Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #262 Het grote geheim van ‘spirit’ marketing

Ladies,

Er staat weer een super high energy episode voor jullie klaar waarin ik HET geheim deel van pure spirit marketing. Ik durf te wedden dat niemand van jullie echt super blij wordt van harde sales doen. Of een pure sales webinar geven om je product te verkopen. Wat ik wel zeker weet is dat iedereen die op mijn mailing lijst staat en naar deze podcast luistert stuk voor stuk een grotere missie dient en een puur en authentiek verlangen heeft naar een nog mooier leven. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook omdat je vanuit die plek nog meer schoonheid met de wereld kan delen. Dus in deze episode geef ik alvast een voorproefje van wat je aankomende woensdag tijdens mijn GROTE LANCEERPARTY kunt verwachten. Pure excitement. Can’t wait.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor woensdag avond. Dat kan via deze link:

We gaan er een heel mooi feestje van maken.

X voor nu

Aanmelden voor woensdag kan via deze link

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.