N.a.v. een vraag van een van mijn luisteraressen nam ik een inspirerende podcast op over hoe jij als onderneemster hogere prijzen kunt gaan vragen voor jouw diensten.

Enjoy

Wat ga je leren:

  • Hoe jij kunt gaan geloven in jouw meerwaarde.
  • Hoe jij je prijzen kunt gaan verhogen.
  • Waarom je hogere prijzen moet willen vragen.

Links mentioned in this episode:Β 

– De Spirit Marketing course, de enige course in de wereld die het marketing stuk op deze wijze combineert met het ‘spirituele’ –> lees meer over deze training –> en start making the impact on the world you are meant to make –> https://sovschoice.com/smcourse/

– Meld je aan voor de GRATIS workshop/webinar: ontdek de 5 geheimen van Spirit Marketing op woensdag 26 Augustus 2020 om 10:00 uur –> https://b2c2f78e.sibforms.com/serve/MUIEADmAzDP-q9oArGqmufxtmU9Z5Jo0i5lTOsGzssBfU3nAzOFp2IY0S-g6C2tp8WeKRTMz6XUmpItu9ke6hc7O0cvziWnbVgnxmgpZIf8DiVt-jTAORRnyGJJu4T8ep4X9Td9vNmIyCZjGzvBvvk2aFRxaXvjm0IsozjBJofETct-CrSP1e7Do969GiRCCrcEEYr7QbTGdPb7f

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.