MELODY KLAVER

Melody Klaver (29) won afgelopen oktober het Gouden Kalf voor beste actrice in de film Rafaël. Spiritueel? "Ja zeker, maar ik zit niet de hele dag te mediteren. Ik heb zo mijn eigen methodes om in ‘een hoge energie’ te komen."

"Het Gouden Kalf winnen was iets waar ik altijd al over hem gedroomd"

Leestijd: 2 -3 minuten

Alignment Ochtend routine

“Ik start elke ochtend met een stilte meditatie van 10 minuten. Ik ga dan gewoon zitten in stilte en probeer mijn gedachten op 0 te zetten. Daarna zet ik altijd de laatste 15 minuten op van de “visualiseer je grootste dromen’ visualisatie van het So V’s Choice Meditatie album. Deze visualisatie gebruik is al ruim een jaar en nog steeds is deze meditatie zo effectief!”.

Grootste Manifestatie van 2019

“Het Gouden Kalf winnen was iets waar ik altijd al over hem gedroomd, en wat na de bekendmaking van de nominaties ook opeens heel reëel werd. Of ik dat heb gemanifesteerd? Tja, wie weet. Ergens over dagdromen is een beetje hetzelfde als visualiseren toch 😉

Social media, haat of liefde?

“Combinatie. Ik hou ervan, maar ik merk ook dat ik er niet te veel op aanwezig wil zijn. Ik pas erg op dat social media niet mijn leven wordt. Ik zet het in voor mijn creatieve werk, maar het is niet mijn leven. Daarnaast volg ik echt alleen mensen die ik zelf ook inspirerend vind, en mij een goed gevoel geven. Alle mensen die bij mij onzekerheid triggeren heb ik ontvolgt.”

Instagram tip!

“Ik volg nu vooral veel creatieve accounts, accounts met kunts, of poëzie, of inspirerende quotes. Accounts zoals:

@Innerworld

@Spiritualfeelgood”

Favoriete #

#thirdeye

Mind hack. Oftewel welke gedachte trekt je nog het vaakst uit je energie?

 “Dat ik er nog niet ben.”

Feel Good ritueel

“Als ik overdag net even te lang achter mijn laptop heb gezeten, of merk dat mijn gedachten afdwalen naar niet fijne gedachten dan ga ik 10 minuten Magic Typewriten. Iets wat ik eigenlijk zelf gewoon verzonnen heb. Ik ga dan 10 minuten zitten en laat dan de woorden letterlijk ontstaan.

Ik hou van …..

Ik ben dankbaar voor ……

Ik heb zo een zin in ……….

Na die 10 minuten zit in dan weer in een compleet andere energie.”

Quick Fix Feel Good Tip 

“Overdag zet ik standaard even de ‘Uplift your Energy’ meditatie van het So V’s Choice meditatie album op. Deze werkt echt super krachtig en snel, en kun je ook gewoon aanzetten tijdens het wandelen, of fietsen. Heerlijk.”

Podcast tip

You must remember this (een podcast over oud Hollywood)

Love your Live

You Tube Tip

Ellen Degeneres en Jimmy Fallo

About Melody Klaver

Naam: Melody Klaver

Beroep: actrice

So V’s Choice fan sinds 2018, was aanwezig bij het So V’s Choice Rose event in 2018

Woont in Amsterdam samen met haar vriend

Won het Gouden Kalf in 2019 voor beste actrice voor haar rol in Rafaël

Speelde in ‘Oorlogswinter’ en ‘Afblijven’ en de series ‘Van God Los’ en ‘Ik weet wie je bent’.

Instagram: @MelodyKlaver

 

photo by Melissa Kanters

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.