Vandaag nam ik een prachtige episode op over de wet van oorzaak en gevolg. Hoe makkelijk het is om onszelf te verliezen in dat wat we willen, zonder ons bewust te zijn wat we in de tussentijd eigenlijk uitstralen in energie. Beluister de episode direct zodat je zelf niet langer deze fouten hoeft te maken en je vanaf vandaag wel je gewenste resultaten kunt gaan manifesteren!

“Opdat je mag gaan Zien wat je nu nog niet kunt Zien.”

Geen tijd om nu direct de hele episode te luisteren? Lees dan hieronder direct de 3 ‘fouten’ zodat jij deze niet langer hoeft te maken.

  1. We richten ons veel te veel op het gewenste eind resultaat: lees de bruiloft, het geld op onze rekening, de nieuwe klant, de perfecte bevalling, you name it. Maar door ons zo te focussen op dat wat we willen vergeten we te genieten van dat wat =. In de podcast episode van vandaag deel ik dit inzicht uitgebreid aan de hand van een heel sprekend ‘buffet’ voorbeeld.
  2. We willen dingen die we niet bereid zijn te geven in energie. Misschien denk je nu direct ‘nee hoor ik niet. Ik ben super positief van aard.’ Maar ik wil je toch uitnodigen naar de oefening te luisteren die ik voor je klaar heb staan om te onderzoeken of dit echt klopt. Je kunt namelijk onmogelijk ontvangen (qua geld, liefde, of wat het ook is wat je wilt) als je niet eerst bereid bent dit te geven. 1 simpele aanpassing in je leven kan namelijk alles voor je veranderen.
  3. We denken steeds in ‘goed’ of ‘fout’. Als we een positieve comment ontvangen classificeren we dit als goed, als iemand iets negatiefs zegt classificeren we dit als slecht. En zo gaat het eigenlijk de hele dag door op ieder topic. In de podcast episode van vandaag deel ik een prachtig verhaal van een oude wijze man, een verhaal dat je zal helpen het ‘goed’ versus ‘fout’ concept op een nog dieper niveau te omarmen.

“Wanneer we bereid zijn ons oordeel over dat wat = los te laten kunnen we de Magie gaan zien die voor onze voeten ligt.” – Sophie

Je beluistert de gehele episode via Apple, Spotify, of via de website.

De Instructies naar Verlicht Leven is beschikbaar via bol.com of sovschoice.com/shop. Lees mij deze week nog —> vandaag besteld is binnen 2 dagen in huis.

So V’s Money Mindset Training (een 5 weekse online training waarmee je je eigen geconditioneerde bril over het leven en geld zult transformeren aan de hand van de 7 universele wetten zodat jij het maximale uit je leven en business kunt halen) is beschikbaar via de shop —> plaats je bestelling vandaag nog om vanavond al te starten.

Let Dollars flow to me easily kun je bestellen via bol.com.

De gratis training Science of getting rich kun je beluisteren via de So V’s Choice app —> download de app direct via Google Play of Apple Store om vanmiddag al te starten met deze training.

De live van Amy over Marylin Manroe beluister je via Instagram.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.