Design en lifestyleDesign en lifestyle

4 easy mindset shifts voor direct betere ‘sales’ resultaten!

De wet van oorzaak en gevolg stelt dat alles wat je geeft bij je terug komt. Dit geldt voor alles in het leven, dus ook voor je business en je sales resultaten. Deel jij je boodschap vanuit een ‘forcing’ energie dan is dat wat je terug zult krijgen. Wellicht haal je de ‘sales’ dan wel binnen maar de energie zal nog steeds onprettig en geforceerd aanvoelen. Met andere woorden: je hebt je geld verdiend, maar je zult er weinig joy aan beleven. Deel je je energie vanuit een ‘allowing’ energie zul je niet alleen je ‘sales’ resultaten behalen maar zul je ook heel veel plezier hebben along the way.
Rose Affirmatie Deck

Vandaag heb ik 4 easy mindset shifts voor je klaar staan die je direct zullen helpen betere ‘sales’ resultaten te behalen. 

“Ik ben hier (in dit webinar/salescall, you name it…..) om iets te verkopen”  —> “Ik ben hier om mijn enthousiasme te delen”

“Ik moet deze potentiële klant tijdens dit webinar/salescall/you name it… overtuigen anders loop ik sales mis” —> “Ik zie mijn klanten voor wie ze werkelijk Zijn en ik weet dat als ik de beste versie van mijzelf ben tijdens de webinar/salescall/you name it….en we zijn een match dat deze klant dan 100 % met mij verder zal gaan” 

“Ik ben hier vandaag tijdens deze webinar/salescall/you name it…. om zoveel mogelijk ‘sales’ binnen te halen” —> “Ik ben hier vandaag tijdens deze webinar/salescall/you name it…om zoveel mogelijk mensen zo enthousiast te maken over mijn methode dat ze aan het einde van de webinar/salescall/you name it…. niets anders willen dan met mij verder gaan”

“Je moet aan het einde van dit webinar/salescall/you name it…. besluiten of je met mij verder wil anders verloopt je kans” —> “Als je nu direct voelt ‘hell yes’ dan super leuk als je direct boekt, heb je nog twijfels (om wat voor reden dan ook) neem dan 48 uur de tijd. Denk je na 48 uur nog steeds ‘Hell Yes’ neem dan je beslissing”

Rose Affirmatie Deck

Klaar om zelf via een bewezen strategie je business en omzet verder uit te breiden? Meld je HIER aan voor de Spirit Marketing Course. De eerste course in de wereld die het Marketing stuk en het Spirit stuk op deze wijze met elkaar combineert. Zowel voor starters, als ervaren ondernemers -> DE SPIRIT MARKETING COURSE

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.