Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #249 Zwangerschappen en alles wat daarmee van doen heeft

Het zijn gekke tijden op het moment, maar er gebeurt ook zoveel moois. En ik voel ook echt dat er zoveel meer ruimte is op dit moment voor intuïtieve downloads.

Nu is er een topic waar ik de afgelopen 6 maanden heel veel downloads over ontvangen heb en dat is het topic: zwangerschappen en alles wat daarmee van doen heeft. Ik stelde mijn vragen aan Rose over miskramen, wel of geen kinderwens, je zwangerschap vroegtijdig afbreken en nog veel meer. De ‘ontmoeting’ met een bijzonder zieltje was hiervoor de aanleiding.

Naast heel veel mooie downloads over dit topic, kwam ik ook in aanraking met verschillende bronnen die al geschreven zijn, en kwam ik er onder andere achter dat men in veel andere culturen zich heel anders voorbereidt op een zwangerschap dan wij hier in het Westen doen.

Een episode die heel mooi aansluit bij het dag thema van vandaag # Face your Fears W E D N E S D A Y, omdat het een episode is die ik een paar weken terug nog niet zou hebben opgenomen.

Susan smit“>Boek: Zwanger met lichaam en ziel van Susan Smit

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.