uitdaging’ als het gaat om het succesvol toepassen van de law of attraction. En dé reden waarom veel traditionele affirmaties niet werken. Omdat ze onbewust een gevoel van ongeloof en resistance oproepen. Ik noem het ook wel de (on)bewuste mind sabotage. 

Bijvoorbeeld je wilt graag veel geld verdienen. Je zegt tegen jezelf “ik ben de rijkste persoon op de wereld”. Bewust kun je dat tegen jezelf zeggen. Maar onbewust (96 % van jou) schreeuwt: “hell no that ain’t the truth”. 

Dus i.p.v. traditionele (mind) affirmaties te gebruiken (die 9 van de 10 x niet werken) wil ik je introduceren aan de Spirit Affirmaties. Anders dan traditionele affirmaties activeren deze niet je (on)bewuste mind maar activeren ze DIRECT je spirit stuk. 

Voorkom mind sabotage 

Je spirit stuk stijgt boven je mind uit. Waardoor je niet tegen het ‘probleem’ van de onbewuste mind sabotage loopt. 

Er zijn 2 spelregels bij deze vorm van affirmaties:

  1. Je formuleert het NIET in een ‘ik ben’ of ‘ik heb’ zin 
  2. Het dient een gevoel van ‘relief’ te activeren 

5 ‘spirit’ affirmaties die wel werken

 

  1. Everything is happening around me and for me
  2. Alles staat al geschreven 
  3. Ik ben precies waar ik moet zijn
  4. Alles is perfect geredigeerd 
  5. Het universum maakt geen fouten

Nu is het jouw beurt! Schrijf 5 affirmaties die voor jou een zelfde gevoel van relief oproepen. Of gebruik de bovenstaande affirmaties. Je zult zien dat er magische dingen zullen ontstaan. 

Neem de volgende stap met de Instructies naar Verlicht Leven 

In mijn boek de Instructies naar Verlicht Leven deel ik nog dertien aanvullende affirmaties en help ik jou via verschillende meditaties en inzichten directe toegang te krijgen tot je eigen spirit stuk. 

“Het helpt me om uit mijn denken en in mijn gevoel en connectie met het Universum te komen.” – Jennifer 

“Het boek laat me herinneren wat ik diep vanbinnen al weet, waardoor mijn connectie met mijn eigen innerlijke leiding nog sterker wordt.” – Britt 

Bestel je exemplaar van de ‘De Instructies nar Verlicht Leven’ hier

Jezelf open stellen voor de magie van het Universum is de mooiste keuze die je kunt maken

Begin heel simpel door vandaag te zeggen “I am willing”. Ga aan de slag met de affirmaties die je vandaag op je pad hebt gekregen. En je zult zien hoe snel dingen zullen shiften in je leven wanneer je je afstemt op je eigen spirit energie. 18 mei aanstaande geef ik een bijzondere en unieke ‘Monday Service’ om je hier nog verder bij te helpen. Een avond waar jij de ware essentie van je eigen spirit stuk en de feeling tone van wie jij werkelijk bent verder zult ontdekken.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.