Yes de eerste podcast van 2020 is een feit. Een heerlijke en vooral mega waardevolle episode over doelen stellen vanuit spirit. Want hoe doe je dat? Hoe weet je of iets nu echt JOUW doel is of dat je ‘stiekem’ een doel van iemand anders hebt overgenomen. We behandelen een tal van vragen, o.a.:

  • Moet je nu wel of geen tijdslimiet zetten op een doel,
  • moet je wel of niet specifiek zijn bij het stellen van doelen,
  • mag je om fysieke dingen vragen,
  • en wat is een ‘hart’ doel eigenlijk.

Ik hoop (samen met Jen) dat je heel veel wijsheid uit deze episode haalt. Super leuk als je de episode wilt delen via je instastory, en een ranking wilt achterlaten op iTunes zodat zoveel mogelijk mensen deze waardevolle episode kunnen vinden.

Meer info over ons vind je via:

www.sovschoice.com/events

En

https://jennifershealingpraktijk.nl

Heel veel liefs Sophie & Jennifer

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.