The universe is a friendly place. Maar zo voelt het soms niet altijd, toch? Want soms gaan de dingen in het leven compleet anders dan jij eigenlijk zou willen. En dan kan het al snel gaan voelen alsof je tegen de stroming in zwemt. In deze episode onthul ik het geheim waardoor je niet langer het gevoel hoeft te hebben dat je tegen de stroming in zwemt. Een liefdevolle reminder! Liefs voor nu

Links mentioned in this episode –>Β 

De Spirit Marketing course: de enige course in de wereld die Marketing en het Spirit stuk met elkaar combineert. Allow binnen 3 maanden resultaten waar je zelf van zal staan te kijken. Making good MONEY along the way and making a great IMPACT on the world! –>Β https://sovschoice.com/smcourse/

Instructies naar Verlicht Leven:

lees mij deze week nog β€”> vandaag besteld is morgen in huis β€”> bol.com of https://sovschoice.com/shop.

 

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.