Alignment Business Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Bonus: de Tree of Wisdom Meditatie

Hoe bijzonder, vanochtend trok ik de kaart “In de TREE of WISDOM vind je alle wijsheid. Het antwoord ligt altijd binnen in je”. En ik wilde heel graag vandaag een meditatie met jou delen, maar wist nog niet welke. Nou dat antwoord liet zich dus prachtig zien via de Rose kaarten. Dus met heel veel liefde deel ik vandaag de Tree of Wisdom meditatie.

Heel veel liefs Sophie

❤Enjoy!

Bestel de Instructies naar Verlicht leven en het kaartendeck en ontdek en versterk je eigen samenwerking met het universum zodat ook jij de impact kunt gaan maken die je bedoeld bent te maken –> BESTEL DIRECT.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

2 reacties

  1. Deze meditatie kwam echt als geroepen, ik wilde al mijn pogingen om mijn eigen praktijk te starten stoppen door mijn belemmerende gedachten dat ik nog steeds niet goed genoeg ben. Ik zat vast. Tijdens deze meditatie voelde ik heel duidelijk dat de praktijk absoluut mijn pad is en dat ik ongelofelijk veel wijsheid heb. Dit werd weer geactiveerd toen ik mijn handen in de handen van de oude man legde.

    1. Lieve Ingrid, wat prachtig om te lezen, en wat dankbaar dat je dat door deze meditatie mocht Zien. Dankjewel dat je je pad voortzet!!! Zo mooi, zo veel magie. Liefs

      p.s. ik heb geen idee wat het voor jou betekent maar ik heb de vrijheid genomen om n.a.v. je comment een kaart te trekken van het Rose deck en ik kreeg deze kaart door “Alles = het één is nooit meer verheven”.

      Liefs voor nu

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.