Design en lifestyleDesign en lifestyle

4 bewezen tips om je product/event binnen no time uit te verkopen!

Toen ik begin 2018 mijn eerste event gaf vond ik dat best even spannend. Het was mijn eerste event en ik was pas 6 maanden aan het ondernemen. Daarnaast vroeg ik premium prijzen voor mijn tickets, terwijl grote namen om mijn heen tickets aanboden voor een veel lagere prijs. Toch voelde ik dat ik het op deze manier wilde doen. Ik besloot mijn reguliere tickets te verkopen voor €180 per stuk en mijn VIP tickets voor €250 per stuk en ik trok 3 maanden uit voor de verkoop van de tickets. 2 maanden later was mijn hele event uitverkocht, 120 tickets!Β 

Vandaag deel ik 4 bewezen tips om je eigen product/event binnen no time uit te verkopen!

  1. Zorg voor een duidelijke bewezen strategie. Ook al lijkt het misschien niet altijd zo πŸ˜‰ , ik heb een hele duidelijke business strategie. Een strategie die zichzelf keer op keer bewezen heeft. Doordat ik me aan deze strategie hou, bereik ik mijn succes. Hierin ligt een groot geheim. Want de meeste ondernemers hebben geen duidelijke strategie of hebben wel een strategie maar niet een strategie die zich al bewezen heeft. Zorg dus voor een bewezen strategie.
  2. Hou je vervolgens aan deze strategie. De belangrijkste reden waarom de meeste ondernemers hun sales doelen niet halen is omdat ze continue switchen van strategie wanneer ze niet snel genoeg hun gewenste resultaten zien. Maar je wordt nooit goed in iets als je niet bereid bent door te zetten. Voelt iets niet meer kloppend, tweak dan je energie, maar wijk niet af van je strategie!
  3. Zorg voor focus in je messaging. Als ik een event of een product verkoop is dat mijn complete focus voor die maanden. Ik laat dit terug komen in mijn mails, mijn social en mijn podcast afleveringen. Veel te vaak denken ondernemers dat hun klanten wel op de hoogte zijn van hun aanbod. Maar 9 van de 10 x is dit niet het geval. Jouw klanten zijn namelijk ook druk en hebben 100 andere dingen te doen. Wil je hun aandacht hebben zorg er dan voor dat je je product/event 3 maanden lang elke week meerdere keren en op verschillende manieren voorbij laat komen.
  4. Hou het fun en luchtig. Ik zie alles in het leven en mijn business als een spel. Zodra ik merk dat ik het allemaal te serieus neem dan neem ik even pauze en stuur ik bij.

Klaar om zelf via een bewezen strategie je business verder uit te breiden? Meld je HIER aan voor de Spirit Marketing course. De eerste course in de wereld die het Marketing stuk en het Spirit stuk met elkaar combineert. Zowel voor starters, als ervaren ondernemers -> DE SPIRIT MARKETING COURSE

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.