Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #271 Een 4 urige werkweek en 3 weken dicht!

‘Wow dat doe je goed’ zei een vriendin van de week tegen mij toen ze hoorde dat So V’s Choice 3 weken dicht gaat. Die opmerking bevestigde voor mij wat ik overal om mij heen zie. Namelijk dat heel veel ondernemers eigenlijk nooit echt vrij zijn. En ik vraag mij af hoeveel genialiteit wij onszelf (als ondernemers) daarmee ontzeggen? Hoeveel GIFTS liggen er nog in ons verscholen die er nu nog niet uitkomen omdat we altijd in de ondernemers modus zitten?! Je ontdekt het antwoord op deze vraag en nog veel meer in de nieuwste episode die ik voor je je klaar heb staan.

Liefs Sophie

Links Mentioned in this episode:

The 4 hour workweek —> ORDER HERE

De nieuwe sales page van de Spirit Marketing Course —> Start making the impact on the world you are meant to make —> aanmelden kan tot 28-08 12:00 uur

Webinar ‘ontdek de 5 geheimen van Spirit Marketing’ –> MELD JE GRATIS AAN

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.