Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #256 Het grootste ‘probleem’ bij het oplossen van een probleem.

Onze geconditioneerde neiging als mens is om een ‘probleem’ op te willen lossen. Logisch! Dat is wat we vanaf kinds af aan leren. Maar het grote probleem met deze techniek is dat we energie geven precies aan datgene waar we geen energie aan zouden moeten geven. Dus hoe kom je uit deze contradictie?! Hoe kom je wel bij de ‘oplossing’ maar dan wel zonder aandacht te geven aan het probleem?!

Ontdek het in deze nieuwste episode zodat ook jij het maximale uit je leven & business kunt gaan halen, 100 % vanuit je authentieke zelf en volledig in samenwerking met het universum. 

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.” – Einstein

Je beluistert de gehele episode via Apple, Spotify, of via de website.

Geen tijd om nu direct de hele episode te luisteren? Lees dan hieronder snel de 2 oplossingen zodat jij voor jezelf kunt ervaren hoe makkelijk ‘problemen’ oplossen als jij je focus verandert.

Oplossing 1: focus je nimmer op het probleem, lees je gebrek aan geld, partner, liefde, klanten maar altijd op de gewenste frequentie. Joy is de key. Of zoals Rose (mijn spirit guide) zegt: het ervaren van een probleem is slechts een indicatie dat je niet in de volgorde spirit-mind-fysiek zit. Voor meerdere tips om jezelf steeds opnieuw in de joy modus te krijgen beluister je de episode direct.

Oplossing 2: stel betere vragen. De kwaliteit van onze vragen bepalen de kwaliteit van de antwoorden die we krijgen. Jarenlang heb ik het universum gevraagd om meer vrijheid, dat was mijn doel. Totdat Rose mij van de week een interessant concept liet zien, waarbij ze letterlijk zeiden: “vrij ben je als je dood bent”. Dit zette mij aan het denken over wat het is dat we als mens werkelijk willen en waarom vragen om ‘vrijheid’ een contradictie is. Ontdek voor jezelf hoe je betere vragen kunt stellen door direct de episode van vandaag te beluisteren.

Links mentioned in this episode:

Episode #255 3 LOA fouten die we allemaal nog maken. 

De Instructies naar Verlicht Leven is beschikbaar via bol.com of sovschoice.com/shop. Lees mij deze week nog —> vandaag besteld is binnen 2 dagen in huis.

So V’s Money Mindset Training (een 5 weekse online training waarmee je je eigen geconditioneerde bril over het leven en geld zult transformeren aan de hand van de 7 universele wetten zodat jij het maximale uit je leven en business kunt halen) is beschikbaar via de shop —> plaats je bestelling vandaag nog om vanavond al te starten.

Let Dollars flow to me easily kun je bestellen via bol.com.

De gratis training Science of getting rich kun je beluisteren via de So V’s Choice app —> download de app direct via Google Play of Apple Store om vanmiddag al te starten met deze training.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.