Iedereen maakt in zijn/haar leven momenten mee die echt voor een doorbraak zorgen. 2017 had ik mijn eerste grote doorbraak en daar begon voor mijn gevoel mijn ‘spirituele’ awakening (ofwel geboorte), deze zomer mocht ik opnieuw door een dergelijke periode heen gaan. Als je er midden in zit, denk je alleen maar ‘help’ ik wil niet meer, maar de beauty als je weer komt boven drijven is prachtig. Ik hoop dat deze episode jou precies de inzichten geeft die jij op dit moment ‘nodig’ hebt op jouw pad van ‘awakening’.

Topics die aan het bod komen:

  • Hoe je onmogelijk kunt loslaten als ‘loslaten’ je focus is
  • Wat het verschil is tussen onvoorwaardelijke liefde en Onvoorwaardelijke liefde
  • Hoe je Onvoorwaardelijk van jezelf kunt gaan houden
  • Near death experiences
  • Spiritual awakening

Links mentioned in this episode

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.