Alignment Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #236 Mijn belangrijkste tips voor ‘uniek’ ondernemen (met Ciska van Grootveld)

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door een van de vrouwen uit mijn laatste inner circle traject, Ciska van Grootveld van I am Groots, over mijn unieke manier van ondernemen en coaching. En dit bracht mij tot een heel interessant inzicht dat ik voorafgaand aan het interview met je deel. Een inzicht dat helemaal gaat over ‘ownership’ nemen.

Enjoy

Wil je je aanmelden voor een vrijblijvende intake stuur dan een mailtje naar info@sovschoice.com of je kunt een WhatsApp sturen naar 0654932394.

Liefs Sophie

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.