Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #260 De ‘geheime’ YONI energie 🌕

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat ik volgende week een super waardevolle 3 daagse workshop organiseer. Deze week en volgende week zal mijn focus helemaal liggen op het promoten en het creëren van de meest transformerende content voor deze 3 daagse. Zodat ik jou kan helpen echt die gewenste doorbraak te manifesteren waar je nu van droomt.

Voor vandaag heb ik alvast een super waardevolle podcast episode voor je klaar staan over de ‘geheime’ Yoni energie. Een episode waarin ik je mee neem in de oneindige mogelijkheden van de Spirit ❤️ – Mind 👁 – Fysiek 🌕 connectie. De ‘geheime’ Yoni energie. En deel ik mijn meest transformerende inzichten uit sessie nummer 5 van de Science of Getting Rich.

Heb je nu geen tijd om direct de hele episode te luisteren? Download dan via deze link –> KLIK HIER mijn ‘secret’ notes van sessie 5 van de Science of Getting rich zodat je direct kunt doorpakken.

Links mentioned in this episode:

App voor de I-Pad –> Zinnia

Duik de diepte in met mijn Secret Notes –> download link

Start jouw business transformative NU –>  3 daagse FREE workshop – Making that true connection – Business 2.0 –>  aanmeldlink

 

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.