Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #268 Dromen analyse: Wat proberen je dromen je te vertellen?

Heb jij je weleens afgevraagd wat jouw dromen eigenlijk betekenen? Nou ik wel :). Ik droom mijn hele leven al heel bewust en ik heb mijzelf al op talloze manieren vermoord zien worden in mijn dromen. Afgelopen zomer besloot ik mij in dit onderwerp te verdiepen met een verbluffend en bijzonder inzichtgevend resultaat.

Enjoy

Wat ga je leren:

  • Hoe jij je dromen kunt gaan onthouden.
  • Wat jouw dromen jou proberen te vertellen.
  • Hoe jij door middel van je dromen je onbewuste mind kunt gaan beïnvloeden.
  • Hoe jij je dromen kunt gaan gebruiken om je ideale leven te manifesteren.

http://www.SoVsChoice.com

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.