Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #276 In hoeverre leid jij jezelf af?

Vandaag realiseerde ik me opeens hoe vaak ik nog afleiding zoek als ik een sterke ‘negatieve’ emotie ervaar. Waar ik dit vroeger veelal deed door meer destructieve copings zoals overeten of overmatig shoppen doe ik dat nu door meditatie of het luisteren naar zelf help video’s. Maar dit rees bij mij de vraag op of ik niet nog steeds mijzelf toch aan het ‘afleiden’ ben van wie ik werkelijk ben. Food for thought. Deze episode is echt een aanrader om helemaal te luisteren tot het einde. Ik deel onder andere hoe jij jezelf kunt loskoppelen van je emoties, hoe je deze emoties kunt uitzitten en belangrijker nog waarom je dit zoveel kan opleveren.
 
Wil je meedoen met mijn GRATIS 3 daagse workshop –> meld je dan aan via deze link: KLIK HIER
 
Wil je meedoen met de challenge van Arrezina –> meld je dan aan via deze link: KLIK HIER
 
Wil je deze week nog de Instructies naar Verlicht Leven lezen –> bestel mij dan direct via deze link –> www.sovschoice.com/shop of via bol.com
 

 

Beluister de So V's Choice Podcast show via de So V's Choice app, iTunes of Spotify!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.