Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #252 Interview Charlotte Labee en Sophie: ’Als u niets verandert belandt u in een rolstoel’.

Vandaag een nieuw openhartig interview uit de reeks ‘spiritualiteit op Balenciaga sneakers’ met Charlotte Labee. Charlotte kreeg de afgelopen jaren een aantal pittige uitdagingen voor haar kiezen. Haar bedrijf ging failliet, ze kreeg kanker en haar huis brandde af. Nu 3 jaar later heeft ze een bestseller geschreven en inspireert ze grootschalig mannen en vrouwen het maximale uit hun leven te halen via haar nieuwe bedrijf: Brain Balance. Charlotte en ik kennen elkaar nog van de tijd dat we allebei nog in de kledingbranche zaten. Inmiddels hebben we allebei een heel ander pad gekozen. Interessant om te zien hoe het leven kan lopen.

I hope you enjoy!

Liefs Sophie

Wil je meer over Charlotte weten dan kun ja haar vinden via:

Home

https://www.instagram.com/charlottelabee/

https://www.youtube.com/channel/UCZQPlbtwtuRmduXnYT9SQug?view_as=subscriber

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.