Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen wil ondernemen of ondernemer is. De meeste mensen lijken ondernemen te zien als de ultieme vorm van vrijheid. Maar de realiteit is dat ondernemen voor veel ondernemers vooral gewoon heel hard werken is. Gepaard met veel onzekerheid over je inkomen. Tuurlijk je hoeft niet van 9 tot 5 op een kantoor te zitten, en je hebt in theorie de mogelijkheid veel meer geld te verdienen en een veel grotere impact te maken op de wereld als ondernemer dan wanneer je in vaste dient was gebleven.

Maar weegt dat tegen elkaar op? En ben je als ondernemer eigenlijk niet gewoon stiekem in dienst van jezelf? Ik denk dat dit laatste voor de meeste ondernemers het geval is. Maar ik geloof dat er ook een andere vorm van ondernemen is. Een ‘nieuwe’ vorm van ondernemer die niet gepaard gaat met deze werkdruk en druk om te presteren. En vandaag deel ik daar alles over in de nieuwste episode die ik voor je klaar het staan!

P.s. Wist je dat mijn nieuwe Spirit Marketing course de eerste course in de wereld is die het marketing en het spirit stuk op deze manier met elkaar combineert? Je kunt je nog 3 dagen aanmelden –> www.sovschoice.com/smcourse

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.